- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.286
- 333
- 50
- Konu Sahibi pembemasal
-
süpersin. çok güzel bulmuşsun ve buraya da yazmışsın kürün detaylarını.
teşekkürler deryaf.
çok geçmiş olsun nazantalya;
allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
şimdi pozitif olmak, kendini toplamak ve ileriye bakmak zamanı... göbüşüne gelecek olan meleğin için, en uygun ve en iyi ortamı hazırlaman lazım vücudunda. kendine de iyi bak, eşine de... hiç negatif olma sakın, hep iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun.
yalnız, şöyle de bi gerçek var.
ne kadar çok bilgiye erişirsek, o kadar çok karışıyor kafalarımız sanırım :)
benim doktorum da öyle demişti bana ilk hamileliğimde. ''çok araştırıp çok okuyorsunuz.. çok luzumsuz bilgilerle donanıyorsunuz. işin özü, sade olmak, doktorunu dinlemek... ''
inşallah... bu ay veya ileriki aylarda... zamanı önemli değil, önemli olan bebişler ve bizler için en uygun zaman... allahım bilir işini, hepimiz için hayırlı olan ne zamansa, o zamanda kavuşturur meleklerimize inşallah.
Merhabalar,
Geçen gün kadın doğumcuya arkadan da diyetisyenime gittim. Doktor ve diyetisyenin önerdikleri ( Bu arada bende Bugün itibariyla Marta kalanlardanım)
Hergün 5fındık, kavrulmamış 5badem ve 5fıstık ve 5kaju 1 ceviz
1 yk kaşığı siyah çekirdekli kuru üzüm 3 kuru erik 1 siyah kayısı güngörmüş diyorlar
Bol yeşillik 35 dk elma sirkesinde bekleyecek- tam tahıllı ekmek ortalama 3-4 dilim günde (tost ekmeği bir dilim) 2 gün küçük balık
Bol su
Bir de alabiliyorsanız açık süt alıp yoğurdu kendiniz yapıp hergün 1 bk süt için. Süt 9-10dk en fazla kaynayacak.
Ben başladım yapmaya. Umarım size de faydası olur.
Slm anne adaylar benim bekledigim gun 11 subat ama umidim yok bu sayfayi hala bir sonuc beklememe ragmen subattan umudunu kesen arkadaslar icin bu konuyu actim umarim Mart size ugur getirir ki benim marta dogum gunum ister subat 11 den sonra ister marta hamile oldugumu ogrenirsem aldigim en guzel hediye olucak bu Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
hee bu arada benıde listeye eklersenız sevınırım.bat 11 subat
merhaba canım benımde bekledıgım gün 11 subat ve benımde hııç umudum yok.ve yıne benımde doğum günüm martta bende senın gıbı düşünmüştüm subatta yada martta ne zaman öğrenirsem öğrenim bana en şahane hediye olucak..hayırlısı olsun tabii
Merhabalar,
Geçen gün kadın doğumcuya arkadan da diyetisyenime gittim. Doktor ve diyetisyenin önerdikleri ( Bu arada bende Bugün itibariyla Marta kalanlardanım)
Hergün 5fındık, kavrulmamış 5badem ve 5fıstık ve 5kaju 1 ceviz
1 yk kaşığı siyah çekirdekli kuru üzüm 3 kuru erik 1 siyah kayısı güngörmüş diyorlar
Bol yeşillik 35 dk elma sirkesinde bekleyecek- tam tahıllı ekmek ortalama 3-4 dilim günde (tost ekmeği bir dilim) 2 gün küçük balık
Bol su
Bir de alabiliyorsanız açık süt alıp yoğurdu kendiniz yapıp hergün 1 bk süt için. Süt 9-10dk en fazla kaynayacak.
Ben başladım yapmaya. Umarım size de faydası olur.
merhaba, bunlar ne için verildi? kolay hamilelik için mi acaba??
evet hayatım, arkadaşımız doktora ve diyetisyene gitmiş , hamile kalmaya çalışıyor o da, onarın önerdiklerini bize de aktardı sağolsun:)
Kızlar bu arada ben de MArta kaldım ama henuz doktor kontrolune gıtmedım...Bat 7 Mart..benı de aranıza kabul edermısınız
heee tamam. hemen not alayım öyleyse :)
Ekledim listeye, hoşgeldin aramıza, uğurlu bebişli bir mart olsun hepimize:)
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
Heeyyy tesekkuur ederimm...hepimize uğurlu gelsin insallaahh
Seni ekledim listeye ama şubat konusunda:) sen hala şubat umudu olanlardansın, inşallah da hamilesindir tatlım..:)
konunun sayfası da bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ize-testi-pozitif-goster-82.html#post23025122
Sonuçlarını bildir bize de
pek umudum yok bu ay bakalım hayrlısı.tabı haberlerı ıletırım sıze..
kızlaaaar beni galiba silmeniz gerekecek listeden 3 şubatta kanamam olmuştu bende adet oldum umudum marta demiştim ve hemen kesilmişti kanamam dün ve bugün test yaptım pozitifti şimdi kan tahlilimi bekliyrum :))) ayyy eğer hamileysem deliririm sevinçten
Arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım dhaa onceden hep arastırırdım hamılelık belırtılerını hıc duzgun bısey bulamazdım sırf bunun ıcın uye oldum veee sadece hamılelık ısteyen arkadaslara soylurumm tekk belırtı goguslerdııııı sısıyo damralar bırazz belırgın oluyooo ve uclardakı bezeler belırgınlesıyo
Arkadaslar yenı hamıle oldugumu ogrendım dhaa onceden hep arastırırdım hamılelık belırtılerını hıc duzgun bısey bulamazdım sırf bunun ıcın uye oldum veee sadece hamılelık ısteyen arkadaslara soylurumm tekk belırtı goguslerdııııı sısıyo damralar bırazz belırgın oluyooo ve uclardakı bezeler belırgınlesıyo
Slm kızlar ve tabiyki konuyu açan arkadaşıma tşklerbende mart a kaldım daha çok var ama hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?