- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
canım aynı belırtılerım oldu artı kasık batması ve agrı artı sıskınlık oldu ozlellıkle sag kasıgıma elımı suremez olsum goguslerımede ve tam 6 gun gectı gunum dun kadın doguma gıttım kan tahlılı negatıf cıktı ultrasyona gırdım belkı bebek kucuk olursa cıkmamamıs olabılır dedı ultrasyonda da cıkmadı eve geldım hasta oldum malesef bu ay cok umıtlıydım cunku hersey faklıydı bu ay kasık sısmesı batmları gogsuletrım halsızlık ve gunumun 6 gun gecmesı umutlandım cok buyuk hayal kırıklıymıs 1.5 yıllık evlıyım ama 3 aydır korunmuyorum bu ay olanlardan sonra da ıstegım de sevkımde kalmadı butun belırtıler den sonra artık kendımde nasıl farklılıklar arayacgım bılmıyorum..
Hoşgeldin hayatım.. yazdıklarını okudum, henüz 3 aydır deniyormuşsunuz, öyle karamsarlığa kapılmak için çok ama çok erken bir süre.. insana korunmayı bırakınca hemen olacakmış gibi geliyor ama öyle değil gerçeği, bu bazen biraz zaman alan bir süreç.. Doktora gitmişsin bir sorun olmadığını söylemiş yani endişe edecek kafaya takacak bir durum yok demekki.. Rahat ol,sakin ol, sen stres yaptıkça daha da zorlaşırız bu süreç.. şöyle düşün , beynin ve bedenin bi hazırlık sürecinde.. sana bir kere başlayınca bi daha bitmeyecek bir duyguyu, anneliği yaşatacak.. bunların hepsi kişiden kişiye farklı zamanlar alıyor.. bu bir süreç ve geçecek, sağlıkla bebeğinin önce haberini sonra kendisini kucağına alacaksın inşallah..:)
Martta adet beklediğin tarihi yazarsan seni de listeye ekler beraber takip ederiz birbirimizi moral olur sana da tatlım..
Son düzenleme: