Herkes sana hak vermek zorunda yani?Bazı arkadaşlar da kucağına ağzının içine kadar yatırmışım gibi konuşuyorlar. Acıyorum insanlara. Yırtıklığından yaptı ya. Kibarca istediği kadar çektim koltuğu yine de. Ama istediği kadar çekmeme rağmen ayağını ağzıma sokuyor. Burada hala beni suçlayanları da kızla aynı kefeye koymadan edemiyorum. Demek ki sırf şımarıklıktan insanları mağdur edenler fazlaca...
Koltugu yatirma hakki yokmu?Valla hamilesiniz hasta degilsiniz ,prenses hic degilsiniz .Koltugu yatirma hakkiniz yok .Kizin agzina dogru kafanizi sokuyorsunuz sonra oda karsilik vermis suc olmus.Bence suc sizde . Kimse sizi idare etmek zorunda degil bırakın bu elit tavirlari benm hakkim falan demekten vazgecin .
Şaka gibi konu. Haksızsınız dedikçe bir şeyler eklemiş. Ömrüm boyunca o kadar otobüs yolculuğu yaptım, daha kimse bana sormadan koltuğunu falan indirmedi aşağı. Adamlara laf etmeye gözü yememiş, arkadakine diş geçiririm diye düşünmüş resmen, bakmış ki kız dişli çıkmış, gelmiş burda mağdur edebiyatı kasıyor. Çok riskli bir durumu olsa zaten doktor yola çıkma der, hasta değil bir şey değil, hamileyim de hamileyim bu ne ya. Çok daraldıysanız öndeki adamlara diyecektiniz koltuğunuzu kaldırın diye.Off evet kesin dediginiz gibi hamilelere kasti vardir
Bazi hamile kadinlardaki ego da kimsede yok
Kesin ayagini sokmak icin yapmistir, haklisiniz
Zaten hobidir kesin kadinda ayagi agza sokmak
Asdfghj.
Şaka gibi konu. Haksızsınız dedikçe bir şeyler eklemiş. Ömrüm boyunca o kadar otobüs yolculuğu yaptım, daha kimse bana sormadan koltuğunu falan indirmedi aşağı. Adamlara laf etmeye gözü yememiş, arkadakine diş geçiririm diye düşünmüş resmen, bakmış ki kız dişli çıkmış, gelmiş burda mağdur edebiyatı kasıyor. Çok riskli bir durumu olsa zaten doktor yola çıkma der, hasta değil bir şey değil, hamileyim de hamileyim bu ne ya. Çok daraldıysanız öndeki adamlara diyecektiniz koltuğunuzu kaldırın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?