- 12 Temmuz 2006
- 55.550
- 213.163
- 52
- Konu Sahibi subjectflora
Ya sen ne kadar kişiliksiz bir insansın işin gücün yok buraya bi yararın da yok anca onu bunu alıntılayıp cırlarsın başka bi kapasiten de yok yazık.
Polemik bitti hala laf sokma çabasındasın ben seni mi alıntıladım sana batan birşey mi var da hala benim hakkımda konuşabiliyorsun? Burada anca duyar kasarsın gereksiz insan. Sen ve senin gibiler yüzünden insan siteden soğuyor boş kafalı.
Mune beni banlayıp bu şahsı banlamaman göz doldurdu. Şimdi savunursun kendini kibleseydin diye, şimdi kibliyorum ha ama onu da kabul etmezsin 2.üyelikle kibledin diye
Burada car car konuşuyor ama ban yok ne güzel de ayrımcılık ama.. tabi bu sitenin yalaka üyeye ihtiyacı var pardon bunu atlamışım
Sadece ben değil birçok kişi farkında yaptığınız ayrımcılığın. Burası benim için güzel zaman geçirdiğim bir yerdi ama boş kafa insanlar ve onlara verdiğiniz primle artık bulunmak istemediğim bir yer oldu. İstersen sinsirella hesabımı iptal et ister aylarca banla ama hak yediğin aklının köşesinde bulunur umarım Mune.. seni sever sayardım ama malesef adaletsiz davrandın çok kez. 2009dan beri burdayım ama ilk kez cidden böyle kafasız üyelere sabrımın kalmadığı son nokta burasıymış. Şuraya kendimce iki üç yorum yaptım iletime de yazmama rağmen alıntılanmaya devam edildim. E ağır kezbanlık bunu gerektirir, algısı olmayan insan çok. Beni bilen bilir kimseye saygısızlık etmem üstüme gelinmediği had aşılmadığı sürece, ama bazıları bu dili hakediyor ne yazık ki. Son olarak, hakkımda şu saatten sonra kim ne "dedikodu" ederse emin olsun bi şekilde karşısına çıkacak o fesat düşüncesi. Şu sosyal plartformda düşmanım çok, dostum sayılı(onlar kendilerini biliyorlar, dobra olmaya fesatlara çetelere bulaşmamaya dikkat etsinler:)) bunu buraya yazmak bu siteye böyle veda etmek istemezdim ama belki bundan sonra adeletli davranılır temennisiyle..
(Edt:kezbanlar alıntılamasın)
Siz bu üslupla saygılı, ben hak yiyen olmuşum:)) uzun uzadıya açıklamaya gerek yok, sizin yazınız verilen uyarının ne kadar haklı olduğunun göstergesi.
Yahu konu sahibi halinden gayet memnun.
Sadece bebegin babasi kim onu merak ediyor.
Siz neyi tartisiyorsunuz ki,baskasinin konusunda?
Konunun özetiyse tam da bu yorum aslında, herkes kendi yaşam tarzına, hayat görüşüne göre yorum yazabilir ama kendi doğruları üzerinden bir başkasını küçümsemek, aşağılamak, yargılamak ya da hakaret etmek hakkına sahip değildir.
Son düzenleme: