- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
- Konu Sahibi iwannabehappy
ben sadece konu sahibi için yazmadım toksik anneleri de kastetmedim.bilerek yapmayan psikolojik ya da fiziksel rahatsız anneler ölene dek sahip çıkılmalı desteklenmeli.nasıl ki engelli psikolojik sorunlu evladımızı sokağa atmıyorsak annede atılmaz.bir kere dünyaya geliyoruz diye kaç anne hayat boyu ayağına bağ olan sorunlu çocuğunu atıyor?anne olunca ne değişiyor bu durum?uzaktan konuşması kolaydır.annesine vasi olsaydı zorla hastaneye de yatırılırdı tedavi de olurdu.bilmiyoruz tam ne yaşadığını.2 yorumla ben karar vermem hiçbirşeye.
Iste sorun kendine deger vermemek ile basliyor. Gerçek bir çözüm aramanin yerine, konu sahibi kendini feda etmeyi tercih etti. Annesi onu ezdi, oda kendisini daha fazla ezdi. Gerçekten psikolojik rahatsizlikmi, arsizlikmi belli degil.
Sadece konu sahibi annesinin her nazina, her hakaretine eyvallah dedigini biliyoruz. Bu anne hasta olsun, olmasin iyi bir tavir degildir, kimse için. Anne velev ki hasta ise, konu sahibide annesine sagliksiz bir sekilde bagimli.