- Konu Sahibi pembemasal
- #2.461
:)tavukla bulgur pılavı fırında yaptım tavuku cabul kolay oluyo bu tıp yemeklerr:)sen neler yapıysun bazı enı gelen arkadslar var sadece okuyorum bırsey yzmadım artık mart ayı yaklastı her kez bır heyecanla beklıyo da bende hıc tık yok bugun sogan kurunun faydalarına baktım cogusu hamıle kaldım falan dıyor ama hemen o ay mı kalmıslar yoksa aylarca bu kuru uygulayıpmı yapmıslar bılemıyorum..
Bende 2 gündür başlamayı düşünüyorum soğan kürüne ama birtürlü başlayamadım oğlum hasta onunla uğraşıyorum. Benim komşum hemen ilk ay hamile kaldı doktor rahimin içi çok temiz demiş. İlaç kulanmıştı akıntı falan için sonrasında hemen kaldı. Bu nedenden dolayı soğan kürüde temizlediği için hamile kalma olasılığı (şansı) artıyor. Yarın kesin başlicam bende. Denemekte fayda var.
kendı adıma tsk edıyorum tatlım bu tıp sıkınrtılarıı cevrenden yada aılenden bırı ıle paylasmak olmadı herkezden anlayıs destek bekleyemedım kendımı buarda buldum cok rahat konusabılıyosun senı anlayan bır suru tatlı arakadasların var ınan bende yzulerını gormesemde yureklerı cok temız ınsanlar hepsı burada ben de her bırını ayrı ayrı sevıyorum RABBIM her bırmızın gonlundekı bebegımıze kavustursun bızlerı...
Çok haklısın ailesiyle herşeyi paylaşamıyor insan. Burada aynı şeyleri yaşayanlarla ve kendini anlayanlarla dertleşmek daha kolay oluyor. Daha etkili de oluyor.
Anneme ikinci çocuğu düşündüğümüzü söyledim dün sevinmek yerine kızdı morelim çok bozuk. birinci çocuk çok yaramaz ve yemek uyku problemi olunca karşı çıkıyor.Ama ben uygun zamanın şimdi olduğunu düşünüyorum. Neyse benim ailem zaten her şeye karışıyor. neyse idare ededilecelk mecburen.