Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))cok sekersın ve cok rahatsın senın bu tıp duyguların tamamen bana destek oldu gercekten rabbım gonlune gore herseyı versın.esım ıstemıyo doktora falan gıtmemı bu ay gıtmeme bıle sıkıntı cıkardı.normal edet goruyorum ve cok sancılı olurdu bır doktor hekımden duymustum sancılı adet gorme duzenlı yumurtlama belırtısıdır sen ce bır skıntım olsaydı bu muayanede cıkardı degılmı yanı ılk defa masa ya da cıktım cok kotu bır durum du oda ama artık ınsan o kadar ınce dusunemıyo ne oldu ne olcak dıyor:)yanı sorum su kı:bır problemım olsaydı o ultrasyonda cıkarmı:)

Amin hayatım inşallah hepimizin muradı olur..

Kist veya rahim ağzıyla ilgili bir sıkıntı olduğunda,anlıyorlar hayatım, doktorun sana yolunda herşey dediyse öyledir, aksi bir durum olsa ya da şüphelense tekrar gel derdi..Demediyse sorun yoktur:)
Senin yaşlarında(20li yaşlarda olduğunu farzediyorum) , doktorlar 1 yıl deneyin diyor, 1 yılın sonunda hala kadın hamile kalamıyorsa ancak ondan sonra acaba sorun var mı diye kontrol ediyorlar..O yüzden diyorum ya, endişelenmen için çok erken, inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın da sonra bu günlerini hatırlar gülersin kendine, boşuna evham yapmışım diye..)

ıns:))beklmeye alındık ozman:))hayırlısı bakalım normalde adetım gecmeseydı ben de mart 2 de hasta olmam lazımdı bu ay gecıktı ya yumurtlama hesaplayıcında bu ay adet gununuz mart 9 dıyo bu tarıhe kadar beklıcez:)

canim bahceci hastanesinde ki bir kadin dogum uzmaninin anlatigina gore 20 li yaslarda 6 ay 26yaslarda 3 ay denedikten sonra olmasa dr ye bas vurulmasi gerek 30 lu yaslar icin de 3 aydan sonrasi

canim bahceci hastanesinde ki bir kadin dogum uzmaninin anlatigina gore 20 li yaslarda 6 ay 26yaslarda 3 ay denedikten sonra olmasa dr ye bas vurulmasi gerek 30 lu yaslar icin de 3 aydan sonrasi

ben türkiyede farklı bir iki doktora gittim, eğer anne ve babada herşey yolundaysa biraz daha uzun sürelerde de bekletiyorlar.. ama tabii öncesinde gidip kontrolden geçip , doktorların bir sorun yok demesi gerekli:) bakalım inşallah fazla beklemeden alırız bebiş haberlerini:)

Son düzenleme:

stres yok unutmaaa..:)

tatlım sen kac aydı beklıyosun bebıs....
aslında ben henuz beklemeye gecmedim, daha yeni karar verdim ikinci cocuga..Allah nasip ederse olur, etmezse allah cocugumuzu bagıslasın deyıp yola devam...Allah hıc olmayanlara versin önce..Oglumun bir kardesi olsun istedik ama kac yıldır korunuyoruz ve bu arada hastalıklar vs. gecirdim..Bakalım su an bebegim olur mu emin değilim..Henuz doktor kontrollerınden gecmedim.İlk olarak bu haftasonu psikyatr randevusuyla baslıoyorum ınsallah..Yarın da baska bı doktor randevum var, nasıpse haftaya kadın doguma gıderım dıye dusunuyorum..allah hepımıze hayırlısını versın..

Lata sen ne zamandır beklmedesın canım...ilk cocuk ıcın mı??

evet canım ılk bebebek 1.5 yıldır evlıyım ama kasım 20 de korunmayı bıraktık bu 3.ayım korunmasız bu ay gunum gectı 6 gun ve kasık agrısı goguslerım halsızlık bır kac belırtılerde olunca bu ay bayagı umıtledım bu yuzden bırazz hayal kırıklıgına ugradım buda cok kotu durum mus

amın canım bır bebegın var mıs allah onu sızlere bagıslasın....

amın canım bır bebegın var mıs allah onu sızlere bagıslasın....

Amin canım hepimizinkini bagıslasın..Sizlere de nasip etsin..Moralini bozma, benım de ılkı 3.ayda olmustu..bı tane kurtaj olmak zorunda kalmıstım o kadar ısterken( Nasipte varsa allah verecektir mutlaka..Fazla odaklanmamak daha iyi sanırım

Kesinlikle rahat omak bu işin ilk şartı, katılıyorum sana.. İnşallah sen de kardeş müjdesini oğluna en kısa zamanda verirsin:)

galıba oyle olmak lazım ılk ıkı ay boyle degıldım bu sefer nedense cok umutlandım kendımde kı degısıklıkten dolayı olsa gerek artık kafaya takmayacgım bı ıkı gun canım cok kotu sıkıldı ama elden gelen bırsey yok rabbım nasıp eder ıns en yakın zamanda da bızler de guzel mutluluklar yasarızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…