Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yumoşlarım çatladılar artık beklemedeyım canımmmmm.... sen ne yaptın çalışmaları

maşallah yumoşlara sen şimdi ikizleride patlatırsın benide ikiz teyzesi yaparsınn,:)) inşallah.. canım ben çalışmalara devam ama cuma günü yumurtladım ilişkiyede girdim bundan sonrası Allahın takdiri canım.. hayırlısı bakalım...

İsmen davet bekemeyin, yazıp duruyorum ya gelin diye, deli etmeyin beni gelin çabuk:)))))

tamam banucuk geliyoz kızma((

ne fark eder canım yaaaa aynı sayfa alemsın

gidelim diyon gamzem...

sen bılırsın ıstersen gıderız :)) yumurtlama satın kaçtı de bakım bı kuşumm

sen bılırsın ıstersen gıderız :)) yumurtlama satın kaçtı de bakım bı kuşumm

adetimden 13 gün sonra yumurtluyorum canım. hesabıma göre,,18 mart adet günüm 30 mart yumurtlama günüm.. bunları sordun dimi tatlım yanlış bişey yazmim.. sat falan diyonuz ya sat ne demek tatlım ya,,,

adetimden 13 gün sonra yumurtluyorum canım. hesabıma göre,,18 mart adet günüm 30 mart yumurtlama günüm.. bunları sordun dimi tatlım yanlış bişey yazmim.. sat falan diyonuz ya sat ne demek tatlım ya,,,

28 günde oluyorsan 31 mart yumurtlama günün tatlım. 28marta baslaman bu gunleri degerlendırmen gerekırdı yapmadım deme sakın

28 günde oluyorsan 31 mart yumurtlama günün tatlım. 28marta baslaman bu gunleri degerlendırmen gerekırdı yapmadım deme sakın

tatlım ben 30 günde bir adet oluyorum en azından 3 aydır böyle.. yumurtlama günüm 30 marttı.. tabiki yaptım çalışmalrı tatlım yapmammı, artık gerisi Allah kalmış tabi tatlım..

Nerde herkezzzzz ???????

nisan topiğinde(

2 yıl yazz doğum kontrol hapı kullandım,ocakta bıraktım 2 ay çok düzenli ve sıkıntısız adet oldum ama bebek istiyoruz hem de çokkk.eşim her gün aşkım bu ay geliyomu,başın dönüyomu diye alay ediyo.son adet tarihim 15 mart,çok düzenli ilişkimiz oldu yumurtlama dönemimde.en erken ne zaman hissedilebilir acaba,13 gün var adetime?

İnşallah hamişsindir tatlım, 10 gün önce hissedende var hiç belirtisi olmayan da, o yüzden sen adet tarihini bekle stres yapmadan..

Burdaki kızlar nisan topiğinde, burda kimse cvp yazmaz artık fazla:) Nisan topiğine bekleriz:)

burası;

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...i-bol-bol-bebekler-gelsin-umudumuz-nisan.html

Arakadaslar ben Martda hamile kalmisim dün Test yaptim, darisi sizlerin tüm isteyenlerin basina.
Burda yazila hemen hemen tüm belirtiler var bende özelikle gögüs agrilari

Arakadaslar ben Martda hamile kalmisim dün Test yaptim, darisi sizlerin tüm isteyenlerin basina.
Burda yazila hemen hemen tüm belirtiler var bende özelikle gögüs agrilari

tebrikler! hayirli olsun! insallah saglik bir hamileleik ve dogum yasasin. darisi basimiza dedigin gibi :)

meraba hanımlar bende mart ayında hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah allaha emanet olun

Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…