• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hamile kalmadan 1 ay once folik asit alimi baslamayilmis canim portakal fasulye ceviz gibi besinlerden bunu bir yerde okumustum paylasmak istedim

evet öyleymiş, bana folik asit hapı verdi doktor gittiğimde, hergün düzenli içiyorum ben de..

evlendiğim için geldim, eşim yabancı.. eylülde evlendik ama vize vs işleri derken ben aralık başında geldim.. ben de düğünden önce gitmiştim doktora kontroller için, herşey yolunda dedi, hatta gittiğimde yumurtlama dönemimmiş, oluşmuş yumurtamı falan göstermişti ultrasonda.. bi de folik asit kullan demişti, içiyorum o zamandan beri. ama ben 30u bi hayli geçtiğimden yine de stres yapıyorum, olur mu acaba diye..

folik asiti ben de söyliyim bakıyım yarın doktora, gerekiyorsa kullanırım. nasıl oraları göze alıp gittin bravo sana, bende hiç cesaret yok sanırım :) burada bir bayan yazmış kırklı yaşlarda çok güzel bir yazıydı, onu oku da sana moral olsun, okurken gözlerim doldu benim. etkileyici gerçekten.

folik asiti ben de söyliyim bakıyım yarın doktora, gerekiyorsa kullanırım. nasıl oraları göze alıp gittin bravo sana, bende hiç cesaret yok sanırım :) burada bir bayan yazmış kırklı yaşlarda çok güzel bir yazıydı, onu oku da sana moral olsun, okurken gözlerim doldu benim. etkileyici gerçekten.

valla işte biz göze aldım geldim ama zor tabii, yani aileni arkadaşlarını özlüyorsun çok.. Hangi yazı o? nerede? ben de okumak isterim..

Folik asiti söyle , yazsın hatta sana.. bildiğim kadarıyla çok önemli, eğer annede eksikliği varsa bebeğin gelişimini etkiliyor..

canım beni de listeye eklerseniz sevinirim.bat 2 mart.bide bende folik ast kullanıyorum.günde 1 tane.siz kaç tane içiyorsunuz ve adet döneminde bırakıyor musunuz?:44:

canım beni de listeye eklerseniz sevinirim.bat 2 mart.bide bende folik ast kullanıyorum.günde 1 tane.siz kaç tane içiyorsunuz ve adet döneminde bırakıyor musunuz?:44:

ekledim hayatım,güzel haberler inşallah:) Folik asitte kaç tane alman, markasına ve miligramına göre değişiyor tatlım, ama normal olarak günde 0,4 mg öneriliyor. benim ilk kullandığım folik asit günde 3 tane alınanlardandı. ama yurtdışına gelince aynı markayı bulamadım, burda bi doktora sorduk farklı bir marka verdi, o da günde 1 tane.. ama sonuç değişmiyor, netice ben günde 0,4 mg folik asit almış oluyorum:)

:nazar:
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
dilfeza = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart

hoşgeldin ayşeem :) doktor bana folbiol 5 mg günde 2 kere verdi.

kızlaaaar beni galiba silmeniz gerekecek listeden 3 şubatta kanamam olmuştu bende adet oldum umudum marta demiştim ve hemen kesilmişti kanamam dün ve bugün test yaptım pozitifti şimdi kan tahlilimi bekliyrum :))) ayyy eğer hamileysem deliririm sevinçten :D

Aklına takılmasın, mutluluğuna toz değmesin diye sildim hemen seni listeden, şubata hamiş diye ekledim:)
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa! :3:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart

Aklına takılmasın, mutluluğuna toz değmesin diye sildim hemen seni listeden, şubata hamiş diye ekledim:)
Darısı başımızaaaaaaaaaaaaa! :3:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart

teşekkür ederim canım emeğine sağlık burdakilerden çoook dua alıyorsun ilginden dolayı rabbim sanada bi an önce bu güzel duyguyu yaşatsın bunu canı gönülden diliyorum ..sorunsuzca tatlı mı talı sakin uslu akıllı melek gibi bi evlat versin kucağına ve isteyen herkezin kucağına tabiki

teşekkür ederim canım emeğine sağlık burdakilerden çoook dua alıyorsun ilginden dolayı rabbim sanada bi an önce bu güzel duyguyu yaşatsın bunu canı gönülden diliyorum ..sorunsuzca tatlı mı talı sakin uslu akıllı melek gibi bi evlat versin kucağına ve isteyen herkezin kucağına tabiki

amiiiiiin hepimize inşallah hayatım.. ben mutlu oluyorum güzel haberler aldıkça ya da paylaştıkça.. kendimi fazla dinlememe engel oluyor ayrıca:)) çok çok tebrik ederim tekrar:)

banucum beni de çıkart listeden, kistlerim için 2 ay doğum kontrol hapı verdi doktor :(

aa geçmiş olsun hayatım ya.. ama sıkma canını, en azından çok basit bir sorun ve sadece 2 aycık bekleyeceksin.. allah daha büyük dert vermesin, sonrasında da ne olduğunu anlamadan gelsin bebiş haberlerin:)

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
ayseem = 2 Mart
deryaf = kısa bir mola;)
furtadoo = 5 Mart
kullanilmayannick = 6 Mart

Son düzenleme:
aa geçmiş olsun hayatım ya.. ama sıkma canını, en azından çok basit bir sorun ve sadece 2 aycık bekleyeceksin.. allah daha büyük dert vermesin, sonrasında da ne olduğunu anlamadan gelsin bebiş haberlerin:)

inşallah sonuç alırız canım inşallah

Back