Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Merhabalar,

Geçen gün kadın doğumcuya arkadan da diyetisyenime gittim. Doktor ve diyetisyenin önerdikleri ( Bu arada bende Bugün itibariyla Marta kalanlardanım)

Hergün 5fındık, kavrulmamış 5badem ve 5fıstık ve 5kaju 1 ceviz
1 yk kaşığı siyah çekirdekli kuru üzüm 3 kuru erik 1 siyah kayısı güngörmüş diyorlar
Bol yeşillik 35 dk elma sirkesinde bekleyecek- tam tahıllı ekmek ortalama 3-4 dilim günde (tost ekmeği bir dilim) 2 gün küçük balık
Bol su
Bir de alabiliyorsanız açık süt alıp yoğurdu kendiniz yapıp hergün 1 bk süt için. Süt 9-10dk en fazla kaynayacak.

Ben başladım yapmaya. Umarım size de faydası olur.

sağol hayatım üşenmeyip bize de yazdığın için.. İnşallah mart uğurlu bereketli gelir hepimize.. Bat tarihini yazarsan listeye ekleyelim seni de..

Son düzenleme:

merhaba canım benımde bekledıgım gün 11 subat ve benımde hııç umudum yok.ve yıne benımde doğum günüm martta bende senın gıbı düşünmüştüm subatta yada martta ne zaman öğrenirsem öğrenim bana en şahane hediye olucak..hayırlısı olsun tabii

Insallah canim benim inan umudum yok ama ya olursa beklentim var benim de insallah bu yil ki hediyemiz bizlere mucizeyi gettiren yuce Allahimizdan olur.

merhaba, bunlar ne için verildi? kolay hamilelik için mi acaba??

Kızlar bu arada ben de MArta kaldım ama henuz doktor kontrolune gıtmedım...Bat 7 Mart..benı de aranıza kabul edermısınız

Kızlar bu arada ben de MArta kaldım ama henuz doktor kontrolune gıtmedım...Bat 7 Mart..benı de aranıza kabul edermısınız

Ekledim listeye, hoşgeldin aramıza, uğurlu bebişli bir mart olsun hepimize:)

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart

dilfeza çook sevindim. Hayırlı olsun. demek ki o yerleşme kanamasıymış. bizi haberdar et gelişmelerden :)

canım benım bu ay goguslerım aynen soyledgın gıbıdı elımı dokunamaz oldum elımı uclarına suremezdım.artı kasıklarımda bır sıskınlık ve gıttıkce ozellıkle sag kasıgım batıyo ve agırıyodu elımı suremez oldum sag kasıgım cok kotu du.hasta olmayı bekledım gunum tam 5 gun gectı dun kan tahlılı verdım cıkmadı negatıf hasta oldum cok umutlandım gunumde gecınce bazı belırtılerde tam yerıne oturunca cok umutlandım ve buyuk hayal kırıklıgına ugradım.bılmıyorum artık gun gectıkce sevkım de ıstegımde kırılıyo daha 3.ayımız ama neden olmasın kı dusuncelerım oluyo dun kadın dogum doktoruna da soyledım ultrasyonda bırsey yok ılac bıle vermedı onumde bır kac ay daha calsmalısın dedı sonuc bu kadar uzuluyorum neden olmasın kı....

canım aynı belırtılerım oldu artı kasık batması ve agrı artı sıskınlık oldu ozlellıkle sag kasıgıma elımı suremez olsum goguslerımede ve tam 6 gun gectı gunum dun kadın doguma gıttım kan tahlılı negatıf cıktı ultrasyona gırdım belkı bebek kucuk olursa cıkmamamıs olabılır dedı ultrasyonda da cıkmadı eve geldım hasta oldum malesef bu ay cok umıtlıydım cunku hersey faklıydı bu ay kasık sısmesı batmları gogsuletrım halsızlık ve gunumun 6 gun gecmesı umutlandım cok buyuk hayal kırıklıymıs 1.5 yıllık evlıyım ama 3 aydır korunmuyorum bu ay olanlardan sonra da ıstegım de sevkımde kalmadı butun belırtıler den sonra artık kendımde nasıl farklılıklar arayacgım bılmıyorum..

Slm kızlar ve tabiyki konuyu açan arkadaşıma tşkler bende mart a kaldım daha çok var ama hadi hayırlısı...

bende kaldım mart ayına gunum 6 gun gectı ılk defa ama bu gun hasta oldum bıraz buyuk hayal kırıklıgı ıcındeyım ama asarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…