- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.421
dana :)) bunu da kullanırım arada. kardeşim söler eşine bunu da:))))
tabi cnm sonucta ben bunu didişirken efenime sölim şakalaşırken sırnaşırken sölüom:) ciddi bir tartışma anında degil. o da bana takılıo gülüp geçios işte:))
Yalel yok bugün buralarda arkadaşlar, Yaleeeeeeeel neredesin hayatım? yorumlarını deneyimlerini özledik:)
amiiin inşallah arkadaşım, martın sonunda da bu anılarımızı anlatırız birbirimize inşallah:) senin nedir bat tarihin?[/QUOTE
Normalde ben 19 - 20 şubatta adet olmam gerekli. ancak son 4 aydır adetim çok düzensiz oluyor. hep 10 - 12 gün gecikiyor. Polikistik over var.
dün test yaptım. negatiftti. bakalım bekliyoruz adeti. 8 martta da doktora gideceğim. bakalım ne diyecek?
Danam benim derim ben de ÖZlem :))
Sık sık, ''danam benim'' diye severim, bazen başkasına bahsederken de ağzımdan kaçar hatta... ''danam daha gelmedi, danam aradı'' falan diye :)))
Kocam da bana, '''küçük fare''' der... ''kaşıntılı'' der... '''bücür, cüce'' der....
valla arada bi işte, ''sevgilim, canım, aşkım, kocacım, bitanem'' falan da diyorum :)))))))
nerden çıktı bu DANA konusu :)) hemen daldım ama....
danam benim derim ben de özlem :))
sık sık, ''danam benim'' diye severim, bazen başkasına bahsederken de ağzımdan kaçar hatta... ''danam daha gelmedi, danam aradı'' falan diye :)))
kocam da bana, '''küçük fare''' der... ''kaşıntılı'' der... '''bücür, cüce'' der....
Valla arada bi işte, ''sevgilim, canım, aşkım, kocacım, bitanem'' falan da diyorum :)))))))
nerden çıktı bu dana konusu :)) hemen daldım ama....
yalelcim hoşgeldin sen tecrübeli kadınsın halden dertten anlarsın bana bir yardım et allah aşkına ben acayip bir sıkıntı yaşıyorum 3 gündür bat tarihim 6 mart hamileliğe falan yormuyorum ama insanın aklına gelmiyorda değil çok gazım var çok huzursuzum günlerdir çok afedersiniz atamıyorum dışarıya bir geçen akşam minik 2 damla pembe bişiler damlamış çamaşırıma bugünde fenayım içim dışımda sigaradan içim kalkıyor ,,,belki psikolojik belkide üşüttüm falan... Belkide erken belirtiler ne dersin canım..ihtimaller dahilinde mi gelişmeler..
Hamilelik belirtileri ne zaman ortaya çıkar? - UZMANTV
şurdaki videoyu izleminizi tavsiye ediyorum erken belirtilerle alakalı :)::)
selam tulinscim,
estağfurullah, şaka yapıyorum ben öyle ''ben bu işte ustayım'' falan diye :))) ne haddime...
ama, 6 marta az kalmış. şimdi varsa gebelik, 3 haftalık falan demektir. fortel diye bi gebelik testi var. bi denesene...
o bahsettiğin ara dönemdeki hafif kanamayı ben de yaşamıştım 2 kere. ikisinin de yerleşme kanaması olduğunu farketmiştik sonradan.
ama o mide bulantıları için çok erken, bunlar psikolojiktir muhtemelen tatlım. 6. ve 7. haftadan sonra bulantılar başlar çünkü.
gaz maz da psikolojiktir, ayaklarını üşütmüş olabilir misin acaba? çünkü o gaz ve şişkinlik meseleleri de en erken 10. hafta gibi başlıyor. hatta o içinde dolanan gazı, bebek hareketi falan zannedermiş pek çok hamile kadın o haftalarda.
ama özel bişeylerden tiksinme, mesela sigara/alkol/sabun kokusu/deterjan kokuları/vb... şeylerden tiksinmeler, çok erken dönemde ortaya çıkabiliyor. ben de yaşamıştım. sigara kokusundan tiksinip, sigara izmaritine aşeriyordum :)) olur mu? oluyor işte :))))
Arkadaşlar ; Normalde ben 19 - 20 şubatta adet olmam gerekliydi. ancak son 4 aydır adetim çok düzensiz oluyor. hep 10 - 12 gün gecikiyor. Polikistik over var. bu arada gögüslerim inanılmaz şişti. psikolojik mi bilmem ama. kokulara duyarlıyım. 5 gün öncesine kadar da çok akıntım vardı....ara ara da adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor.
dün test yaptım. negatiftti. bakalım bekliyorum adeti. 8 martta da doktora gideceğim.
bana önereceğiniz birşey varmı?
yok hayatım söylediğin sözden ötürü değil anneliğinden ötürü düşündüm tecrübeni... ayaklarımı üşütmüş olabilirmiyim tabi olurum ihtimal var,,,düşünmek istemiyorum ama aklıma gelmiyor dersem yalan söylerim işte elimde olmadan acaba mı diyorum,,, umarım ii sonuçlanır çok teşekkür ederim cevapların için bir tanede video ekledim dr. bir bayan anlatıyor beni oda atdınlattı biraz ihtimalleri taşıyorum ama dediğimiz gibi psikolojik olma ihtimalide yüksek...sigara aşeren arkadaşım vardı benim yiyeyim mi sigarayı diyordu kızıyordum ama olabiliyor tabi..
Merhaba kızlarrrr ooo konumuz açılmış benim haberim yok daha yeni görüyorumBende Mart ayına trasferim bat 15 mart. Hepimize Mart da güzel haberler işallah herşey gönlümüzce olur. Hepinizin haberlerini bekliyorum. İyi forumlar :)
:) ben begümden önceki hamileliğimde, 10 haftalıkken düşürmüştüm bebeğimi. o zamana kadar, 3-4 hafta boyunca hep sigara izmariti istiyordu canım. şaka gibi, izmarit yemek istiyordum. yedim de hatta 2 tane. ohhh mis gibi gelmişti, bi lezzetliydi bi lezzetliydi.. :)) şimdi böööğğğğğhhh diyorum ama, öyleydi işte :))
hamilelik insana değişik tecrübeler kazandırıyor demek ki bakalım biz neler yaşayacağız ,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?