- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.461
:)tavukla bulgur pılavı fırında yaptım tavuku cabul kolay oluyo bu tıp yemeklerr:)sen neler yapıysun bazı enı gelen arkadslar var sadece okuyorum bırsey yzmadım artık mart ayı yaklastı her kez bır heyecanla beklıyo da bende hıc tık yok bugun sogan kurunun faydalarına baktım cogusu hamıle kaldım falan dıyor ama hemen o ay mı kalmıslar yoksa aylarca bu kuru uygulayıpmı yapmıslar bılemıyorum..
kendı adıma tsk edıyorum tatlım bu tıp sıkınrtılarıı cevrenden yada aılenden bırı ıle paylasmak olmadı herkezden anlayıs destek bekleyemedım kendımı buarda buldum cok rahat konusabılıyosun senı anlayan bır suru tatlı arakadasların var ınan bende yzulerını gormesemde yureklerı cok temız ınsanlar hepsı burada ben de her bırını ayrı ayrı sevıyorum RABBIM her bırmızın gonlundekı bebegımıze kavustursun bızlerı...
ay tatlım bır akıntı oldu bende anlatamam yumurtlamı bıle tahmın edemıyorum artık gece gunudz full akıntı dusun sıkı sık camasır degıstıryorum ama genellıkle seffaf akıntı gelıyo bugun vıdeo da ızledım sarac oglu dıyokı akıntı gelmesı ıyı geldgı anlama gelırmıs sarı yada sefffaf olan akıntı ıyı gelmıs kur denılıyo da bende seffaf hem ama sıkıldım ya mıgdem bulanmaya basladı artık haftaya pazartesı son bırde adtette 10 gun kalıyo ya o aralıkta 5 gun daha yapmam lazımmıs bugun vıdeo da saracoglu oyle soyledı ben adetın 7.gunu basladım hıc bırakmadım artık bu aya mı faydası olur onumdekı aya mı faydası olur bılemem:)
Slm anne adaylar benim bekledigim gun 11 subat ama umidim yok bu sayfayi hala bir sonuc beklememe ragmen subattan umudunu kesen arkadaslar icin bu konuyu actim umarim Mart size ugur getirir ki benim marta dogum gunum ister subat 11 den sonra ister marta hamile oldugumu ogrenirsem aldigim en guzel hediye olucak bu Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
arkadaşlar sizlerle nasıl sohbet edebilrim bana yardımcı olurmusunuz aadım özle yeni üyeyim
Bende 2 gündür başlamayı düşünüyorum soğan kürüne ama birtürlü başlayamadım oğlum hasta onunla uğraşıyorum. Benim komşum hemen ilk ay hamile kaldı doktor rahimin içi çok temiz demiş. İlaç kulanmıştı akıntı falan için sonrasında hemen kaldı. Bu nedenden dolayı soğan kürüde temizlediği için hamile kalma olasılığı (şansı) artıyor. Yarın kesin başlicam bende. Denemekte fayda var.
Çok haklısın ailesiyle herşeyi paylaşamıyor insan. Burada aynı şeyleri yaşayanlarla ve kendini anlayanlarla dertleşmek daha kolay oluyor. Daha etkili de oluyor.
Anneme ikinci çocuğu düşündüğümüzü söyledim dün sevinmek yerine kızdı morelim çok bozuk. birinci çocuk çok yaramaz ve yemek uyku problemi olunca karşı çıkıyor.Ama ben uygun zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim ailem zaten her şeye karışıyor. neyse idare ededilecelk mecburen.
bn artık burayada takılcam sonuçta şubattan martta tayin oldum heehhehe
hadi bakalım canım hayırlısı inşallah bebiş gelir bu ay seni fazla bekletmez..
bende marta kalanlardanım dün regl oldumyalnız bat tarihi dediğiniz yumurtlama tarihimi onu bilmiyorum :)
aynen :) yalnız bu foruma takılalı işlerimi baya boşlar oldum.kovulmam umarım :)
Bende 2 gündür başlamayı düşünüyorum soğan kürüne ama birtürlü başlayamadım oğlum hasta onunla uğraşıyorum. Benim komşum hemen ilk ay hamile kaldı doktor rahimin içi çok temiz demiş. İlaç kulanmıştı akıntı falan için sonrasında hemen kaldı. Bu nedenden dolayı soğan kürüde temizlediği için hamile kalma olasılığı (şansı) artıyor. Yarın kesin başlicam bende. Denemekte fayda var.
Çok haklısın ailesiyle herşeyi paylaşamıyor insan. Burada aynı şeyleri yaşayanlarla ve kendini anlayanlarla dertleşmek daha kolay oluyor. Daha etkili de oluyor.
Anneme ikinci çocuğu düşündüğümüzü söyledim dün sevinmek yerine kızdı morelim çok bozuk. birinci çocuk çok yaramaz ve yemek uyku problemi olunca karşı çıkıyor.Ama ben uygun zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim ailem zaten her şeye karışıyor. neyse idare ededilecelk mecburen.
hoşgeldin o zaman):))) mart ugurlu gelsin inşş
kovulsak iyi ben yemek falan yapmıyorum beni kociş evden kovacakkk
hep sizin yüzünüzden
dün mü geldi kırmızılar canım hayırlısı olsun canım
birlikte kalırız inşallah
ben burdaki muhabbetide sevdimm[/Q
ya sorma bu ay çok umutluydum.20 si regl olmam gerekirken 18 inde az az kanamam oldu kesildi.dedim belki yerleşme kanamasıdır :)izmirdeydim bide 20 sinde döndüm ankaraya gelir gelemz eve gitmeden hastaneye gittim kan verdim akşam akşam sonra sonuç =0
sabahınada regl oldum işte.beynim heralde umudu kesinde kırmızılan diye komut verdi :)
bende marta kalanlardanım dün regl oldumyalnız bat tarihi dediğiniz yumurtlama tarihimi onu bilmiyorum :)
hayırlısı olsun tatlım hosgeldınn:)
ayyy aynı dert bende de varrr her ıs kaldı ıkıde bır basına oturuyorum sonra kalkamıyorum.kızlar bır taraftan kovulacak oldular bzılerde kocacıklar bosayacak bu gıdısle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?