- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Nuran üzülüyorsun bir sürü hayal hepsi alt üst olduO kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.
Cidden ne zaman konu açmayı bırakıp kendini rezil etmekten kurtulacaksın yemin ederim yazık ya youtube dan videosunu izleyebilirsin ya da çevrende hiç mi hukukçu yok?Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?
Boşanmak istemiyor gibisin niye dava açtınız ki o zaman?O kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.
Ne kadar zaman oldu ne kadar süre sonra tekrar evlendiniz.Evet öyle zaten protokol ve dilekçe klasiktir. Ben de öyle boşandım ilk eşimden kısa kısa yazıldı çocuk yok bisey yok hemen bitti
Siz birbirinize cok asiksiniz yavrularim. Haydi gidin bi daha da geri gelmeyin sizi gidi yaramazlar der. Genc erkek genc kadina elini uzatir. Genc kadin sevincten aglar ama belli etmez, elinin tersiyle siler gozyaslarini. Birlikte kosa kosa cikarlar mahkeme salonundan. Hulusi arkalarindan biyigini burarak keyifle gulumser. Coggalp son.Yeşilçam filminde Hulusi kentmen hakim oluyordu sizi boşamıyorum gidin gözüm görmesin sizi diyorduöyle bisey istiyor galiba barışmak için
O filmi izlemedim hiç.Yeşilçam filminde Hulusi kentmen hakim oluyordu sizi boşamıyorum gidin gözüm görmesin sizi diyorduöyle bisey istiyor galiba barışmak için
6 ay evli kaldım anlaşmalı için 1 yılı evleri ayırarak kendi hayatlarımıza bakarak bekledik 1. Yıl dolduğu gün koşa koşa adliyeye gidip dilekçe verdik bitti hemen o aralar anlaşmalı çok basitti ama biz zaten evleri ayırdığımız gün her şey bitti protokol imzaladık bekledik gün versinler diye o kadarNe kadar zaman oldu ne kadar süre sonra tekrar evlendiniz.
Sen onu istiyosunO filmi izlemedim hiç.
Evet üzülüyorum hayırlısı ne ise olsun diyorum elimden başka çare gelmiyor.
O beni istemiyor.Bende protokolu onaylicam yapacak birşey yok.
Bak o doğru insan değilmiş benim ikinci eşim karşıma kısa sürede çıktı kendini yıpratma hiç. Zaten doğru kişi olsa elinden tutardı o olmaz başkası olur çocuğun da yok adliyeden bekar çıkacaksın direktO filmi izlemedim hiç.
Evet üzülüyorum hayırlısı ne ise olsun diyorum elimden başka çare gelmiyor.
O beni istemiyor.Bende protokolu onaylicam yapacak birşey yok.
Duygularım istemiyor.Onu unutamıyorum.Hani adını anmiyorum.Fotograflarina da bakmamaya çalisiyorum.Benim çok güzel bir sevgililik dönemim oldu.Nisanlandim.Nikahtan 2 ay sonra aramız acildi.Boşanmak istemiyor gibisin niye dava açtınız ki o zaman?
Benim de cikti. Ilkini bosamasam hala sacma salak bi hayatim vardi simdiBak o doğru insan değilmiş benim ikinci eşim karşıma kısa sürede çıktı kendini yıpratma hiç. Zaten doğru kişi olsa elinden tutardı o olmaz başkası olur çocuğun da yok adliyeden bekar çıkacaksın direkt
Şartlı şurtlu sevgi olmaz. Hep bahaneleri var boyun eğmeni istedi bu aileyle pişman olurdun bi de kucağında bebe olurdu artı olarak öyle daha mı iyiydi adam olsa sahip çıkardı anlıyorum seni yarım kalmışlıklar var , sen adım at diyor çünkü boyun eğ istiyor itaat et istiyor ona ve ailesineDuygularım istemiyor.Onu unutamıyorum.Hani adını anmiyorum.Fotograflarina da bakmamaya çalisiyorum.Benim çok güzel bir sevgililik dönemim oldu.Nisanlandim.Nikahtan 2 ay sonra aramız acildi.
Benim çok sevgilim oldu ama gerçekten o çok farklıydı.Bana bir adım gelseydi onun için herkesi karşıma alırdım.Deseydi ki ben onu seviyorum kimse aramıza girmesin.Ayrilmazdim.
Sevdiğini söylüyor ama benden de adım bekliyormuş.Bende babama ayrılırken söz verdim bu sefer sözümden de döndüm o istemedi.Babanin sözünden cikamiyorsun dedi.
Tek sevinme kaynağım bir çocuğu mağdur etmemek zaten.Ama ondan bir çocuğum olmadigi içinde çok üzülüyorum.Bak o doğru insan değilmiş benim ikinci eşim karşıma kısa sürede çıktı kendini yıpratma hiç. Zaten doğru kişi olsa elinden tutardı o olmaz başkası olur çocuğun da yok adliyeden bekar çıkacaksın direkt
Ailesi ile sadece küçük kardeşi ile görüşüyor.Kendi aralarında problemleri olmuş ben ayrıldıktan sonra annesi ve büyük kardeşi ile görüşmüyor.Şartlı şurtlu sevgi olmaz. Hep bahaneleri var boyun eğmeni istedi bu aileyle pişman olurdun bi de kucağında bebe olurdu artı olarak öyle daha mı iyiydi adam olsa sahip çıkardı anlıyorum seni yarım kalmışlıklar var , sen adım at diyor çünkü boyun eğ istiyor itaat et istiyor ona ve ailesine
Bu adam için siz bekaret kontrolü yaptırmadınız mı? Adam da dur ne yapıyorsun demedi. Bu mu sevgi bu mu aşk. Ay ne büyük aşk ne büyük aşk.Tek sevinme kaynağım bir çocuğu mağdur etmemek zaten.Ama ondan bir çocuğum olmadigi içinde çok üzülüyorum.
Hasta olsam ilgilenirdi.Devamli arardı yazardı merak ederdi.İlgi gördüm sevgi gördüm.Deger gördüm abartılı biçimde burada herkes bana kızıyor ama ben bunlari unutamıyorum.
Onun yabancı olacak olmasına hayatına baska birisini alacak olmasına düşüncesine bile tahammül edemiyorum.Onun hakkında birşey görmedim diye takip etmiyorum.Etrafimi susturuyorum.Ondan konuşma diyorum.Kendim de başkasına istemiyorum.Uzaktan olsa sevmek istiyorum.