- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
iyi akşamlar herkese..Ben 40 gün önce bebeğimi kaybettim 2aylıkken kalbi durdu.Nisana kadarda bebek düşünemicez.Çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin sağlıklısından..Tsh yüksekti ama doktor üzerinde durmadı şimdi araştıryorum sanırım çok önemliymiş..Malesef bebeğimizi kaybedince öğrendik bunu.Bebek düşünmeden tüm tahliller detaylı yapılmalı arkadaşlar ve tabi rahat olmak
Sağol hayatım:)) yarın çıkıp bakayım bakalım kuru incir bulabilecek miyim bu memlekette:) sen deneyecek misin?
iyi akşamlar herkese..Ben 40 gün önce bebeğimi kaybettim 2aylıkken kalbi durdu.Nisana kadarda bebek düşünemicez.Çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin sağlıklısından..Tsh yüksekti ama doktor üzerinde durmadı şimdi araştıryorum sanırım çok önemliymiş..Malesef bebeğimizi kaybedince öğrendik bunu.Bebek düşünmeden tüm tahliller detaylı yapılmalı arkadaşlar ve tabi rahat olmak
Amiiin:) ve teşekkürler, iyiyim ama bugün, dünü unuttum martta diktim gözlerimi, endişeler uzağa pozitif testler havayaaa..:))
Ama gerçekten burası , tüm paylaşımlar bana çok iyi geldi, insan deli gözüyle bakılcak diye diğer arkadaşlarına anlatamıyor bu hezeyanları, ancak işte bunun için uğraşan, umut edip bekleyen diğer kadınlar anlıyor birbirlerini, ki bence çok güzel çok destekleyici bir durum..
mart kızları incir kürünü yapmayı düşünen var mı??? ya da başka bir kür falan? beraber deneyelim isterseniz. bir sebep gereklidir belki de tek gereken, ne dersiniz?
Evet bunu okumustum. Ne zaman ortaya cikti bu belirtiler?
mart kızları incir kürünü yapmayı düşünen var mı??? ya da başka bir kür falan? beraber deneyelim isterseniz. bir sebep gereklidir belki de tek gereken, ne dersiniz?
çok geçmiş olsun, en doğrusu kendi kendinin doktoru olmak zaten. çok şükür internet denen bişey var da bir çok bilgiye erişebiliyoruz. Allah doğru ve bizi iyileştirecek bilgilere ulaştırsın inşallah.
Rica ederim arkadaslar benim bu aydan pek umudum yok ama ben de araniza gelebilirim her an :) cidden burda birbirimizi tanimasakta yanimizda olan bir cok insandan fazla birbirimize dert yaniyoruz basta bunun icin herkeze tesekkurler bu yil bizim yilimiz olsun Hayirli evlatlar nasip etsin Alllahim <3
fenayarın yaptırmam gereken tahliller var, o sonuçlara göre başlıycam ben de. incirin bi zararı yok, sadece prolaktini yüksek olanlara önermiyorlar. yarın sonuçlarımı verirler ona göre niyetliyim yani :) ya benim adetimin 2. günü hala damla damla geliyo sinir oldum. bugün temizlik yaptım biraz hareket olsun dedim. hala aynı damla damla kara kara geliyo. soğuk havadan mı acaba? bu arada dün bir migrenim tuttu evlere şenliktim yaa, yolda giderken arabayı kenara çektik ben börrrkk iğrençtibenim migren fena, acayip bulantı yapıyo tutunca.
bende dün pazardan aldım kuru incir denicem bakalım inşaallah bu sayfalarda müjdeli haberi veririrz birbirimize :))
Rica ederim arkadaslar benim bu aydan pek umudum yok ama ben de araniza gelebilirim her an :) cidden burda birbirimizi tanimasakta yanimizda olan bir cok insandan fazla birbirimize dert yaniyoruz basta bunun icin herkeze tesekkurler bu yil bizim yilimiz olsun Hayirli evlatlar nasip etsin Alllahim <3
fena
sinir bozucu durum gerçekten.. havadan olabilir belki stres yaptın onun da etkisi vardır.. migren değil tam olarak ama o başağrıları zaman zaman ben de tutuyor adet öncesi, çok fena bişey..
ben de geçen haftayı ya hamileysem diye geçirdiğimden ev kokacak, temizlik yapmam lazım:))
temizlik yap ohh mis gibi için açılsın, bu sabah kalktım evim tertemiz mutlu oldum :) hemen tahlillerim için de gittim erkenden, sonuçlar çıkacak bakalım. inşallah sorun çıkmaz. tiroitten şüpheleniyoruz
Amin.. Ama arkadaşım inşallah gelmezsin de sadece bize deneyimlerini anlatmak için ara ara uğrarsın..
Bişeyciğin yoktur inşallah.. ama iyi olmuş testlerini yaptırman, için rahat eder en azından.. Evet evet kalkıp yapıcam az sonraaa..:)
doktor istemişti adetin 3.gününde yaptır, dedi. canım sen ne için gittin y.dışına? sorcam sorcam atlıyom...
Insallah canim dogru zamanda saglikli hayilri evlatlar
öyle tabii, allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin, ben de hep öyle dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?