- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 27
- Konu Sahibi Cankiriklarim
Çok üzücü zor bi dönemden geçmişsiniz öncelikle anlamadığım şey doktor nasıl sarlık olan çocuğa mama verin der çok şaşırdım sarlık anne sütü ile geçer şuan memeyi almıyor mu verdiğinizde6 ay oldu bebeğimi kucağıma alalı, büyük emeklerle gözyaşlarıyla tüp bebekle ve 9 ay kendime iğne vurarak sahip oldum gözümün ışığına. Ama emmedi daha doğrusu hastanede kayınvalidemle annem kavga etti cocuk bakımı konusunda, sonra eşimle annem. Sonra eve geldik kayınvalidem herşeye karıştı. Bu arada doktor sarılık dedi mama verin dedi mama verdikce annelik duygum eridi. En son sarılığı 1 ay sürünce(emiyor sanıyordum beslenememiş) emzirme danışmanı tuttum. Cene ve damak bozuklugundan ememediğini söyledi. Bu esnada kayınvalidem cocuga gaz masajı yaptı cocuk ic kanama gecirdi(raporu elimde kaburgası karaciğerini cizmiş) bunun üzerine ben suclar gibi konustum onu. Kayınpederim gelip üstüme yürüdü. Eşim sessizce karışmadı ben de kovdum. Gitti ve 5 gün gelmedi sonrasında ailesinin boşa baskılarına ragmen barıstık bebeğim daha 50 günlüktü. Benim sütüm göğüslerimden taşıyordu ama sagıp verince yeterli gelmiyordu. Bu arada biberon ememiyor kaşıkla veriyoruz. Sonra eşim ailesinden uzaklaşmak icin tayin istedi şuan en doğudayız. Eşimle toparladık aileyle mesafe koyabildik. Ama ben evladıma anne gibi hissedemiyorum. Sanki bi kuzen cocugu teyze cocugu günü gelince alıp gidicek gibi. Cok seviyorum aklım cıkıyor onun icin mesela yedirince 1 saat uyanık bekliyorum aman kusar boğazına gider duymam uyurken diye ama benim evladım gibi sahiplenemiyorum. Emzirememek travma yarattı. Ya da yaşadıklarım travmaydı bilmiyorum.