- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #15.421
baksana tatlım kimse kalmamış.. ismen davetmi bekliyelim napalım..:))) neyse tatlım sen ne yaptın yumoşların ne alemde..
şimdi banu çağrıyor kırmak olmaz ama ben burayı çok seviyorum.......
yumoşlarım çatladılar artık beklemedeyım canımmmmm.... sen ne yaptın çalışmaları
İsmen davet bekemeyin, yazıp duruyorum ya gelin diye, deli etmeyin beni gelin çabuk:)))))
ne fark eder canım yaaaa aynı sayfa alemsın
maşallah yumoşlara sen şimdi ikizleride patlatırsın benide ikiz teyzesi yaparsınn,:)) inşallah.. canım ben çalışmalara devam ama cuma günü yumurtladım ilişkiyede girdim bundan sonrası Allahın takdiri canım.. hayırlısı bakalım...
tamam banucuk geliyoz kızma((
gidelim diyon gamzem...
sen bılırsın ıstersen gıderız :)) yumurtlama satın kaçtı de bakım bı kuşumm
adetimden 13 gün sonra yumurtluyorum canım. hesabıma göre,,18 mart adet günüm 30 mart yumurtlama günüm.. bunları sordun dimi tatlım yanlış bişey yazmim.. sat falan diyonuz ya sat ne demek tatlım ya,,,
28 günde oluyorsan 31 mart yumurtlama günün tatlım. 28marta baslaman bu gunleri degerlendırmen gerekırdı yapmadım deme sakın
Nerde herkezzzzz ???????
Kızlar artık Nisan topiğinden devam ediyoruz, herkesi bekliyoruz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-bol-bol-bebekler-gelsin-umudumuz-nisan.html
GULSEEENNN napıon burda kız tek basına. gel hemen nisan a. Allam yaaaaaa
ayrılamıyom)))) tamam tatlım gelcem..
2 yıl yazz doğum kontrol hapı kullandım,ocakta bıraktım 2 ay çok düzenli ve sıkıntısız adet oldum ama bebek istiyoruz hem de çokkk.eşim her gün aşkım bu ay geliyomu,başın dönüyomu diye alay ediyo.son adet tarihim 15 mart,çok düzenli ilişkimiz oldu yumurtlama dönemimde.en erken ne zaman hissedilebilir acaba,13 gün var adetime?
Arakadaslar ben Martda hamile kalmisim dün Test yaptim, darisi sizlerin tüm isteyenlerin basina.
Burda yazila hemen hemen tüm belirtiler var bende özelikle gögüs agrilari
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeer... Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin tatlım..
eski yazdıklarımı okuyunca çok duygulandım keşke o günlere geri dönsem(((
canım çok daha güzel günler gelecek sen hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?