- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.441
merhaba, hoşgeldin arkadaşım.
sana da kolay gelsin, hepimize de :))
allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
öneriler için öncelikle teşekkürler. folik asite başlamıştım ama 2,5 aydır içmek morel bozukluğu yaptığı için 3 aydır içmiyorum.
ağır kaldırmama ya dikkat ediyorum. yememe içmeme dikkat eidyorum. doktora biraz uzak olduğum ve çalıştığım için gidememdim açıkcası . şimdi 4 gözle bekliyorum gitmeyi. acaba öncede gideyim mi? ne dersiniz?
:) bakalım, görücez tulincim.
Ne düşünüyorum biliyor musun....
Hamilelik insana değişik tecrübeler kazandırıyor demişsin.
Bir kadın, ne zaman anne olur? Bebeğinin içinde var olduğunu öğrendiği o anda.
Bir erkek ne zaman baba olur? Bebeği doğduğu zaman.
Bir kadın, ''o an''da, başlar büyümeye, gerçek tecrübeler yaşamaya, gerçek hayata başlar... Gerçek endişeler yaşamaya başlar... Gerçek hayaller kurmaya başlar... Gerçek dualar etmeye başlar...
Ondan öncesi hep havadadır. Hep kendisi içindir, belki eşi içindir, belki büyükleri içindir, belki işi içindir.... Ondan sonrası, hep bebeği içindir, hep bebeğinin geleceği içindir.. Gerçekten bi sorumluluk yaşar...
Bi erkek ancak ve ancak, belki karısının karnında bebeğin tekmesini duyunca, belki azıcık bi silkelenip gerçekle yüzyüze gelebilir ama, o his o an içindir, geçer gider.... Erkek, gerçekle, ancak ve ancak bebeğini kucağında görünce büyür. Birazcık büyür. :))
naber canım yazışamıyoruz nezamandır neler yapıyorsun bakalım..
begümcük uyuyor sende buraya kaçtın dimi heheheh:
merhaba gülden, nasılsın?
aynen dediğin gibi, begüm uyuyor, ki uyanmasına az kaldı.. ben de burdayım.
bugün azıcık gezdiriym diyorum begümü, nereye götürsem diye düşünüyorum. bahçeye çıkmak istemiyorum. sonra alışıyor, her gün istiyor, tutturuyor. mayıs gibi başlayacağım inşallah her gün bahçe turlarına... şimdilik açık havalı başka biyerlerde havalanmak istiyorum.
ben kaçtım teyzoşlar..
''ANNEEEEEE, DEEEELLLLLLL.... BENİ GIGIKLAAAAAA..... ANNEEEEE....... BEN UYANGIM ANEEEE.... ''' şeklinde içerden biri bana sesleniyor.
görüşürüz nasipse yinee....
ay yerim onu ben ya, gidilmezmi bu sese karşılık:) gorusuruz canımm
ben kaçtım teyzoşlar..
''ANNEEEEEE, DEEEELLLLLLL.... BENİ GIGIKLAAAAAA..... ANNEEEEE....... BEN UYANGIM ANEEEE.... ''' şeklinde içerden biri bana sesleniyor.
görüşürüz nasipse yinee....
ozlem neler yapıyosun tatlım herkez kaybolmıu yıne ben bıraz evı toplayıp yemek yapıp oturdum busefer yoksa gec kalıyorum:)
ozlem neler yapıyosun tatlım herkez kaybolmıu yıne ben bıraz evı toplayıp yemek yapıp oturdum busefer yoksa gec kalıyorum:)
:) bakalım, görücez tulincim.
Ne düşünüyorum biliyor musun....
hamilelik insana değişik tecrübeler kazandırıyor demişsin.
bir kadın, ne zaman anne olur? bebeğinin içinde var olduğunu öğrendiği o anda.
bir erkek ne zaman baba olur? bebeği doğduğu zaman.
bir kadın, ''o an''da, başlar büyümeye, gerçek tecrübeler yaşamaya, gerçek hayata başlar... gerçek endişeler yaşamaya başlar... gerçek hayaller kurmaya başlar... gerçek dualar etmeye başlar...
ondan öncesi hep havadadır. hep kendisi içindir, belki eşi içindir, belki büyükleri içindir, belki işi içindir.... ondan sonrası, hep bebeği içindir, hep bebeğinin geleceği içindir.. gerçekten bi sorumluluk yaşar...
bi erkek ancak ve ancak, belki karısının karnında bebeğin tekmesini duyunca, belki azıcık bi silkelenip gerçekle yüzyüze gelebilir ama, o his o an içindir, geçer gider.... erkek, gerçekle, ancak ve ancak bebeğini kucağında görünce büyür. birazcık büyür. :))
iyiy yapmışsın şekerim söyle bakalım ne pişirdin cnm?
Çok güzel anlatmışsın canım ya.
Bu arada mesajlarınızı tek tek okudum çoğunu alıntı yaptım tam cevap yazacaktım ki benim pc nin klavyesi kitlendi yineeepc kapat aç yapmam gerekti hepsi gitti. Neyse bu neden den dolayı genel özet geçmek istiyorum yüksek müsadenizle Çok güzel yazılar var üzücü yazılar var. Ama herşeyden önemli ve güzeli duygularımızı paylaşmak ve birbirimize destek çıkmak. Açıkcası fazla cevap yazamıyorum hızınıza yetişmek mümkün olmuyor bir bakıyorum 30 tane cevap yazılmış Hangi birine cevap yazacağımı şaşırıyorum ama sizleri çok seviyorum hepiniz bir biribnden değerli insanlarsınız (güzel anne adayları) Görmesemde kalbinizin güzelliğini hissediyorum. Hepinize güzel haberler işallah bu ayyyy göbüşlere bebişler
:)tavukla bulgur pılavı fırında yaptım tavuku cabul kolay oluyo bu tıp yemeklerr:)sen neler yapıysun bazı enı gelen arkadslar var sadece okuyorum bırsey yzmadım artık mart ayı yaklastı her kez bır heyecanla beklıyo da bende hıc tık yok bugun sogan kurunun faydalarına baktım cogusu hamıle kaldım falan dıyor ama hemen o ay mı kalmıslar yoksa aylarca bu kuru uygulayıpmı yapmıslar bılemıyorum..
canım ben soğan kürü için seni takip edicem yani takinipçinim heheh:
şaka biyana bakalım sende nasıl deyişiklik olacak ben seni bekliyorum ..
arkadaşlar sizlerle nasıl sohbet edebilrim bana yardımcı olurmusunuz aadım özle yeni üyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?