- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Oto koltugu derken su sondakimkirmiziyi kastediyorsan mumkun degil yeni dogan icin boyle birsey yok. Puset gerekiyor yani.. 3-4 ay degil 9 ayliga kadar kullaniliyor grnelde tabii mega buyuk cocuk dogurmadiysaniz…Travel sistem bebek arabası aldım sağdaki puseti arabaya bağlayabiliyorsunuz emniyet kemeri ile. Tek de satılıyor. Bebeğin boyu ve kilosuna göre değişir 3 4 aydan sonra kullanılmıyor sığmıyor bebek
Eki Görüntüle 3161861
Sonra bu travel sistem zor geldi tek başıma hem puset hem bebek arabası olan modeli aldım hala onu kullanıyoruz çok memnunum
Eki Görüntüle 3161862
Geçenlerde de oto koltuğu aldım bebek arabası ile gitmediğim yerlere, uzun yolda vs kullanmak için
Eki Görüntüle 3161864
Puset gerçekten gereksiz kullanım ömrü kısa. Ama bir yere giderken kucakta gitmeyeceği için ucuza bulursanız alın çok fazla para vermeye gerek yok. Oto koltuğunun yenidoğandan itibaren kullanılabilir olmasına bakıp alabilirsiniz.
zaten puseti alip bos bos gezdirin elinizde denmiyor tabiiki agirlasiyor bebek puset kendisi 4-5 kilo zaten. Yani bebegin guvenligi icin gerekli birseye nasil gereksiz gozuyle bakiliyor ben bunu anlamadim. Gezdireceksen bebek arabasinida alacaksin ki puseti gezerken kullan.. yoksa carsida pazarda elinde pusetle gezecek halin yok.
Ha ben arabasini almam sadece arabanin icinde oturtup kullanicam dersen ok sade pusette is gorur 9 aya kadar.