• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak

Vicdan herkeste bulunmuyor

o çocuklara yabancı kırk kat eller kahroldu

öz anne denen kişi görüntüleri izleyince bayılmışmış

lütfetmiş

Kadın bir de internetten öğrendim diyor. İnternete yeni düştü olay. Çocuğum bağırsakları yırtılmis çocuk aylarca hastanede kalmış mahkemeler olmuş bitmiş yeni mi öğrenmiş. Baba ne kadar tuhafsa öz anne de o kadar tuhaf. Bu ikisinin de olayı bildiği fark ettiği halde engel olmadığı için hapse girmesi lazım. Bunlar da suclu

video da çocuklar kadının şiddet uyguladığını aşikar bir şekilde alışık oldukları belliydi .... bu zamana kadar o baba neredeydi ? kadının dediğini ikiletmeden neredeyse her dediğini anında yapıyorlardı o kadar küçük korkulu çocuk her denileni ha deyince anlayamaz yapamaz belli ki onlar alışıktı... birkaç kere den çok daha fazla olduğu aşikarda bana göre
(videonun tamamını izleyemedim yarısını ancak izleyebildim 2 gün önce ama hala gözlerimin önüne geliyor :KK61:)

ama adamın da suçlu olarak ceza alması gerekliydi örnek olmalıydı bu diğer üvey anneli çocukların babasına
babalar geceden geceye görüyor çocukları koruyamacak kollayamacaksa üvey anneye teslim etmemeli

buarada öz anne kadın maddi durumu iyi diye bıraktım demiş, kadın belli ki eksik kalmasınlar ümidiyle bırakmış çocuklarını, zaten cahilmiş evlenirken çocuk falanda olunca cahillik yaş ile atılmaz... ama şu konuda bir açıklama yok şiddet olayını görünce ne yapmış adım atmış mı? babaya söyledim demişte 1 kereyle mi sınırlı bu söyleme

video da çocuklar kadının şiddet uyguladığını aşikar bir şekilde alışık oldukları belliydi .... bu zamana kadar o baba neredeydi ? kadının dediğini ikiletmeden neredeyse her dediğini anında yapıyorlardı o kadar küçük korkulu çocuk her denileni ha deyince anlayamaz yapamaz belli ki onlar alışıktı... birkaç kere den çok daha fazla olduğu aşikarda bana göre
(videonun tamamını izleyemedim yarısını ancak izleyebildim 2 gün önce ama hala gözlerimin önüne geliyor :KK61:)

ama adamın da suçlu olarak ceza alması gerekliydi örnek olmalıydı bu diğer üvey anneli çocukların babasına
babalar geceden geceye görüyor çocukları koruyamacak kollayamacaksa üvey anneye teslim etmemeli

buarada öz anne kadın maddi durumu iyi diye bıraktım demiş, kadın belli ki eksik kalmasınlar ümidiyle bırakmış çocuklarını, zaten cahilmiş evlenirken çocuk falanda olunca cahillik yaş ile atılmaz... ama şu konuda bir açıklama yok şiddet olayını görünce ne yapmış adım atmış mı? babaya söyledim demişte 1 kereyle mi sınırlı bu söyleme

çocuk beni gönderme diye ağlamış yine de yollamış
bir de acıklama aynen şu
böyle mi yapması gerekirdi tokat atsaydı bari
öz anne de pek farklı değil üveyden

babanın avukatının açıklaması da şu
Müvekkilim çocuğu hastalandıktan sonra sadece son görüntülerini görmüş. Çocuklarının tekmelendiğini görüyor. Polise teslim ediyor. Polis sözkonusu olayın kaynağını istediğinde evine götürüyor polis evdeki tüm hardiski alıyor. Polisin incelemesi ile bu olaylar ortaya çıkıyor. Baba görüntüleri daha önce izleme fırsatı maalesef bulamamış”

“Zaten iki tarafında ikinci evlilikleri ve 6 aylık bir evlilik sözkonusu. Bu evlilik içerisinde çocukların yeni annelerine olan yaklaşımı nasıl? Bir baba olarak bunu ölçüyor. Çocuklara da soruyor ‘nasıl anlaşabiliyor musunuz?’ diyor. Çocukların sürekli olarak söylediği ‘biz çok seviyoruz. Bize iyi davranıyor’ diyor. Yalnız şöyle bir şey seziniyor çocuklar sürekli olarak babayı kapıda bekliyorlar. Babayı yalnız bırakmak istemiyorlar. Yalnız kalmaktan korkuyorlar. Bunun üzerine baba şüpheleniyor ve bu şüphesi üzerine kamerayı koyuyor. Görüntüleri izlemeye fırsat olmadan zaten çocuk hastaneye kaldırılıyor. Mesanesinin orada patladığı öğreniliyor. Bu ameliyata alındıktan sonra doktor diyor ki ‘senin karnın neden ağrıyor’ çocuk ‘komşumun çocuğuyla oyun oynuyorduk o vurdu bu şekilde karnım ağrıdı’ Doktor arkadaşlar diyor ki ‘bu çocuk vurması ile olabilecek bir şey değil’ Bunun üzerine baba eve gidiyor 1 günün kamera kayıtlarına bakıyor. Çocuk tekmeleniyor. Baba ondan sonra ‘benim çocuğumun mesanesi bu yüzden parçalandı’ diyor. Sadece o günün kaydını polise veriyor. Çocuk bu sırada ameliyattan çıkıyor. Bunun üzerine doktorlar ikinci bir ameliyata aldıkları zaman olay anlaşılıyor. Polis gidip bütün kamera kayıtlarını alıyor. İşte o zaman ortaya çıkıyor” ifadelerini kulandı.

çocukları ziyarete geldiğinde ağlıyormuş da çocuklar da anne biz zaten ağlıyoruz sen ağlama diyorlarmış.
ben çocuğumun elinde morluk göreceğim, gider yırtarım o üvey anneyi da babayı da ya, aklım almıyor
hele o babaları madem şüphelendin de kamera taktın herşeyi gördün, çocuğun bağırakları yırtılana kadar aklın nerdeydi de o kadını evden uzaklaştırmadın.
adamın da çocuklar umrunda değil bence ya, kesin karısıyla başka sebepten kavga etmiştir, sonrasında görüntülerle polise gitmiştir.
vicdansızlar
ama sadece bu değil ki, kimbilir kaç çocuk aynı şeyleri yaşıyor, bunu düşündükçe içim acıyor. kendi çocuklarımın başına geldiğini düşünüyorum allahım çıldıracak gibi oluyorum. eşime dün vasiyet ettim, ben senden önce ölürsem, evlenirsen çocuklarımı yanına alma babaanelerinde bırak dedim. çok etkilendim bu olaydan

Düşüncelerimi yazmışsınız teşekkür ederim. Benimde bi tane kızım var. Bir buçuk yaşında çoğu insan bitane daha olsun beraber büyütürsün deyince çok sinirleniyorum. Amaç sadece büyüsün yaş alsın onun maneviyatını pek düşünen yok malesef ki.
bravo katılıyorum bilinçli birisiniz

komşum oğlunu babaannesine bırakmış evlenmiş bir bebek daha yaptı keyif çatıyo gezip tozuyo alsana oğlunu günah değilmi senin sevgine muhtaç dedim bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi arada bi eşya kıyafet falan alıyo ayy anne yüreği dayanamıyorum diyo bazende alıyo yanına 2 günlüğüne sonra geri gönderiyo herkes anne olamaz bence anne suçlu vermeseydi kuzularını

çocukları ziyarete geldiğinde ağlıyormuş da çocuklar da anne biz zaten ağlıyoruz sen ağlama diyorlarmış.
ben çocuğumun elinde morluk göreceğim, gider yırtarım o üvey anneyi da babayı da ya, aklım almıyor
hele o babaları madem şüphelendin de kamera taktın herşeyi gördün, çocuğun bağırakları yırtılana kadar aklın nerdeydi de o kadını evden uzaklaştırmadın.
adamın da çocuklar umrunda değil bence ya, kesin karısıyla başka sebepten kavga etmiştir, sonrasında görüntülerle polise gitmiştir.
vicdansızlar
ama sadece bu değil ki, kimbilir kaç çocuk aynı şeyleri yaşıyor, bunu düşündükçe içim acıyor. kendi çocuklarımın başına geldiğini düşünüyorum allahım çıldıracak gibi oluyorum. eşime dün vasiyet ettim, ben senden önce ölürsem, evlenirsen çocuklarımı yanına alma babaanelerinde bırak dedim. çok etkilendim bu olaydan
ben kaynanama oğlum doğunca yalvardım anne ölürsem ne olur sen al kimseye verme evladın bil dedim hele bunu gördükten sonra eğer üveyanneye evlat teslim ederse iki elim yakasında olur eşimin

komşum oğlunu babaannesine bırakmış evlenmiş bir bebek daha yaptı keyif çatıyo gezip tozuyo alsana oğlunu günah değilmi senin sevgine muhtaç dedim bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi arada bi eşya kıyafet falan alıyo ayy anne yüreği dayanamıyorum diyo bazende alıyo yanına 2 günlüğüne sonra geri gönderiyo herkes anne olamaz bence anne suçlu vermeseydi kuzularını

Bunu okuyunca sinirim zıpladı yine
Eminim bu evliliğinden de cocugu vardır

Bunu okuyunca sinirim zıpladı yine
Eminim bu evliliğinden de cocugu vardır
var var bir kız doğurdu onu büyütüyo eğer ben oğlumu alırsam eşimde kızını alır yuvam bozulur bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi değer evlattan kıymetli varmı dedim hayır değmez dedi

var var bir kız doğurdu onu büyütüyo eğer ben oğlumu alırsam eşimde kızını alır yuvam bozulur bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi değer evlattan kıymetli varmı dedim hayır değmez dedi

Allah ıslah etsin
Böylelerine de anne deniyor işte :KK11:

ya sabır allah isteyenlere verse keşke

dün akşam haberlerde izledim yanlış hatırlamıyorsan Hindistandı sel basmış insan boyunu geçecek yükseklite.
bir köpekde 4 yavrusunu kurtarmak için uğraşıyor. bir yavrusunu alıyor yüze yüze su olmayan biyere çıkartıyor ve sanırım sonrada diğerlerini..
demem o ki küçücük bir köpek bile yavruları için boğulmayı göze alırken bir anne nasıl olurda iki evladını başka bir insanın eline bırakabilir.
babada özeldir ama anne kutsaldır. kendi canından çıkmış o yavru nasıl bırakıyosun. Allah başa vermesin ama ben bırakmam. iki gündür toparlayamadım kendimi şimdi o anne baba aynaya baktığında hiç utanmayacakmı sıfatından. iki yavrucak nasıl inanacak güzel günlerin geleceğine. Allahım zulumlerin en beterini versin o şeytana

benim de akrabam var bu tarz bir kadın. kendi kocasının derdinde, oğlu babanede, işte birkaç kıyafet alıyor annelik yaptım sanıp birde övünüyor babanesi kıyafet almıyor da ben hep markalı şeyler alıyorum diye. ya bence psikolojileri bozuk hepsinin

Dante Dante okadar iyi anlatmışsın ki teşekkür ederim yazın için. Ben videonun başına bakabildim çocuğun ayaklarına vuruyordu orda kapattım. Akşam eşim geldi işten ve böyle böyle bir durum var izledin mi dedi hayır bakamadım dedim. Ve eşim anlattı. Tam masadaydık yemekte. Bende ne iştah kaldı ne bişey. Ağlayamadım da tıkanıp kaldım. O çocukların yaşadıkları korkuları aklıma geldikçe tahmine ettikçe kafayı yedim. 3 yaşında bir oğlum var bian ona yapılmış gibi hissettim ve bu sabah uyandığımda yine aklımdaydı oğluma sarılıp hüngür hüngür ağladım. Eşime dedim bana bişey olursa oğlumuz büyüyene kadar ona üvey anne getirme hakkımı helal etmem sana diye. Eşimde çok etkilenmiş. Konuşamadık bile bu konuyu. Haberlerde o konu çıkınca mutfağa kaçtım hep dayanamıyorum. O çocukların ikisinide bulup bağrıma basmak o yaşadıklarını hafızalarından silmek isterdim. Keşke elimde olsada basıp gitsem oraya. Onların mutlu olabileceği şeyleri yapsam. 1 günümü onlara harcasam şöyle doya doya gezdirip eğlendirsem parklara götürsem ah allahım keşke. Hafızama kazınan acı olaylardan biridir bu hatırladıkça kan beynime sıçrayan tüylerim diken diken olan aklımın başımdan gittiği. İnançlı bi bayanım ve biliyorum ki YÜCE RABBİM BU KADININ HAKKINDAN BU DÜNYADA VE DİĞER DÜNYADA MİSLİ MİSLİ GELECEKTİR

Allahhıımm böyle çocuklara zulm edenleri boğasım geliyor.
Benim görümceminde 2 çocuğu var. Kız 3 oğlan 11 yaşında. İkisini de dayaktan mahfediyo. Hele ki o kızı daha 9 aylıkken mama yemiyomuş çorbasını içmiyomuş diye nasıl çimdikliyo nasıl vuruyodu görseniz kanınız donardı. Ki birde öz anneler bunları yapıyorken üveyler herşeyi yapar gibime geliyor. Tabiki hepsi bir olmaz ama kanım donuyor. Biz bir hayvanın kuyruğuna görmeden bassak vicdan azabı çekiyoruz kızıma biraz sesimi yükseltsem gece uyuyamıyorum vicdan azabından. Bunlar nasıl dokunabiliyor anlayamıyorum. Merhamet denen şey herkeste olmuyor işte. Her anneden anne her babadan baba olunmuyor malesef.
Evlat hasretiyle yanıp tutuşan dokunmayı bırak bağırmaya bile kıyamayacak olan insanlara Rabbim evlat nasip etsin inşallah.

ülkemizde ne yazık ki cezaların caydırıcılığı tartışılır, kasten adam öldüren, tecavüz eden, cinsel istismarda bulunan, cani hislerle eziyet eden, hürriyetinden yoksun bırakan, vücut bütünlüğüne ve pisikolojisine zarar veren insanların cezalarının en hafifinin ağırlaştırılmış müebbet olması gerektiğine inanıyorum. Hepimiz insanız kaza ile birinin canına mal olabiliriz ama kaza bu, kader ve kava inancımızın gereğinde var lakin birine bile isteye zarar vermek hele ki kendini koruyamayacak, savunamayacak durumdaki birine eziyet etmenin karşılığı benim vicdanıma sorarsanız kıstas olmalı, ne yaşattıysa aynını hatta fazlasını yaşamalı, bu çok mümkün değil biliyorum o zaman yapılacağını söyledikleri yeni anayasa da bu tür suçlar için katı, kesin ve asla indirim ve affa uğramayacak cezalar getirilmeli ki caydırıcılığı olsun,
bu konuda bir kampanya başlatıla bilse keşke rahmetli Özgecan Aslan'da olduğu gibi tek yürek olabilsek, çocuklarımızı bu tür canilerden koruyabilsek. Allahım sen merhametli kullarınla karşılaştır bizleri.

Benimde 3 yaşında kızım var Akşam bizde de aynı muhabbet geçti. Bende aynı şeyleri söyledim eşime. Eşim de sustu birşey demedi. Eşimin ailesi de döver vurur bağırır küfür eder. Annene de bırakırsan baksın diye evladım orda da mahfolur sana hakkımı helal etmem dedim. Eşimde saçmala dedi. Devamında ise senin annen bakıcak ben kendi anneme güvenmiyorum zzaten dedi. Annesinin vurma dövme huyu yok ama bakamaz çocuğuma. Düşündükçe kafayı yiyorum. Kardeşime tembih ediyorum bana ya da bize bişiy olursa sakın kızımı kimsenin eline bırakmayın diyorum. Bir anne eğer evladını üvey annenin bakmasına razı geliyorsa ya da küçük çocuğu babasına bırakmaya razı geliyorsa zaten anne olamamıştır. Ne kadar zorluklar çeken üvey anne üvey baba şerrinden korkan tanıdıklarım var hiç evlenmeyen kendileri bakan.

aile ve sosyal politikalar bakanlığı'nın bu konuda acilen bir çalışma başlatması için bizlerde sesimizi çıkarmalıyız aslında, sosyal medya ve bu tür platformlar kullanılarak tepkilerimizi dile getirmeliyiz ki birileri artık kesin çözümü olacak birşeyler yapsın, o cani insan müsveddesine bela okumaktan başka yapılacak birşeyler olmalı, Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. @Margarikotin sizler moderatör olarak bir çalışma başlatamaz mısınız?
Gerçekten içim acıyor ve benim gibi anne olsun olmasın insan olan yüreğinde merhabet taşıyan herkesin desteğini alcağınızdan emin olabilirsiniz. Yardım edin, akıl verin, lütfen

Back