100 babaya sorduk hepsi birden şu popüler cevabı verdi,
- hepsi para tuzağı
Babalar bebek taşımadığı için bu cevabi vermeleri gayet normal. Anneler çanta gibi taşıyor bebegi oradan oraya,adeta bir uzvu gibi
Ben oğlumu anakucağına koyup haftanın 5 günü atlayip arabaya sabah,akşam kızımı okuldan almaya gittim, geldim. Yetmedi cumartesi bale okulu vardı oraya gittim geldim,pazar günleri eşimle gezdik,tozduk ama kucağinda bebekle o bile gezemezdi bence, 1 günde olsa zira tombul bir bebekti,sadece anakucağıyla elimizde yada kucakta taşımak bence mümkün degildi. Ha markete de gittim sık,o anakucağı ekli bebek arabasıyla marketten aldıklarımı da taşıdım kasaya kadar, benim için elzemdi zira kucağimda bebekle araba kullanamaz,alisveriş yapamazdım ki.
4 yaşında oğlum,bebek arabasına binmek istemeyince , anakucağıyla bebek arabasını satıp yerine ebeveyn kontrollü bisiklet aldım bu da ihtiyaçti bence zira bugün uzun bir sahil yürüyüşü yaptık,oglum imkanı yok o bisiklet olmasa yürumezdi onca yolu. Anne kucak,anne yoruldum diyip çökerdi yere eminim. 18 kilo bir çocuk kucakta ne kadar taşinabilir.
Hepsi ihtiyaçtı,elzemdi benim icin.
Sadece akıllı secimler yapmaya dikkat ettim ikinci çocukta. İlkinde travel sistem almıştım,buyüyünce kızım,baston almam gerekti,sığmıyordu artık icine,birde eziyet yani o arabayı ikiye ayır sığdır bagaja,kucakta bebekle. 2.de anakucağı altina baston takılan model baktım alırken,travel sistem hiç düşünmedim bile.