Anne karninda babalik testi

Ahlâk bekçiliği bdvden soruluyor artık:KK51:
Ultrasonla bebeğin kaç haftalık olduğundan sonuca varılmaz. Bebek gelişimi 1 2 hafta geri ya da ileri olabilir.
Birde bunu yazanlar çocuk sahibi insanlar ultrasona göre babalık sonucu mu olur ya.
Tek yolunuz Dna testi. Baba adaylarından biri testi kabul ediyorsa mahkeme kararı olmadan yaptırabilirsiniz.

olan olmuş, bayan burda çözüm arıyor siz anca yargılayın yazık ya. umarım çoluğunuzun çocuğunuzun yada bir yakınınızın başına gelmez.

Bebekten örnek alındıktan sonra aynı örnekle iki adaya da test uygulanabilir. Resmî olmasını istiyorsanız mahkeme şart. Ancak sadece baba kendini rahatlatmak istiyorsa DNA testi yapan hastanelere danışabilirsiniz. Ancak mahkeme evrakı olmadan yapılan test resmî bir işlemde kullanılamaz

Dna testina bakan merci Adli Tıp kurumudur mahkeme kararı ile bakılır siz mahkemede iki kişinin isminide aynı anda söylerseniz bebekten ve o iki kişiden aynı anda alınıp katiılaştırma yapılır. Fakat genelde örnek alımı tarafların karşılaşmaması için farklı günlerde olur. Anne karnındaki bebektenden 10 haftasını doldurduğunda dna örneği alınabilir.

Herkes istediği gibi yaşamakta hürdür elbette ama tedbir diye bir şey var madem ki planların arasında bir bebek dünyaya getirmek yoktu "neden korunmadın?" diye sorası geliyo insanın.

O-ooooooo yine bdv, yine bir konu, yine bir tartışma.
Hatırlatın da bu sene En'ler yarışması olursa en çok kavga çıkan bölüm kategorisi de yapalım.
Karşınızda bekar bir kadın var anladığım kadarıyla, bir soru sormuş, sizce ahlak değerlerine uygun veya değil yine de ona hakaret etme, yargılama hakkına sahip değilsiniz, kocasını aldatmamış, e galiba evli biriyle de birlikte olmamış, daha ne peki?

Artık öyle bir hale geldi ki bazılarınız, herhangi bir soru da dahi kavga çıkarır, yargılar oldunuz.
Burası soru sorulsun danışılsın diye var değil mi? Yani amacı bu, o zaman bırakalım da insanlar sorsunlar, tavsiye alsınlar, tavsiye değil yargılama yapacaksanız, konuyu pas geçersiniz, kimse sizin stres topunuz değil.

Dizilerden gordugumuz kadariyla mahkemeye gerek kalmadan da yapiliyomus.hic rastlamadigim icin gercek hayattan ornek veremeyecegim

Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Tatlim yasadiklarini yargilamiyorum dusmez kalkmaz bir Allah biz olmayiz kuzenimiz olur bi yakinimiz olur beser sasar demisler.Artik sen bundan sonrasina bakacaksin.Bebegini aldiramamana cok sevindim bence sen onu cok seveceksin cok da guzel buyuteceksin.Maddi durumun da iyiise okulunu bitirir isini eline alinca annen de elinden tutarsa hersey rayina oturur.Simdi amniyotik sivi alimi cok tehlikeli zaten bir suru antidepresan vs kullanmissin, ella kullanmissin bir de bu olursa iyice bebegin tehlikye duser dogumu bekle.Bir de mayista olan ilskiden sonraki ay muhtemelen mens olmadin sen diger ay ki korunmasiz iliskiden sonra ella kullanmissin o iliskiden zaten olamaz.Umarim hersey yoluna girer bebegin saglucakla gelir huzurla buyutursun

Benim de anlamadığım şu , burada bir tek evli , bekarsa da evliliğe uygun normlardaki bayanlar mı soru sorabiliyor.
Arkadaşın dediği gibi de bir hayat kadını veya madde bağımlısı bir kadın kısacası zor durumda olan her kadın fikir istemek için yazı yazamaz mı , yardım isteyemez mi ?

Bende annenin izni olmadan anne karnında yapılmayacağını biliyorum ...
Annenin müsadesi ile yapılıyor sanırım.

Ailen biliyor mu, öğrenci misin, maddi durumun nasıl? Bebek doğunca kim bakacak size, hemen çalışacak mısın yoksa? Senin ve bebeğinin ne yapacağınızı düşünüyorum. Babalık davası sonuçlanınca nafaka alabilirsin çocuk için ama o zamana kadar ne yapacaksın ya da yetecek mi size? Anne karnında dna testi için sıvı alınması riskli diye duydum ama bu sadece duyum, şehir efsanesi de olabilir yani. Madem kabuk etmiyorlar çocuğu aç davayı her iki kişiye de yönelt. Soybağı kurulur mahkeme yoluyla.
Bir de lütfen bundan sonra dikkatli adım at. Yanlış yanlışı getirmesin hayatına.

Konu ile alakasız bir yorum olucak konu sahibesi S subjectflora

Fakat buradakilere bir iki lafım var, kimin ne yaşadığını bilmeden böyle yargılayacaksanız, güzel parmaklarınızı yormayın...
Herkesin hayatı "ahlak çerçevesi" içinde geçemeyebiliyor demekki...

Burası bir platform olduğu için, aranızda gezinen yorum yapan ve yorum alan hayat kadınları dahi olabilir... Böyle birinin ifşa olduğunu var saydığımızda ne yapacaksınız? Taşlayacak mı?

Bu nasıl bir mantıktır ya... :KK62:

sorun kaç kişiyle birlikte olduğu değil
hayat kadını olması da önemli değil ki bence hayat kadınları, günümüzde bir çok kadından daha ahlaklı, en azından ne yaptıklarını gizlemiyorlar
buradaki sorun "sorumsuzluk"
ertesi gün hapını bilen, korunmayı da bilmeli
ilişkiye girmeyi bilen ve geçinecek maddi durumu iyi olan, çocuğumu yetiştirebilirim diyen biri (bunlardan yetişkin olduğu kanısına varıyorum) bebek 20-24 hafta yani 5-6 aylık oluncaya kadar hamile olduğunu farkedebilmeli

kadının ne yaşadığını bilmeden derken "tecavüz" olmadığı sürece bu yazdıklarıma engel olabilecek şey nedir?

ayrıca hata 1 kere olur tamam, burada korunulmayan, risk alınan 2 ilişki var

sorun kaç kişiyle birlikte olduğu değil
hayat kadını olması da önemli değil ki bence hayat kadınları, günümüzde bir çok kadından daha ahlaklı, en azından ne yaptıklarını gizlemiyorlar
buradaki sorun "sorumsuzluk"
ertesi gün hapını bilen, korunmayı da bilmeli
ilişkiye girmeyi bilen ve geçinecek maddi durumu iyi olan, çocuğumu yetiştirebilirim diyen biri (bunlardan yetişkin olduğu kanısına varıyorum) bebek 20-24 hafta yani 5-6 aylık oluncaya kadar hamile olduğunu farkedebilmeli

kadının ne yaşadığını bilmeden derken "tecavüz" olmadığı sürece bu yazdıklarıma engel olabilecek şey nedir?

Siz niye üzerinize alındınız ben onu anlamadım?

Ayrıca, 2 çocuk annesi ve 2. çocuğu korunmaya rağmen süpriz olan biri olarak, "sorumsuzluk mudur, değil midir" bilemeyiz dimi?
Ertesi gün hapının işe yarama ihtimali nedir?
Korunmanın en iyisi bile %99 korurken? Sizce?

Yani sözüm ona ki, hayat kişiye ait.
Bir fikir sormuş, beni nolur yargılayında bi aklım başıma gelsin dememiş.

Soru basit, cevap basit.
Niye bu kadar dallandırıp budaklandırmak?

Enteresandır ki, düşük için gittiğim hastanede bir hostesin başka bir bayana bilgi vermesine şahit olmuştum. Test için bebekten örnek alınmasına gerek yok, sizden alacağımız kan yeterli olacak, down sendromu var mı öğrenmek için bebekten örnek almak gerekiyor falan diyordu. Şimdi netten baktım da, Babalık testi için anneden alınan kan yeterli oluyor yazıyordu. Bir hastaneye ya da kliniğe başvurun ya da netten bir klinik numarası bulup arayın bence.

Bebek dogmadan yapilirsa risk var diye biliyorum. Dogmasini bekleseniz, aceleniz ne?

Seceneklerin ikiyle sinirli kalmasi iyi olmus :işsiz:

X