- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
canım aynı belırtılerım oldu artı kasık batması ve agrı artı sıskınlık oldu ozlellıkle sag kasıgıma elımı suremez olsum goguslerımede ve tam 6 gun gectı gunum dun kadın doguma gıttım kan tahlılı negatıf cıktı ultrasyona gırdım belkı bebek kucuk olursa cıkmamamıs olabılır dedı ultrasyonda da cıkmadı eve geldım hasta oldum malesef bu ay cok umıtlıydım cunku hersey faklıydı bu ay kasık sısmesı batmları gogsuletrım halsızlık ve gunumun 6 gun gecmesı umutlandım cok buyuk hayal kırıklıymıs 1.5 yıllık evlıyım ama 3 aydır korunmuyorum bu ay olanlardan sonra da ıstegım de sevkımde kalmadı butun belırtıler den sonra artık kendımde nasıl farklılıklar arayacgım bılmıyorum..
dilfeza çook sevindim. Hayırlı olsun. demek ki o yerleşme kanamasıymış. bizi haberdar et gelişmelerden :)
Hoşgeldin hayatım.. yazdıklarını okudum, henüz 3 aydır deniyormuşsunuz, öyle karamsarlığa kapılmak için çok ama çok erken bir süre.. insana korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyor ama öyle değil gerçeği, bu bazen biraz zaman alan bir süreç.. Doktora gitmişsin bir sorun olmadığını söylemiş yani endişe edecek kafaya takacak bir durum yok demekki.. Rahat ol,sakin ol, sen stres yaptıkça daha da zorlaşırız bu süreç.. şöyle düşün , beynin ve bedenin bi hazırlık sürecinde.. sana bir kere başlayınca bi daha bitmeyecek bir duyguyu, anneliği yaşatacak.. bunların hepsi kişiden kişiye farklı zamanlar alıyor.. bu bir süreç ve geçecek, sağlıkla bebeğinin önce haberini sonra kendisini kucağına alacaksın inşallah..:)
Martta adet beklediğin tarihi yazarsan seni de listeye ekler beraber takip ederiz birbirimizi moral olur sana da tatlım..
canım cok tesekkur ederım tam anlamıyla benı rahatlattın ınan gozlerım dolarak okudum cevremde bu tıp dyguları paylasacagım ve anlatacgım kımsem yok cok yalnız hıssedıyordum kendımı ozellıklede bu ay basıma bu tıp seyler geldı burda okudugum yorumlardan nette arastırdıgım belırtılerden yola cıkarak ben galıba hamıleyım dıyebıldım bu ay.bırde 6 gun gunum gecmesı ıyıce destekledı benı martın 9 hasta olacagım eger yıne bır aksılık cıkmaz ıse(
Hoşgeldin hayatım.. yazdıklarını okudum, henüz 3 aydır deniyormuşsunuz, öyle karamsarlığa kapılmak için çok ama çok erken bir süre.. insana korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyor ama öyle değil gerçeği, bu bazen biraz zaman alan bir süreç.. Doktora gitmişsin bir sorun olmadığını söylemiş yani endişe edecek kafaya takacak bir durum yok demekki.. Rahat ol,sakin ol, sen stres yaptıkça daha da zorlaşırız bu süreç.. şöyle düşün , beynin ve bedenin bi hazırlık sürecinde.. sana bir kere başlayınca bi daha bitmeyecek bir duyguyu, anneliği yaşatacak.. bunların hepsi kişiden kişiye farklı zamanlar alıyor.. bu bir süreç ve geçecek, sağlıkla bebeğinin önce haberini sonra kendisini kucağına alacaksın inşallah..:)
Martta adet beklediğin tarihi yazarsan seni de listeye ekler beraber takip ederiz birbirimizi moral olur sana da tatlım..
UMUDUMUZ MARTTIR, LİSTEMİZ BUDUR :)
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart
tulins = 6 Mart
taylaninannesi = 7 Mart
tatlım bırde sen kendınden bahsetedebılrımısın sen kac aydır bebek beklıyosun lıstene benıde ekle burda tek kalmayacak gıbıyım:)
beni listeden alabilirsiniz, 2 ay d.kontrol hapı kullancam, demiştim ama ekliyosun, acaba diyorum bir hayır var da içine mi doğuyor :) Ayyyy inşallah :) d.kontrol hapı hemen etki eder mi canım ya biliyomusun? yani bu ay umutlanmak saçmalık mı olur acaba
Düzelttim hayatım:) Hemen etki etmeyebilir , normalde korunmak için kullanacaksan doktorlar 2 ay önceden başla diyorlar ve benim hap kullanırken hamile kalan 2 arkadaşım var:) ama sen bence kendini öyle şartlama, psikolojik olarak olumsuz etkiler seni..
İnan çok iyi anlıyorum seni tatlım.. Ama gerçekten daha çok yeni denemeye başlamışsınız, allaha şükür bir sağlık sorununda yok, o yüzden rahat ol.. Burda yazanları oku bilgilen tabii, ben de yapıyorum, ama çok içselleştirme.. Bir kadında olan şey diğerinde olacak demel değil.. Her kadının vücudu farklı tepkiler gösterir.. Ayrıca insan okudukça okdukça, tüm belirtileri kendinde aramaya başlıyor, o kadar kendini dinleyince de herşeyi hamileliğe yoruyorsun, bir de psikolojik olarak olmayan şeyleri de varmış gibi hissediyorsun..
Şöyle düşün senin hamileliğin sana özel olacak, anlama şeklin, vücudunda ve duygularındaki değişimler, aynen parmak izi gibi sadece sana özel olacak.. Bu anın gelmesini ve keyfini çıkarmayı bekle..
Ben de senin gibi deneme aşamasındayım , ilk 2 aydan boş çıktık, bakalım marta inşallah diyorum ama aynı zamanda herşeyin hayırlısı diyorum..:) Ve evet insan diğer arkadaşlarına çevresine anlatamıyor bu duyguları, takıntılı manyaklar gibi gözükmemek için:) ama burada biz birbirimizi çok iyi anlıyor ve dinliyoruz çünkü hepimizin derdi ve isteği aynı, bebiş
cok tesekkur ederım esımın ısınden dolayı memlkette degılım anne ve babann da tek kızıyım bıraz hassas narın buyudm hersey ıstegım an oldu.bu ıste de bu ozellıgı beklıyorum galıba soyledgın gıbı psikolojik de olabılır ama ınan banu suan bıle elımı suremıyorum goguslerımı kasık agırlarıma agrı kesıcı aldım doktor sadce kontrolunde bırsey gozukmuyo dedı ılacda vermedı gıt adet gecıkırse tekrar gel demıstı eve geldım zaten hasta oldum ama sımdıde garıp olan yanı ıkı gun kan sekılde adet oldum bugun 3.gunum kahverengı pıltılar gelıyo sence normal mı ılk defa goruyorum ben adet arası 3.gunde kahve sekılde gelmesı aslında suda olabılır doktor benı alttan muayane yaptı cıhazlar yapmıs olabırmı....
eşim de bu kadar kadar hesaplama rahat ol, diyo :)
İnan çok iyi anlıyorum seni tatlım.. Ama gerçekten daha çok yeni denemeye başlamışsınız, allaha şükür bir sağlık sorununda yok, o yüzden rahat ol.. Burda yazanları oku bilgilen tabii, ben de yapıyorum, ama çok içselleştirme.. Bir kadında olan şey diğerinde olacak demel değil.. Her kadının vücudu farklı tepkiler gösterir.. Ayrıca insan okudukça okdukça, tüm belirtileri kendinde aramaya başlıyor, o kadar kendini dinleyince de herşeyi hamileliğe yoruyorsun, bir de psikolojik olarak olmayan şeyleri de varmış gibi hissediyorsun..
Şöyle düşün senin hamileliğin sana özel olacak, anlama şeklin, vücudunda ve duygularındaki değişimler, aynen parmak izi gibi sadece sana özel olacak.. Bu anın gelmesini ve keyfini çıkarmayı bekle..
Ben de senin gibi deneme aşamasındayım , ilk 2 aydan boş çıktık, bakalım marta inşallah diyorum ama aynı zamanda herşeyin hayırlısı diyorum..:) Ve evet insan diğer arkadaşlarına çevresine anlatamıyor bu duyguları, takıntılı manyaklar gibi gözükmemek için:) ama burada biz birbirimizi çok iyi anlıyor ve dinliyoruz çünkü hepimizin derdi ve isteği aynı, bebiş
cok tesekkur ederım esımın ısınden dolayı memlkette degılım anne ve babann da tek kızıyım bıraz hassas narın buyudm hersey ıstegım an oldu.bu ıste de bu ozellıgı beklıyorum galıba soyledgın gıbı psikolojik de olabılır ama ınan banu suan bıle elımı suremıyorum goguslerımı kasık agırlarıma agrı kesıcı aldım doktor sadce kontrolunde bırsey gozukmuyo dedı ılacda vermedı gıt adet gecıkırse tekrar gel demıstı eve geldım zaten hasta oldum ama sımdıde garıp olan yanı ıkı gun kan sekılde adet oldum bugun 3.gunum kahverengı pıltılar gelıyo sence normal mı ılk defa goruyorum ben adet arası 3.gunde kahve sekılde gelmesı aslında suda olabılır doktor benı alttan muayane yaptı cıhazlar yapmıs olabırmı....
Bende yeni evliyim ve aralık başında eşimin yanına geldim , ben türkiyede bile değilim, düşün halimi:))
2 gün normal adetin geldiyse ve sonrası kahverengi lekeye döndüyse normaldir.. Bazen stresten adet kanamasının yoğunluğu değişebiliyor.. Burdaki anne adaylarının bazısı üstüne görmeden bahsediyor, ama daha çok sadece bir iki damla şeklinde ilk gün gelip sonra hiç gelmemesi şeklinde oluyormuş.. ama sen içine sinmediyse adetin bitince bi test al yap yine de..
aynı anda yazmışız:) 3. ay olacak mart hayatım ve ben 36 yaşındayım.. ama doktora gittim kontrollerimi yaptırdım, herşey yolunda denemeye başlayın dedi, o yüzden içim rahat şimdilik:) ama bakalım kader kısmet işi bu birazda.. Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatır umarım..
amın tatlım ben kontrol yaptırmadım gunum gectı ya kanda ve ıdrarda cıkmadı ve ılkkez bu denlı gunum gecmıstı o yuzden gıttım.oda ultrasyonda bakalım dedı alt taraftan bırse gozukmedı bır sıkıntı yok dedı cok agrın olursa hafıf agrı kesıcı kullan dedı.eve geldım zaten hasta oldum sence gıdıpte onumdekı ay kontrol falan yaptırayım mı ve onlar ne oluyo kı ay kusura bakma senı de soru yagmuruna tuttum..:))su an tek sırdasım ve yoldasım sen oldun ben de 27 yasındayım esım askerı personel geldık gurbet ellere burda zaten kımse yok memletımde sozlesmelı olarak calsıyordum burda ıse de devam etmedım ev ortmına alısmak yabancı ınsanlarla anlasmak cok zor bunları kenara bıraktım bı bebekle herseyın ustesınden gelecegım dedım ama onu da rabbım nasıp edecek yanı hayırlısı ne ıse o olsun artık..
Bende yeni evliyim ve aralık başında eşimin yanına geldim , ben türkiyede bile değilim, düşün halimi:))
2 gün normal adetin geldiyse ve sonrası kahverengi lekeye döndüyse normaldir.. Bazen stresten adet kanamasının yoğunluğu değişebiliyor.. Burdaki anne adaylarının bazısı üstüne görmeden bahsediyor, ama daha çok sadece bir iki damla şeklinde ilk gün gelip sonra hiç gelmemesi şeklinde oluyormuş.. ama sen içine sinmediyse adetin bitince bi test al yap yine de..
sanmıyorum kanda da ıdrarda da cıkmadı soyledgın gıbı ben mart ayını beklyeyım neden turkıyede degılsın.bu daha da zor oluyordur sızın ıcın ama o kadar guzel bır psikolojıye sahıpsın kı ınan sende kı bu rahatlıga ben de hafıfledım harıkasın tatlım gercekten en basta bazı seylerı kabullenmek lazım masallahın var rabbım gonlune gore versın her seyı...
selam arkadaşlar bende ortalama 7-8 aydır bebek isteyenlerdenim ama rabbim henüz nasip etmedi..bütün kontrollerim yapıldı yumurtlarım görevini yerine getirmiyormuş. hormon testlerim yapıldı , sonuçlar güzel çıktı bir problem yok. bugün 2, gün klomen hapını kullanıyorum doktorum bana bir çizelge verdi onun kontrolü altında devam ediyorum bu sürece...hayırlısıyla mart ayını bekliyorum. umarım sorunsuz bir sönem yaşarız hep beraber.. umutlarımızı ,hayalkırıklıklarımızı paylaşabilmek çok güzel...buradan hepinizin süreçlerini takip ediyor ve herkesten hayırlı haberler okumak istiyorum..sabır ve umut diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?