- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
Hamile kalmadan 1 ay once folik asit alimi baslamayilmis canim portakal fasulye ceviz gibi besinlerden bunu bir yerde okumustum paylasmak istedim
evlendiğim için geldim, eşim yabancı.. eylülde evlendik ama vize vs işleri derken ben aralık başında geldim.. ben de düğünden önce gitmiştim doktora kontroller için, herşey yolunda dedi, hatta gittiğimde yumurtlama dönemimmiş, oluşmuş yumurtamı falan göstermişti ultrasonda.. bi de folik asit kullan demişti, içiyorum o zamandan beri. ama ben 30u bi hayli geçtiğimden yine de stres yapıyorum, olur mu acaba diye..
folik asiti ben de söyliyim bakıyım yarın doktora, gerekiyorsa kullanırım. nasıl oraları göze alıp gittin bravo sana, bende hiç cesaret yok sanırım :) burada bir bayan yazmış kırklı yaşlarda çok güzel bir yazıydı, onu oku da sana moral olsun, okurken gözlerim doldu benim. etkileyici gerçekten.
valla işte biz göze aldım geldim ama zor tabii, yani aileni arkadaşlarını özlüyorsun çok.. Hangi yazı o? nerede? ben de okumak isterim..
Folik asiti söyle , yazsın hatta sana.. bildiğim kadarıyla çok önemli, eğer annede eksikliği varsa bebeğin gelişimini etkiliyor..
canım beni de listeye eklerseniz sevinirim.bat 2 mart.bide bende folik ast kullanıyorum.günde 1 tane.siz kaç tane içiyorsunuz ve adet döneminde bırakıyor musunuz?:44:
canım beni de listeye eklerseniz sevinirim.bat 2 mart.bide bende folik ast kullanıyorum.günde 1 tane.siz kaç tane içiyorsunuz ve adet döneminde bırakıyor musunuz?:44:
Günaydın arkadaşım ve teşekkürler bulup gönderdiğin için:) okuyorum şimdi..
Aklına takılmasın, mutluluğuna toz değmesin diye sildim hemen seni listeden, şubata hamiş diye ekledim:)
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa!
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
teşekkür ederim canım emeğine sağlık burdakilerden çoook dua alıyorsun ilginden dolayı rabbim sanada bi an önce bu güzel duyguyu yaşatsın bunu canı gönülden diliyorum ..sorunsuzca tatlı mı talı sakin uslu akıllı melek gibi bi evlat versin kucağına ve isteyen herkezin kucağına tabiki
banucum beni de çıkart listeden, kistlerim için 2 ay doğum kontrol hapı verdi doktor
aa geçmiş olsun hayatım ya.. ama sıkma canını, en azından çok basit bir sorun ve sadece 2 aycık bekleyeceksin.. allah daha büyük dert vermesin, sonrasında da ne olduğunu anlamadan gelsin bebiş haberlerin:)
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
ayy en son tarıhte benım yaa
ınsallaah hepımız sırayla hamıle çıkarızda bide nisan listesınde bulmayız kendımızı böyle kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?