Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tamam ben bununla ilgili fikir arayayım bulursam seninlede paylaşırım :)

Arkadaşlar ben biryerle okumuştum;

1) akşam 3 kişilk yemek masası hazırlıyorsunuz. akşam eşşiniz işten geliyor. üçüncü kim diye soruyor ve sizde MİSAFİR diyerek açıklıyorsunuz..:))

2)bebiş babaya mektup yazsın...bababım ben geliyorum..şu aylarda hazır ol gibib:))

3)yada bir saat kutusunun içine şu ÇİFT ÇİZGİ çıkacak olan gebelik tesitini koyup, sana hediye aldım diyebilriz....:)))

ya inşallah bunları yapmak martta nasip olur :)))

Kızlar ben ufaktan kaçar .. Gezme saatim geldi..

hepinize harikaaa bir gün dilerim, yarına görüşürüz artık..:)

amiiin inşallah arkadaşım, martın sonunda da bu anılarımızı anlatırız birbirimize inşallah:) senin nedir bat tarihin?

aminnnnnnnnn:
canım inşallah hepimize..

2. guzelmısss. baba olmak ile ilgili bir kitapta alınıp başucuna konulabilir:))))

KIZLAR GÜNAYDIN ,, ANAM BU NE HIZ 2 SAATTİR OKUYACAM DİYE HELAK OLDUM KAÇIRMAKTA İSTEMİYORUM SİGARA BİLE İÇEMEDİM SİZİN YÜZÜNÜZDEN :).)

NE GÜZEL DUYGULARINI İFADE EDİYORSUN ÖZGÜRCE , BEN BİRAZ KITIM O KONUDA ,DUYGUSAL OLAMIYORUM KOLAY KOLAY..
Tulinscim

Simdi yabanci ingilizce hamilelik sitelerine bakiyorum da progesteron hormonu hamilelikte arttigi icin gaz da artar diyor. Arkadasim umitlenmeyelim ma hadi hayirlisi
SEN NE KADAN GÜZEL ŞEYLER YAZIYON ÖLE YAA BEBİŞİM YAA :):)
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...SAKIN O TATLI CANINI SIKMA ....
BENDE HEP ONU DERDİM Bİ PROBLEM VAR İSE ÇÖZÜMLEMEK İÇİN UĞRAŞIRSIN,,,YOKSADA YAP YAP BEKLE , YAP YAP BEKLE ÇOK DAHA ZOR AMA UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ KADRİYECİM SABREDİYORUZ...
ERİKTİR SÜTTÜR YOĞURTTUR HİÇ ANLAMAM MUKUTÇUM AMA STRESLE ALAKALI YAZDIKLARINA KATILIYORUM..
İNŞALLAH CİMCİMEMİ CİMCİME BİR KIZIN OLUR...
ARAMIZA HOŞGELDİN HAYATIM,,,, SAKIN KENDİNİ DİNLEME NASİBİNDE NE VARSA ONU YAŞA ...

maşallah tülin pombs gibi girmişsin sayfaya herkese bir yorum var ne güzel

benim içinde dediğin gibi takmıyorum pek sonuçta evlilik hayatı sürekli düzgün dittiğinde de bir sorun demek değil mi ama olacak arada ufak tefek tartışmalar

ben " kerestem mujdee bır dalın çıkacak" derim:)))))

şaka bi yana arabayı satmasaydık anahtarlığa emzik asıcaktım ben:))
özlem beni güldürdün kız yine allah napmasın seni kerestem müjde bir dalın çıkacak... Hahahaha

o didişmeler olmayınca canım sıkılıyor benim ay ne rutin diyorum hayatımız..

ıns tatlım ya ne guzel gunler olur hepımızı ıcın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…