Doğuma Hazırlık Anne kucağı mı ? Puset mi? Oto koltuğu mu? hangisini almalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kafam çok karışık hangisini almalıyım?

• Ankete Katılan
    190
Puset yerine bebek arabası daha iyi deilmi
Bebek yeni doğduğunda pusete konuyor hanımefendi direk bebek arabasına el kadar bebek konulmuyor. Puset bebek arabasından çıkartılıp arabayda konuyor ama max6aya kdar 6aydan sonra oto koltuğuna geçiliyor. Ayrıca an kucağı bence olmazsa olmaz birşey ben bebeğimi 6ay ana kuvağında büyüttüm tatile gittik sahilde bile onun üste oynadı uyudu. Bence söylediğiniz 3şeyin 3üde bebek için olmazsa olmaz eşyalar.

Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Puset bence çünkü onu ana kucağı yerine de oto koltuğu yerinede kullanabilirsin ama en iyisinden alacaksan tabii özelliklerine dikkat ederek almalısın canım

Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Oto koltuğu bebeğin can güvenliği için İllaki şart ana kucağı ben kullanmadım açıkçası bebeğim sevmedi hiç birini

Öncelikle bebek arabası alırken puseti olan bir model seçin bence ilk 9 ay arabada öyle seyahat edecek çünkü. 9 aydan sonra da oto koltuğu alırsınız☺️

Pusetimiz cybex bebeğim 6 aylık arabaya da o takılıyor dışarıda da onunla gezdi 5 aya kadar oto koltugunu 9. Ayda alacağız ama pusetin yeri ayrı yani bence olmazsa olmaz, bebek ilk 4-5 ay dışarıda onunla gezmek zorunda, normal bebek arabasına 5. Ay sonunda geçebiliyor bu şekilde öneriliyor.
Ana kucağı babyjörn tarzı oda olmazsa olmaz ilk 4 ay nerede tutacaksınız bebeği gündüzleri ? Anne yanı yatak var demişssiniz ama onun onunla bir alakası yok ana kucağı ile mutfakta salonda oyalansın diye koyabileceğiniz ordan sizi izleyebileceği bir şey. Babyjörn özellikle tavsiye ederim kızım kendini sallıyor onda baya enerji atıyor ve çok seviyor

Valla 15 senedir hastane çalışıyorum değil oto koltuğu battaniye sarılı kucakta bile taburcu oluyordu hastalar. :))) ben ilk defa sizden duydum. Oto koltuğun yok çocuğu veremeyiz mi diyorlar :))))
Ben Almanya da yaşıyorum kesinlikle kucakta götüremezsiniz bebeğinizi hastaneden çıkamazsınız.
puset olmak zorunda büyük cezası var zaten ve türkiyede de böyle olduğunu duymuştum

Puset takilan bebek arabalari var onlarda oti koltugu gibi kullaniliyo daha iyi bnce bnm de var gayet iyi hem arabasi var hem puset hemde oto koltugu niyetine kullaniyorum.

Ben Almanya da yaşıyorum kesinlikle kucakta götüremezsiniz bebeğinizi hastaneden çıkamazsınız.
puset olmak zorunda büyük cezası var zaten ve türkiyede de böyle olduğunu duymuştum
Yok maalesef böyle değil burada, inşallah burada da olur 👍

Şöyle ki bence hepsinin yeri ayrı. Oto koltuğu şart onu es gecemezsin kesinlikle almalısın. Ana kucağı yerine pusetle idare edebilirsin bunu yapan çok duydum çünkü. Yani birinden vazgeçeceksen ondan vazgeç. Ama bana kalırsa hepsinin yeri ayrı. Ben hepsini 2. El aldım çok uyguna geldi bence temiz bir 2. El alınabilir. İnsanlar fazla gururlu davranıyor diye düşünüyorum gereksiz pahalı bir de hepsi

arabamız varsa ama yürüyerek de dışarı çıkmak istiyorsak? 🤣
araba koltuğu da olabilen pusetler var bebek arabasından ikiye ayrılabilen.. ana kucağının hastaneden çıkmayla ilgisi yok o evde sallanan ya da sabit yere yakın bir oturak ama puset bu iş için de kullanılabiliyor

araba koltuğu da olabilen pusetler var bebek arabasından ikiye ayrılabilen.. ana kucağının hastaneden çıkmayla ilgisi yok o evde sallanan ya da sabit yere yakın bir oturak ama puset bu iş için de kullanılabiliyor
kafam o kadar karıştı ki şu an sadece sling istediğimden eminim 🤣🤣 bir kağıt kalem almam lazım 🙈

X