Anlaşmalı boşanmayı kabul Edip çekip gittikten sonra kocam çocuklarım almakla tehdit etti

Davayı sen aç. Tehditlerini dosyaya koy, uzaklaştırma çıkarttır. Adam seni boşamayacak sakinleş diye bekliyor. Diğer kadın ve senin aranda gidip gelecek. Sen bu hayatı kabul et istiyor. Diğer yorumları da okudum. Kadın iki güne derler bunu. Bu tipler öyle korkaklar ki gözünde büyütmüşsün. En aslan kaplan olanı ben boşadım. Kedi yavrusuna döndü. Korkmadım korkmuyorum.
Haftaya ben açacağım davayı zaten

Ne bu adam Brad Pitt falan mı metres getir çocuklarına da bakarım yeter ki gel kafasında. Çulsuz adammış. Sevişmek de bir yerden sonra parasız ipsiz sapsız adamla sarmaz. Sindirme operasyonu çekiyorlar. Ailesine de çok güvenme, kötü de olsa oğulları. Kaç kurtar kendini tayin de iste, boşan da. Yaptığı her haltı da delille ispatla. Bir avukatla çalış mutlaka. Çocuklar küçük her türlü sende kalır çocuklar üfürüyor bol keseden
Devlet verir çocukları ama onun çirkinleşmesi beni korkutuyor sadece

Aşırı manipüle olmuşsunuz biran önce silkelenip kendinize gelin , ilk iş tayin isteyip ev toplamak bence hemen harekete geçin bu süreçte muhatap olmayın ve planlarınızdan bahsetmeyin, telefona kades yükleyin eve yaklaştığı gibi kades yardım butonuna basın, güçlü ve kuvvetli olun ve ailenizden erkekler arayıp tehtit etsin desin ki birakmazsan yakasını seni perişan ederiz , suanda herşey mübah bence , valla böyle adamları haberi olmadan bir güzel dövdüreceksin sonra da salağa yatacaksın, senden iyisi olmaz o zaman ...
İndirdim şimdi şuan siz bahsettikçe birşeylerin farkına varıyorum ama o arayıp bağırıp çağırdı mı herşey bitiyor benim için korku sarıyor beni

Şerefsiz herife bak utanmadan bunu mu diyor bi de , ağzına et bir güzel içimizin yağları erisin beeee 😅
Benim aklım almıyor bunu nasıl teklif ettiğini zaten benim kabul etmeyeceğimi en baştan biliyordu yakalacağımı anlayınca bana sakin açık açık söyledi hatta boşanmak istemediğini beni sevdiğini ama onu da şuan bırakamayacağını söyledi oraya gittikten sonra herşeyden vazgeçip çocuklar için gelmek istiyorum dedi ahh ah çocuklar beni çok düşündürüyor kızım çok düşkün babasına yaptığını bilmiyor iş için gitti sanıyor

Benim aklım almıyor bunu nasıl teklif ettiğini zaten benim kabul etmeyeceğimi en baştan biliyordu yakalacağımı anlayınca bana sakin açık açık söyledi hatta boşanmak istemediğini beni sevdiğini ama onu da şuan bırakamayacağını söyledi oraya gittikten sonra herşeyden vazgeçip çocuklar için gelmek istiyorum dedi ahh ah çocuklar beni çok düşündürüyor kızım çok düşkün babasına yaptığını bilmiyor iş için gitti sanıyor
Eşiniz düşünmemiş siz onun niye düşünüyorsunuz? Adam size kuma hattını teklif ediyor daha doğrusu zorluyor. Siz hala düşünün. Ayrıca eşiniz bir halt yapamaz. Gerçekten boşanmak istiyorsanız onunla asla muhatap olmayın.

Bir pedagok a danışın. Durumu o şekilde açıklayın kızınıza. Etraftan s9yleyen olacaktır babasının yediği haltı. En azından sizin suçunuzum olmadıgını bilsin . Çocuğa siz güzelce anlatın yoksa bu adam sizi sućlar doldurur çocuğu. Çirkin insan heryerde çirkinleşir

2 işsiz ipsiz sapsız da çocuk mu bakacak Allasen. Memursun, çocuklarına gül gibi bakarsın. Dönmüş bu sürüngenin laflarına inanıyorsun. Ailesi de gözünün önünde dur tayin isteme diye ateşi harcadıkça harlamış.Bu kadar manyak psikopat eli iş tutmaz adama 2. Çocuk neden peki neden???

Eşiniz düşünmemiş siz onun niye düşünüyorsunuz? Adam size kuma hattını teklif ediyor daha doğrusu zorluyor. Siz hala düşünün. Ayrıca eşiniz bir halt yapamaz. Gerçekten boşanmak istiyorsanız onunla asla muhatap olmayın.
Ben boşanmak istiyorum

2 işsiz ipsiz sapsız da çocuk mu bakacak Allasen. Memursun, çocuklarına gül gibi bakarsın. Dönmüş bu sürüngenin laflarına inanıyorsun. Ailesi de gözünün önünde dur tayin isteme diye ateşi harcadıkça harlamış.Bu kadar manyak psikopat eli iş tutmaz adama 2. Çocuk neden peki neden???
Eşim birdenbire değişti daha önce böyle değildi

Bir pedagok a danışın. Durumu o şekilde açıklayın kızınıza. Etraftan s9yleyen olacaktır babasının yediği haltı. En azından sizin suçunuzum olmadıgını bilsin . Çocuğa siz güzelce anlatın yoksa bu adam sizi sućlar doldurur çocuğu. Çirkin insan heryerde çirkinleşir
Bir kız çocuğu olduğu için onu nasıl etkileyeceğinden inanın zaten çok korkuyorum onun dışında beni de kötülerler eminim

X