- 2 Temmuz 2023
- 8.413
- 23.142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür eşim vardı ve arkamda.Aramak zorunda değil, sen de arama
Yani istersen Karun un kızı ol, gelin git sen el kızısın kv için. Biricik aşkı oğlunu elinden almışsın:)
Yani aşarsın bunları boşver dua et Kocan yanında imiş mevzuda, senin konuşmadığın aile ile de zaten annen baban dünürcülük oynamazdı.
Hadi siz kavga ettiniz de kv niye kocasını gazlayıp babanı arıyor, babanın suçu ne
Bunlar siz boşanın huzursuz olun diye ortaya atılan saçma hamleler...
Kocan senin yanında ise uzat ayağını geçir hamileliğini bak diğer çocuğa.. kaç yaşında insanları değiştiremezsin.
Beni de aramıyorlar ben sormuyorum ya beni niye aramadınız diye sorma , muhatap olma gerek yok. Bu olayların illa öncesi vardır neticeye bak erkenden kurtulmuşsun.. olan kocaya olmuş anadan babadan olmuş
Ya ablacım ben kayınvalidem ile ilgilenen biriyim arabamla aldım Dr lara götürdüm sadece eşim yokken bi tane aramasını bekledim üstelik çok yakın lar bana çıkıp gelmesini bile bekledim sonuçta ben yapıyorum niye söylemiyim ki isteğimiNasıl saygın bir aileyseniz, eğitiminize zerre kadar önem verilmemiş.
Bu kadar saygınlık yeter, halka ayıp olmasın diye düşündüler herhalde.
Ee kocişkonuz sizi haklı bulmuş gerisini boşverin, saygınlığınıza zeval gelmesin.
Biz anladık anlayacağımızıEvet net anlatamamışım
Dert aramak değil canım ben onunla hep ilgilendim arabamla hastaneye götürdüm sende bi tane eşim yokken ara okdr yakın olmamıza rağmen gelmesini bile beklemedim veya her gün niye aramıyorsun da demedim biz yaparken iyi ama beklerken o ilgiyi kötü mü oluyoruz sonuçta babannedert aramissiniz bulmussunuz sonuc olarak
Canım ben onlara yaptım arabamla kV götürdüm Dr lara her gün niye aramıyorsun demiyorum eşim yok sonuçta biliyor yalnız ı'm hamileyim çocuk var nolcak bi de sen ara ve çok yakın bize ben gelsin demiyorum ki kızım bir şeye ihtiyacı n varmı ama öbirlerine yaparken iyiTamam eşinizin ailesi de normal değil ama siz de normal gibi gelmediniz. İnsanlara neden hal hatır sormuyorsunuz diye hesap sormanız çok aşırı tuhaf..
Bu ne saçma olay ya. Ben anlamadım sizi aramak zorundalar mı?
Ben yapıyorum niye ya onlara nazım geçmiş benide aramalarını beklemiş im diğer lerini arıyor herşey de arabamla götürüyor um üstelik kocam yap demediği halde bana ben isteyerek yapıyorumBu ne saçma olay ya. Ben anlamadım sizi aramak zorundalar mı?
Anonim bir düşünürün lafıyla cevap vereyim" yapmasaydin,sana yap diyen oldu mu?"Ya ablacım ben kayınvalidem ile ilgilenen biriyim arabamla aldım Dr lara götürdüm sadece eşim yokken bi tane aramasını bekledim üstelik çok yakın lar bana çıkıp gelmesini bile bekledim sonuçta ben yapıyorum niye söylemiyim ki isteğimi
YapmayınBen yapıyorum niye ya onlara nazım geçmiş benide aramalarını beklemiş im diğer lerini arıyor herşey de arabamla götürüyor um üstelik kocam yap demediği halde bana ben isteyerek yapıyorum
Arkadaşa katılıyorum, karşılık almak için yardım etmeyin. Ben Allah rızası için derim, diğeri tanrı için det, öbürü karma için... Ama sırf karşılık bekliyorsanız o işten hayır gelmiyor. Aramadınız diye darlamayın. Kuzen varmış yanında rahatsız etmek istememiş de olabilirler. Bu sefer sürekli hesap vermemi istediler diyebilirdinizYapmayın
Ya ablacım ben kayınvalidem ile ilgilenen biriyim arabamla aldım Dr lara götürdüm sadece eşim yokken bi tane aramasını bekledim üstelik çok yakın lar bana çıkıp gelmesini bile bekledim sonuçta ben yapıyorum niye söylemiyim ki isteğimi
Yalnız değilsiniz ki kuzeniniz var.Sadece o gün eşim yokken aramasını bekledim hanımefendi sonuçta yalnızım ben bu zamana kadar onlara herşeyi yaptım sonuçta her gün ara demedim yalnızken gece yatmadan aramasını bekledim hamileyim riski var ve küçük çocuğum var