Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Çok geçmiş olsun.. Yaşadığın üzüntüyü tahmin bile edemiyorum Ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı, moralini hep yüksek tutmaya ve ileriye bakmaya çalış..İnşallah nisandan sonra tez zamanda güzel haberler alır, sağlıkla bebeğini kucağına alacağın güzel günlere kavuşursun..

Sağol hayatım:)) yarın çıkıp bakayım bakalım kuru incir bulabilecek miyim bu memlekette:) sen deneyecek misin?

yarın yaptırmam gereken tahliller var, o sonuçlara göre başlıycam ben de. incirin bi zararı yok, sadece prolaktini yüksek olanlara önermiyorlar. yarın sonuçlarımı verirler ona göre niyetliyim yani :) ya benim adetimin 2. günü hala damla damla geliyo sinir oldum. bugün temizlik yaptım biraz hareket olsun dedim. hala aynı damla damla kara kara geliyo. soğuk havadan mı acaba? bu arada dün bir migrenim tuttu evlere şenliktim yaa, yolda giderken arabayı kenara çektik ben börrrkk iğrençti benim migren fena, acayip bulantı yapıyo tutunca.

çok geçmiş olsun, en doğrusu kendi kendinin doktoru olmak zaten. çok şükür internet denen bişey var da bir çok bilgiye erişebiliyoruz. Allah doğru ve bizi iyileştirecek bilgilere ulaştırsın inşallah.

kesinlikle katlıyorum arkadaşım :)

mart kızları incir kürünü yapmayı düşünen var mı??? ya da başka bir kür falan? beraber deneyelim isterseniz. bir sebep gereklidir belki de tek gereken, ne dersiniz?

bende dün pazardan aldım kuru incir denicem bakalım inşaallah bu sayfalarda müjdeli haberi veririrz birbirimize :))

Rica ederim arkadaslar benim bu aydan pek umudum yok ama ben de araniza gelebilirim her an :) cidden burda birbirimizi tanimasakta yanimizda olan bir cok insandan fazla birbirimize dert yaniyoruz basta bunun icin herkeze tesekkurler bu yil bizim yilimiz olsun Hayirli evlatlar nasip etsin Alllahim <3

mart kızları incir kürünü yapmayı düşünen var mı??? ya da başka bir kür falan? beraber deneyelim isterseniz. bir sebep gereklidir belki de tek gereken, ne dersiniz?

süpersin. çok güzel bulmuşsun ve buraya da yazmışsın kürün detaylarını.
teşekkürler deryaf.

çok geçmiş olsun nazantalya;
allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
şimdi pozitif olmak, kendini toplamak ve ileriye bakmak zamanı... göbüşüne gelecek olan meleğin için, en uygun ve en iyi ortamı hazırlaman lazım vücudunda. kendine de iyi bak, eşine de... hiç negatif olma sakın, hep iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun.

çok geçmiş olsun, en doğrusu kendi kendinin doktoru olmak zaten. çok şükür internet denen bişey var da bir çok bilgiye erişebiliyoruz. Allah doğru ve bizi iyileştirecek bilgilere ulaştırsın inşallah.

yalnız, şöyle de bi gerçek var.
ne kadar çok bilgiye erişirsek, o kadar çok karışıyor kafalarımız sanırım :)
benim doktorum da öyle demişti bana ilk hamileliğimde. ''çok araştırıp çok okuyorsunuz.. çok luzumsuz bilgilerle donanıyorsunuz. işin özü, sade olmak, doktorunu dinlemek... ''

inşallah... bu ay veya ileriki aylarda... zamanı önemli değil, önemli olan bebişler ve bizler için en uygun zaman... allahım bilir işini, hepimiz için hayırlı olan ne zamansa, o zamanda kavuşturur meleklerimize inşallah.

Canım cok gecmiş olsun.zor tabi..Ben de ilk bebeğimi aldırmak zorunda kalmıstım, isteyerek hamıle kalmama ragmen..Aradan 3 ay gecmeden yenıden kaldım ve cok sukur saglıkla dunyaya geldı.. Allah sana da saglıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın..Bak şimdi ikinciyi dusunmeye bıle basladım..Bu da gecer, Allah sabır versin arkadasım

fena
sinir bozucu durum gerçekten.. havadan olabilir belki stres yaptın onun da etkisi vardır.. migren değil tam olarak ama o başağrıları zaman zaman ben de tutuyor adet öncesi, çok fena bişey..

ben de geçen haftayı ya hamileysem diye geçirdiğimden ev kokacak, temizlik yapmam lazım:))

Amin.. Ama arkadaşım inşallah gelmezsin de sadece bize deneyimlerini anlatmak için ara ara uğrarsın..

temizlik yap ohh mis gibi için açılsın, bu sabah kalktım evim tertemiz mutlu oldum :) hemen tahlillerim için de gittim erkenden, sonuçlar çıkacak bakalım. inşallah sorun çıkmaz. tiroitten şüpheleniyoruz

temizlik yap ohh mis gibi için açılsın, bu sabah kalktım evim tertemiz mutlu oldum :) hemen tahlillerim için de gittim erkenden, sonuçlar çıkacak bakalım. inşallah sorun çıkmaz. tiroitten şüpheleniyoruz

Bişeyciğin yoktur inşallah.. ama iyi olmuş testlerini yaptırman, için rahat eder en azından.. Evet evet kalkıp yapıcam az sonraaa..:)

Bişeyciğin yoktur inşallah.. ama iyi olmuş testlerini yaptırman, için rahat eder en azından.. Evet evet kalkıp yapıcam az sonraaa..:)

doktor istemişti adetin 3.gününde yaptır, dedi. canım sen ne için gittin y.dışına? sorcam sorcam atlıyom...

doktor istemişti adetin 3.gününde yaptır, dedi. canım sen ne için gittin y.dışına? sorcam sorcam atlıyom...

evlendiğim için geldim, eşim yabancı.. eylülde evlendik ama vize vs işleri derken ben aralık başında geldim.. ben de düğünden önce gitmiştim doktora kontroller için, herşey yolunda dedi, hatta gittiğimde yumurtlama dönemimmiş, oluşmuş yumurtamı falan göstermişti ultrasonda.. bi de folik asit kullan demişti, içiyorum o zamandan beri. ama ben 30u bi hayli geçtiğimden yine de stres yapıyorum, olur mu acaba diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…