Anlaşmalı Boşanma

benimki çekişmeliydi, yalnızca bir davaya katıldım. konuşup konuşmadığımı hatırlamıyorum bile. sanırım sadece boşanmak istiyor musunuz diye sıra sıra sormuştu. sizi hiç konuşturmayacaklardır bile

benimki çekişmeliydi, yalnızca bir davaya katıldım. konuşup konuşmadığımı hatırlamıyorum bile. sanırım sadece boşanmak istiyor musunuz diye sıra sıra sormuştu. sanırım sizi hiç konuşturmayacaklardır bile
Bilmiyorum dava açmaya gittiğim gün 15 gün 1 ay içerisinde mahkeme aciliyormus.Ama bizim 3 ay sürdü.

Bir celse daha mı olur yani.
Çekişmeliye döner. Ayrılmak mı istemiyorsun anlamadım
Hakim dilekçeyi okuyacak diyecek ki ikinize eklemek istedikleriniz var mı ikinizde yok diyeceksiniz tamam diyecek bitti 5 Dk da
Ama biseyler eklersen protokol dışına çıkmış olursun karşı tarafta kabul etmiyorum der al sana çekişmeli

Çekişmeliye döner. Ayrılmak mı istemiyorsun anlamadım
Hakim dilekçeyi okuyacak diyecek ki ikinize eklemek istedikleriniz var mı ikinizde yok diyeceksiniz tamam diyecek bitti 5 Dk da
Ama biseyler eklersen protokol dışına çıkmış olursun karşı tarafta kabul etmiyorum der al sana çekişmeli
Sehirdisindan geldi gittik adliyeye.Masaya oturduk dilekçe örnekleri vardı.Ben sadece o yazarken baktım.Kisa kısa cevaplar yazdı.Mal paylaşımı yaptık.Ortak çocuk yok gibi gibi.Anlasamadik yazdık.O kadar.

Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?
Benim çekişmeli dava süreci aylar sürdü, son duruşma da gelen hakim 5 dk da karar verdi ve dağıldık 😂
Anlaşmalı boşanmada protokol olduğu için, emin misiniz diye sorar, sizde eminiz son kararımız dersiniz 😂
işin şakası bi yana, detay sormazlar.

Senin derdinin hala ben aramızdakileri anlatayım, hakim belki "siz biraz daha deneyin" desin, bizi boşamasın olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Açıkçası biryerde okudum kafama takılmadı değil anlaşmalı boşanma ertelenmesi yada çekişmeli karıştırmış olabilirim.

Sehirdisindan geldi gittik adliyeye.Masaya oturduk dilekçe örnekleri vardı.Ben sadece o yazarken baktım.Kisa kısa cevaplar yazdı.Mal paylaşımı yaptık.Ortak çocuk yok gibi gibi.Anlasamadik yazdık.O kadar.
Evet öyle zaten protokol ve dilekçe klasiktir. Ben de öyle boşandım ilk eşimden kısa kısa yazıldı çocuk yok bisey yok hemen bitti

Haftaya mahkeme var şimdi ;
Kendimi nasıl ifade edebilirim.
Özellikle anlaşmalı boşanma süreci geçirenlere sormak istiyorum.
Şikayetlerinizi kısaca mi ozetlediniz yoksa
Detaylıca anlattınız mi ?
Aynı eve bile giremeden boşanıyoruz hakimim. Vuslata eremedik anlaşamıyoruz de🤣

O protokolde yazıyor.Hic mi sormuyor hakim neden anlaşamadıniz diye.
Niye sorsun ya çıldırdın mı Nur, iki kişi boşanmak istiyor, anlaşmalının olayı bu, o imzaların atılması mesele zaten, atılınca geriye kalan sadece prosedürler oluyor, tek mesele imza zaten, imza atılmazsa hakim soruyor. 😂

X