Arkadaşlar ben evliyim 2 çocuğum var. yıllardır annemlerde yatıya kalmadım 1 gün bile, annemin istemedigi çok belli gidip yiyip içmem bile rahatsız etmiyim diye.ben bu durumu yıllardır idare ediyorum annemdir olsun kadın yıllarca kayınvalideyle oturmuş kalabalık bir aileye gelin gelmiş şimdide kafa dinlemek ister diyorum annem orta yaşlı düşkün degil çok şükür ama artık misafir kaldıramıyorum gençlik gibi olmuyor diyor laf arasında,neyse asıl konu eşim bunu anladı ve bana annene gidin kalın degişiklik olur diyor maksat istemedigini ortaya çıkarmak haftasonu gidip kalalım diyor sırf inadına bende ortaya çıkacak diye korkuyorum kimsenin hatası ortaya çıksın istemem napıyım annem sonuçta.ben oraya gittiğimde akşam üstü olurdu bana otobüsü kaçırırsın git hemen diyordu.anneme gittigimde asla rahatsız etmem yemiyorum bile yan bize özel hazırlık yapmıyor ben toplarım hani gidip yayılıp yiyp içip yatsam haklı.neyse işte böyle eşim taktı bi insan evladını istemezmi nasıl bagınız var diyor annem normalde çok arar ilgilenir beni sever ,kendisi bize gelir bi kaç gün kalırlar hizmetimi yaparım biraz daha kalın ısrar ederim yine gelin derim geliriz der ama sizde gelin hiç duymadım kalbim çok kırılıyor.eşimde biliyor ben ortada kalsam seni kabul etmezler diyor onun rahatlıgı heralde kötü davranıyor bana sokakta kalsam kabul ederler evine ama Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..sizce annem haklımı siz ne düşünüyorsunuz? Hepinize teşekkür ederim...