Anne karninda babalik testi

size ne ya? Ahlaki degerleri sizden ogrenecek degilim birincisi ayni anda olan bi sey degil bir ay fark var arada, ikincisi hayatimda ilk defa o donemde boyle bi sey oldu, ucuncusu de istersem 10 kisiyle birlikte olurum size ne? Ben buraya ya ben boyle bi bok yedim de, yargilanmak istiyorum hadi beni yargilayin nasil olsa agzi olan konusur bu da sizin en iyi yaptiginiz sey, hadi herkes elestirsin diye yazmadim. Herkesin kendi hayati kac yasina gelmissiniz ama bunu ogrenememissiniz, yazik... gercekten bu konuda bilgisi olanlarin yazmasini istemistim. Sizin gibi bilgisi olmadan her konuya laf olsun diye karisan kotu kalpli ve anlayissiz kisilerden yorum almak icin degil
O zaman ahlaksizliginizi buray yazmayin insanlarda konus masın cokmu normal yaptiginiz utanmadan birde yazmissiniz zina bir yana birde kim olduğu bile belli degil Allah biraz utanma versin size

Ayyyy bu konu benim midemi bulandırmaya başladı. Konu sahibinin amacı hangisi denk gelirse kapağı atayım olmuş. Yoksa aklı başında biri, kondomsuz çoklu ilişki yaşamaz kendi sağlığı ve hamile kalma ihtimalini düşünerek. Hadi diyelim kondom vs korunma yöntemleri aklınıza gelmedi bunu düşünebilecek kapasiteye sahip değilsiniz diyelim ... bebeğin yasal aldırma süresini niye geçirdiniz. Aldırmayı destekleyen biri değilim fakt anne karnında babalık testine girip bu prosedürü merak eden biri bebeğini düşünmüyor amacı farklıdır. Anne karnında babalık testinin bebeğe zararı olduğunu bilmeyen yoktur
. Bebeğini bu kadar düşünmeyen biri bu bebeği aldırsa daha iyi olurdu. İnş anne olunca merhamet duygunuz annelik duygunuz gelişir ve önceliğinüz kapağı atacağınız kişi olmaz.

Mune Mune bu konuya kilit vursanız çok iyi olur bence bazı yorumlar gerçekten çok üzücü...
İnsanın kendi hemcinsine bu kadar ağır ithamları hiç hoş değil konu her ne olursa olsun...
Herkes ağzından çıkana dikkat etmeli gelecekte kim ne yaşar görür bilinmez !
KINAMA YAŞAMADAN ÖLMEZSİN...

Mune Mune bu konuya kilit vursanız çok iyi olur bence bazı yorumlar gerçekten çok üzücü...
İnsanın kendi hemcinsine bu kadar ağır ithamları hiç hoş değil konu her ne olursa olsun...
Herkes ağzından çıkana dikkat etmeli gelecekte kim ne yaşar görür bilinmez !
KINAMA YAŞAMADAN ÖLMEZSİN...

rabbimin günah yazdığı herşeyi şiddetle kınıyorummm..
fikrini söylemek çok mu ağır bence ağır laf görmemiş kimse
yoksa çok ağır sözler var söylenecek. böyle hemcinslerimi gördükçe
kendimle ve benim gibi olanlarla gurur duyuyorum.

Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu

Konu ile ilgili bir bilgim yok.. ama doğduktan sonra da yaptırabilirsiniz çok bir süre kalmamış zaten..
bebeğinize kendiniz bakacak durumda iseniz hiç bir şekilde dert etmeyin.
Zor olacaktır ama olan olmuş sonuçta.
Çoğu kişi yargılamış ama bence kimsenin hayatına karışmak kimseye düşmez. Konu sahibi zaten fikir istemedi bu konu ile alakalı. Bir kadın isterse 10 kişi ile birlikte olur bu onun hayatı,onun bedeni..

Merak ettim siz ve sizin gibiler nasıl lar ? Neleriyle gurur duyuyor sunuz

hanimefendi herkes sizin inancinizda mi olmak zorunda ? kendi inanciniza gore insanlari yargilayamazsiniz , sadece kendiniz inandiginiz sekilde yasarsiniz , herkesin dogrusu kendine ve bu ulkede herkes de musluman degil bi sunu anlayamadiniz

Dunya kadinlarin kimin eli kimin cebinde olmadigi soyun sopun karistigi sizin mahallenizden de ibaret degil yalniz.
Benim yorumuma istinaden yazdığın için sana cevap verme ihtiyacı hissettim. Ben kendi yaşam tarzım, inancım hakkında açık vermeden, tamamen sağduyulu ve tarafsız bir yorum yazmıştım. Nasıl bir insan olduğumu bilmeden bana hakarete varan bir karşılık vermişsin, bu senin ayıbın.

Yaşadığın ufacık minnacık yerden çıkarsan (mahallen önemli değil kafandan bahsediyorum) seni bizim tarafa beklerim, belki bu sayede bir iki şey öğrenirsin.

Su amda dogmamis bir bebek emin olun anne karninda acaba babam kim diye dusunmuyordur. Benim mesajimdan sunu bir turlu anlamadi kimse, en sonunda yazdim yani.
Hele bir dogsun arkadaslar,bu ne acele? Her seyin yeri var zamani var. konu sahibi su anda kafayi buna yorup uzulse bunun ne faydasi var? Kendisine de cocuguna da ne yarari var? Elbet ogrenir babasini cocuk ama
Musadenizle dogsun once
Ben de gelecek için bahsettim yalnız...

Hayir bunca tartismaya da anlam veremedim. Kadin gelin cocuguma bakin demis gibi tepkiler geldi. Bize ne yahu isterse bin kisiyle birlikte olur. Onun bedeni,onum hayati ve onun ozgurlugu. Cocuguna baba aramiyor kadin. Zamani gelince zaten cocuk babasini ogrenir. Su anda cocugun sag salim dogmasi babasinin kim oldugundan daha onemli. Kaldi ki kadin zaten pisman,zaten uzgun. Herkes ahlak dersi vermese cok guzel anlasacagiz da. Olmuyor iste olamiyor.

Evet 1 ay arayla iki kişiyle birlikte olmak gayet sıradan.
Dünya kadınların seks hayatının evlendikten ölene dek tek bir erkekle yorganın altından ilişki yaşamaktan ibaret olduğu sizin mahallenizden ibaret değil.

Benim yorumuma istinaden yazdığın için sana cevap verme ihtiyacı hissettim. Ben kendi yaşam tarzım, inancım hakkında açık vermeden, tamamen sağduyulu ve tarafsız bir yorum yazmıştım. Nasıl bir insan olduğumu bilmeden bana hakarete varan bir karşılık vermişsin, bu senin ayıbın.

Yaşadığın ufacık minnacık yerden çıkarsan (mahallen önemli değil kafandan bahsediyorum) seni bizim tarafa beklerim, belki bu sayede bir iki şey öğrenirsin.
Size değil bu hanım arkadaşa yönelik yazılmış o yazı. Ve bu konuda haklı. "Benim gibi düşünmeyen konuşmamalı"ya tepki vermiş kendince.
Edit: mahallesini bilemem; ama Türkiye devletinde nesep konusu önemlidir hukuksal olarak. Hatta nesebi değiştirme diye bir suç da vardır. Size göre önemsiz gelebilir; ama önemli bir konudur.

Son düzenleme:
Vallaha kimse kusura bakmasinda hicte normal karsilayamam.ha korunmayi becerse, kendine zarar banane derim.fakat bu halti yiyip hamile kalip o bebegi oldurebilmek icin doktor doktor geziyorsa bi insan kendi hayati falan degildir o.Allah acisin o cocuga.bide cok iyi buyutecekmis.annelik maddi imkana, bir erkege muhtac olmamaya baksaydi keske.

Hayir bunca tartismaya da anlam veremedim. Kadin gelin cocuguma bakin demis gibi tepkiler geldi. Bize ne yahu isterse bin kisiyle birlikte olur. Onun bedeni,onum hayati ve onun ozgurlugu. Cocuguna baba aramiyor kadin. Zamani gelince zaten cocuk babasini ogrenir. Su anda cocugun sag salim dogmasi babasinin kim oldugundan daha onemli. Kaldi ki kadin zaten pisman,zaten uzgun. Herkes ahlak dersi vermese cok guzel anlasacagiz da. Olmuyor iste olamiyor.
Sen bı konuşma ya. Tahammül edemiyorum sana. Banlanmak falan umrumda değil. İsteyen kib.lesin. Sen ne dediğini kendin bilmiyorsun ki bir de anlaşmalardan bahsediyorsun. Eğitim şart!

İlişki yaşayan iki tarafta bekar ise, ne haltı yerlerse yesinler, sorumluk kendilerine aittir. Ancak kadın bekar, adam evliyse
Ya da iki tarafta evliyse
O zaman bu durumu normal karşılamam

Bebeğe gelince gebelikte nasıl olur bilmiyorum ama doğduktan sonra çocuk annenin nüfusuna kaydettirilir
Sonrasında mahkemeye başvurulur, bebeğe kayyum atanır. DNA testleri yapılır ve babanın nüfusuna geçer
Ancak her durumda sizin Doğum yaptığınız ve bir bebeğiniz olduğu, nüfus kayıtlarında görülecektir

Naçizane tavsiyem, bu gebeliği sonlandırmak istiyorsunuz yani bir çocuk sahibi olmak istemiyorsunuz ki bekarsanız da istememeniz normal. Hastaneye Doğum için yatmadan önce aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne gidin ve çocuğu vermek istediğinizi söyleyin. Ya da hiç bununla uğraşmak istemiyorsanız, hastanede dr bu durumu iletin ve onlar kendileri haber veriyorlar. Bebek hastaneden alınıp, en kısa sürede evlat edindiriliyor

Eğer evlat edindirmeyi düşünürseniz de bence babanın peşine düşmeyin, direk sizin nüfus kaydınızdan evlatlık gitsin, işlemler daha hızlı yürür.

Bebeği istiyorum diye düşünüyorsanız, ki gebeliği sonlandırmak istemişsiniz, o zaman babayı araştırın ve babanın nüfusuna geçsin, babalık davasından sonra da nafaka davası açabilirsiniz

Ertesi gün hapı 2 adetten oluşuyor, siz sadece bir tane içmişsiniz, bu durumda ilaç yanlış kullanıldığından ikinci kişi baba olabilir

Ancak birinci kişiden de gebe kaldıysanız, bu gebelik yeni başladığından, kullandığınız ilacın olumsuz etkisi olmamıştır

Gebelik sonlandırma 10 haftaya kadar yasal, tecavüz konusu varsa savcılık kararıyla 20 hafta, engelli bebekte komisyon kararıyla 24 haftaya kadar

Allah yardımcınız olsun. Bence en mantıklı görünen bebeği aile ve sosyal politikalar il md vermeniz

X