Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)tavukla bulgur pılavı fırında yaptım tavuku cabul kolay oluyo bu tıp yemeklerr:)sen neler yapıysun bazı enı gelen arkadslar var sadece okuyorum bırsey yzmadım artık mart ayı yaklastı her kez bır heyecanla beklıyo da bende hıc tık yok bugun sogan kurunun faydalarına baktım cogusu hamıle kaldım falan dıyor ama hemen o ay mı kalmıslar yoksa aylarca bu kuru uygulayıpmı yapmıslar bılemıyorum..

Bende 2 gündür başlamayı düşünüyorum soğan kürüne ama birtürlü başlayamadım oğlum hasta onunla uğraşıyorum. Benim komşum hemen ilk ay hamile kaldı doktor rahimin içi çok temiz demiş. İlaç kulanmıştı akıntı falan için sonrasında hemen kaldı. Bu nedenden dolayı soğan kürüde temizlediği için hamile kalma olasılığı (şansı) artıyor. Yarın kesin başlicam bende. Denemekte fayda var.

kendı adıma tsk edıyorum tatlım bu tıp sıkınrtılarıı cevrenden yada aılenden bırı ıle paylasmak olmadı herkezden anlayıs destek bekleyemedım kendımı buarda buldum cok rahat konusabılıyosun senı anlayan bır suru tatlı arakadasların var ınan bende yzulerını gormesemde yureklerı cok temız ınsanlar hepsı burada ben de her bırını ayrı ayrı sevıyorum RABBIM her bırmızın gonlundekı bebegımıze kavustursun bızlerı...

Çok haklısın ailesiyle herşeyi paylaşamıyor insan. Burada aynı şeyleri yaşayanlarla ve kendini anlayanlarla dertleşmek daha kolay oluyor. Daha etkili de oluyor.
Anneme ikinci çocuğu düşündüğümüzü söyledim dün sevinmek yerine kızdı morelim çok bozuk. birinci çocuk çok yaramaz ve yemek uyku problemi olunca karşı çıkıyor.Ama ben uygun zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim ailem zaten her şeye karışıyor. neyse idare ededilecelk mecburen.

ay tatlım bır akıntı oldu bende anlatamam yumurtlamı bıle tahmın edemıyorum artık gece gunudz full akıntı dusun sıkı sık camasır degıstıryorum ama genellıkle seffaf akıntı gelıyo bugun vıdeo da ızledım sarac oglu dıyokı akıntı gelmesı ıyı geldgı anlama gelırmıs sarı yada sefffaf olan akıntı ıyı gelmıs kur denılıyo da bende seffaf hem ama sıkıldım ya mıgdem bulanmaya basladı artık haftaya pazartesı son bırde adtette 10 gun kalıyo ya o aralıkta 5 gun daha yapmam lazımmıs bugun vıdeo da saracoglu oyle soyledı ben adetın 7.gunu basladım hıc bırakmadım artık bu aya mı faydası olur onumdekı aya mı faydası olur bılemem:)

hadi bakalım canım hayırlısı inşallah bebiş gelir bu ay seni fazla bekletmez..

bn artık burayada takılcam sonuçta şubattan martta tayin oldum heehhehe

Slm anne adaylar benim bekledigim gun 11 subat ama umidim yok bu sayfayi hala bir sonuc beklememe ragmen subattan umudunu kesen arkadaslar icin bu konuyu actim umarim Mart size ugur getirir ki benim marta dogum gunum ister subat 11 den sonra ister marta hamile oldugumu ogrenirsem aldigim en guzel hediye olucak bu Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

bende marta kalanlardanım dün regl oldum :( yalnız bat tarihi dediğiniz yumurtlama tarihimi onu bilmiyorum :)

Bende 2 gündür başlamayı düşünüyorum soğan kürüne ama birtürlü başlayamadım oğlum hasta onunla uğraşıyorum. Benim komşum hemen ilk ay hamile kaldı doktor rahimin içi çok temiz demiş. İlaç kulanmıştı akıntı falan için sonrasında hemen kaldı. Bu nedenden dolayı soğan kürüde temizlediği için hamile kalma olasılığı (şansı) artıyor. Yarın kesin başlicam bende. Denemekte fayda var.

Çok haklısın ailesiyle herşeyi paylaşamıyor insan. Burada aynı şeyleri yaşayanlarla ve kendini anlayanlarla dertleşmek daha kolay oluyor. Daha etkili de oluyor.
Anneme ikinci çocuğu düşündüğümüzü söyledim dün sevinmek yerine kızdı morelim çok bozuk. birinci çocuk çok yaramaz ve yemek uyku problemi olunca karşı çıkıyor.Ama ben uygun zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim ailem zaten her şeye karışıyor. neyse idare ededilecelk mecburen.

nıye karsı cıkıyorlarkı her cocuk aynıdır ama bazen bazı kucuk probler olabılır oda annesı var babası var kıme ne destek olmamaları cok kotu aslında da ben ılk bebegım 1.5 yıllık evlıyım ama 3 aydır korunmuyoruz bende de bır kayınvalıde varkı buzmandır soylenıp duruyo hatta bır gun korundugum halde yoksa senın cocgunmu olmuyo dedı hatta esımın yanında benım yuzme cok sukur bana kalamdan gereken hatta agız payını esım verdı ama gel gorkı sımdıde korunmayı bıraktım daha yenıyım ama acaba kayınvalıdemın ekmegıne mı yag surecegız dıye korkuyorum olmazsa tedavı faland erken bayagı zan alacak bır gun ogluda soyleyecek anneden saklmaz bırseyını aslında cokda problem degıl ama ınsan yasıyo bırılerı ıcın ıstemeden de olsa hayırlısı bakalım ne olacak ben yapıyorum sımdı soga kurunu adetımın 7.gunu basladım cok akıntım oluyo benımde merakım bu ay ıcın mı tedavı sonuc verırı yoksa nısan ayında mı merak ettıgım bu yanı burda da bır kac arkadas yapıyoruz bakalım sonuc ne olcak senın komsu yaptıgı ay ıcınde mı hamıle kalmıs acaba....

bende marta kalanlardanım dün regl oldum :( yalnız bat tarihi dediğiniz yumurtlama tarihimi onu bilmiyorum :)

dün mü geldi kırmızılar canım hayırlısı olsun canım
birlikte kalırız inşallah
ben burdaki muhabbetide sevdimm:34:

peki senin ufaklık kaç yaşında?

hoşgeldin o zaman):))) mart ugurlu gelsin inşş

mart inşallah uğurlu gelir yoksa doğumgünüm çok hüzünlü geçecek:1:
hem 32 olcam hemde hala bebiş yok neyse
ama bnim bebem beni üzmez
gelir inşallahh:49: hepimiz kalalım inşallahh:46:

:9::9: kovulsak iyi ben yemek falan yapmıyorum beni kociş evden kovacakkk :52:
hep sizin yüzünüzden:24:

ayyy aynı dert bende de varrr her ıs kaldı ıkıde bır basına oturuyorum sonra kalkamıyorum.kızlar bır taraftan kovulacak oldular bzılerde kocacıklar bosayacak bu gıdısle....:9:

dün mü geldi kırmızılar canım hayırlısı olsun canım
birlikte kalırız inşallah
ben burdaki muhabbetide sevdimm:34:[/Q

ya sorma bu ay çok umutluydum.20 si regl olmam gerekirken 18 inde az az kanamam oldu kesildi.dedim belki yerleşme kanamasıdır :)izmirdeydim bide 20 sinde döndüm ankaraya gelir gelemz eve gitmeden hastaneye gittim kan verdim akşam akşam sonra sonuç =0 :(
sabahınada regl oldum işte.beynim heralde umudu kesinde kırmızılan diye komut verdi :)

ayyy aynı dert bende de varrr her ıs kaldı ıkıde bır basına oturuyorum sonra kalkamıyorum.kızlar bır taraftan kovulacak oldular bzılerde kocacıklar bosayacak bu gıdısle....:9:

boşamaz boşamaz :) evde yemek pişmiyo diye boşaydı benim kociş beni boşardı.haftasa 1 yada 2 kez anca evde yemek yiyoruz.hele bebişler olsun nasıl bakarlar size sormayın :)

Back
X