- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.946
Konu sahibi sizinki yine ablaniz benim annemin durumu daha toksikti . Ablasının kızlarını bizim kadar sevdiğini söylerdi . Yanlış okumadınız baya evlattan ayrılmaz derdi. Biri boşandı o sırada her gün telefonlar bilmemneler sürekli tansiyonlari yükseliyor . Diğer kızınin da hep sorunları olurdu ve bu sırada annem yine mahvolurdu . Ergenligim , gençliğim bunlarla geçti . Annem bizim annemiz olmaktan çok başkalarının annesiydi . En sonunda şehir dışına taşındı ben bulundugim şehirde üniversite okudum beni sonunda rahat bıraktı . Aynı zamanda baskıcı bir kadındı . Gerçek manada hergun aramaları önce iki güne bir düşürdüm. Sonra üç gün kendi hayatımla ilgili az bilgi ve onun anlattığı konularla ilgili az yorum yaptım .
Sürekli bu konuları düşünmekte sizi yorar. Gerektiğinde annenize duvar örün . Size başlayacak benimle ilgilenmiyorsun vs vs sizde kendi sorunlarınızı anlatın s. Senin haberin var mı şu şöyle oldu böyle oldu talepkar olun . Kendisi bir süre sonra uzaklasacaktir
Sürekli bu konuları düşünmekte sizi yorar. Gerektiğinde annenize duvar örün . Size başlayacak benimle ilgilenmiyorsun vs vs sizde kendi sorunlarınızı anlatın s. Senin haberin var mı şu şöyle oldu böyle oldu talepkar olun . Kendisi bir süre sonra uzaklasacaktir