Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

teşekkür ederim bende kendi adıma çok güzel şeyler yazmışsın hele o son cümle kalbimden vurdu yani ,,,
tavuklu bulgur pilavına bayılırım....
aminnnnnn canım benim aminnnn

aynen :) yalnız bu foruma takılalı işlerimi baya boşlar oldum.kovulmam umarım :)
..
ben de yeni üye sayılırım..baktığımda çok mutlu oldumm herkes sanki ben..))dedim ne güzel yalnız değilmişim..ben 8 aylık evliyim..kızken de adetlerim düzensizdi yani klasik polikistik over..haplar falan derken..öle gitti..çoğu zman korunduk bazen korunmadık karışık biraz..düzensizlik için doktora gtiğmde yumurtalık tembeliğii var çocuğun belki olur belki olmaz gibi bi sonuca vardı doktor hanım..sonra bi gün bi sancı girdi yerlere yapıştım acile gttmm 3 kişinin elinden geçtikten sonra kist patlamış dendi..bi tane daha var onun için 3 kutu yazz kullan dediler kullandım gtiim hamile kalabilirsin dediler..ama o ay da kalmadım.başka bi doktora gttım o da pkos dedi hormonlar da yüksek çıktı tiroid için ilaç alıorum 11 gündür ve 1.5 ay sonra kontrole gtcem kadın doğumcuda 1.5 ay sonra beklio..ben de o arada soğansuyuna başladım..bakalım neler yaşıcaz ..:18:

mart inşallah uğurlu gelir yoksa doğumgünüm çok hüzünlü geçecek
hem 32 olcam hemde hala bebiş yok neyse
ama bnim bebem beni üzmez
gelir inşallahh hepimiz kalalım inşallahh

olsun olsun hayırlısı olsun ama ıns hamıle kalırsın bebısınle dogum gunu kutlaması yaparsın

hoşbulduk tatlım sağolun akşam takılyorsunuz dimi ben şimdi çıkcam
yemek yapcam dahaaa
çalışanlar için çok zorrr

ben gunduz oglden sonra gırebılıyorum ıste aksamları da kocacıs gelıyokı buyuk mesaı baslıyo ıste :)gunduzlerı bauralardayım ama..

Komşum spirali çıkarttı o ay hamile kaldı. Canım hiç canını sıkma stres yapma Allah büyük eninde sonunda kayın validenin yüzünü kara çıkarır işallah. Allah seni biran önce bebişine kavuştursun. Zor böyle insanlarla uğraşmak laf anlatamazsın. Bizde eşimle 1.5 sene korunduk bizede herkez soruyordu bebek yokmu? yoksa olmuyormu diye sinir oluyordum hatta bir ara kilo aldım eşimiarayıp baba oluyormuşsun diye tebrik edenler bile oldu. Canım sen canını sıkma stres yapma Allah hepimize verir işallah. İçini hep ferah tut . Dualarım seninle

peki senin ufaklık kaç yaşında?

Canım benim oğlum 3 yaşında 4 aylık diğeri doğuncaya kadar 4.5 civarı olacak . 1. sınıf zor oluyor diye ikinci kendisini kurtarsın bu da okula başlasın diye planladık. Bilmem ne derece mantıklı. Abimle benim aramda tam 4 yaş var çok iyi anlaşıyoruz. İşallah yanılmam yoksa ben söylemiştim diyecek annem

boşamaz boşamaz :) evde yemek pişmiyo diye boşaydı benim kociş beni boşardı.haftasa 1 yada 2 kez anca evde yemek yiyoruz.hele bebişler olsun nasıl bakarlar size sormayın :)

ayyy oylemı dıyosun ıns olurda bebısımız o gunlerıde goruruz walla gunduzlerı buralardayım hafta sonu ve aksamları hıc gıremıyorum burda olmak bana zevk ve destek verıyo cogu seyı burada ogrendım guzel arkadslıklar edındım cok sevıyorumm burada kı herkezı:)

kızlar hep söylerim allahım hepimizi hayırlı doktorlarla karşılaştırsın diye bu doktor işi çok zor gerçekten..

mrb cnm. bu soğan suyunu bende denedim ama ğek bi işe yaramadı inş sende yarar cnm . bende doktora gittim bana pko var dedi gebelik zor olur falan dedi ve progestan diye bir hap verdi bana öyle diyiynce içim rahat etmed ve başka doktora gittitm yeni doktorum proegestan rahim kalınlaşması yapmış sende dedi ve pko yok dedi. oda progestan bitince prognava kullan uç ay gel dedi nese üç ay bitti ve ben doktoruma tekrar gittim hormaon testi yaptı sonuclarım elimde suan daha göstereedim çünkü 5 marttada yumurtlama testimi yaptırcam öyle hormon testi normal seviyelerde gorunuyo bakalım devamında ne olacak ?

latacımmm benide seviyormusun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…