- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
- Konu Sahibi Cankiriklarim
Bir arkadaş iç kanamayı nasıl anladığımızı sormuş, bilgilenmeniz icin paylaşayım. Ramazanda iftara gittiğimizde(ki yine baskılarla oysaki daha düzen oturtamamıştık ve dışarı cıkacak durumda değildik) 39 günlüktü. Ağladı zaten cok ağlıyordu. Ben susturamayınca eşim aldı eşimden de annesi. Ben içeri mama hazırlamaya gittim. Geldiğimde kayınvalide avuc icleriyle kaburgalardan karnına doğru bastırıyordu ancak bastırdıgı yer cöküyordu. Sonra daha da ağlamaya başladı kızardı ağlamaktan. Normalde bir süre sonra kucakta gezidirince susardı ama susmadı. Sürekli çiş ve kaka yapmaya başladı. İftar etti onlar ben hala susturamadım. İftardan sonra eşim kıpırdamasa da ben artık eve gidelim dedim. Normalde hemen kalktık diye hır cıkardı laf sokarlar o da yetmese kayınpeder bağırırdı. Kimse birşey demedi cocukta garipliği fark ettiler bence. Neyse sonra eve gittik. Arabada uyurdu ama tam dalıyordu acı acı ağlayarak uyanıyordu. Evde de susmayınca doktora gittik. Ben önce bacaklarıyla da ugrastıgından kalcası cıktı sandım. Kalca ultrasonu temiz cıktı. Ancak o sırada da kaka yapmaya devam etti. Doktor şüphelendi ve batın ultrasonu diye bişi varmış. Bize onunla bakmayı önerdi. Kabul ettik. Batın ultrasonunda tek tek organlar incelendi. O sırada karaciğer etrafında kanama görüldü nokta nokta. Ancak aktif devam etmiyor dedi. Tam kaburga altındaki kısım olduguundan kaburga cizmis ani bir darbe mi aldı dedi. Olayı anlatınca yanlış masajların twhlikesini söyledi. Bir süre gözlem altında kaldı. Sonra eve gönderdi ancak karnı şişerse, uyandıramazsanız acil gelin dediler. Sabah da kanama bitmiş kan içerde dağılmış mı bakalım dedi. Gittiğimizde kan dağılmıştı şükürler olsun ki. Tabi gece bizi arayıp hastanede oldugumuzu öğrenen kv sabaha kadar kendini aklamak icin kocasına ağlamış ben böyle olsun ister miyim vs sabaha kadar nöbet tutup sürekli uyanık tuttuk bebeği ve sabah güzel haberle eve dönünce kp evimizi bastı bana saldırmaya calıstı kv de arkasında izliyor. O sıra annem de cocugun durumu icin gelmişti annem araya girdi anneme de saldırmaya calıstı ama annem ona ağzının payını verince sustu gitti.