- 12 Kasım 2018
- 366
- 361
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Güzel yorumlamissinizYorumlarda anne aklanmış hemen hemen herkes adamın üzerine gitmiş nedense.
Konu sahibi iyi ki yakın bir tanıdığım değilsiniz (asla kırmak için söylemiyorum) yıldızımız barışmazdı belki öyle değilsiniz ama çok mıymıy geldiniz. Tutup sarsmak istedim cevaplarınız bile yordu beni annem de annem sürekli bir aklama durumunuz var.
Eşinizin size karşı olan tutumu çok kırıcı belki de siz eşinizi öyle anlamak istiyorsunuz, çünkü annenizin bencilligini empati yoksunluğunu evlat sevgisizligini aklama peşindesiniz.
Anneniz hasta falan değil kafası da gayet ses götürüyor ki gelip sizde yan gelip yatıyor ekmek elden su gölden bedava hizmet otel gibi kullanabiliyor evinizi. Eşiniz elin oğlu haklı olarak onun gözüne batar. Adamın çocuklarını evine istemeyen bir insanı adam neden ağırlamak istesin ki bende istemem.
Anneniz evi kirlenmesin evde fazla masraf çıkmasın onun derdinde. Ve anne kız bağı kurulamamis aranızda. Kendince kurnaz ve evladını kullanan bir kadın herşeyin farkında siz dillendirmediğiniz sürece salağa yatacak.
Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz, fazla fedakarlık fazla vefasızlık getirir. Karşındaki ailenden olsa kullanır.
...
Adam annesi sürekli kaldığı için aslında rahatsız olmaya başladığı için sizde kalın diyor. Kızın kalmıyor ben gelip kalacağım diyor.
Annene hiç birsey deme. Kocanı da götür arada kalın alışsın ilgilensin.
Konu sahibi çok fazla düşünüyorsunuz etkilenmissiniz annenizin geçmişinden. Biraz umursamaz olun. Annende kaliyor sonuçta