Eski eş ve yediği boklar……..

Bu yorumlarınızdan çok etkilendim aynı yorumu erkek kardeşimde yapmıştı bi an önce kurtulduğuna sevin diye ve bi günde boşandım hızlı şekilde. Sevgiliyken ben iş bakıyordum bulamıyordum filan bu bunu dolandıran kişi de baya eli kolu uzun birisiydi sağlık müdürlüğünde tanıdığı varmış filan bi gün bana bi mekandan para almamı istedi bi çanta dolusu para 200 bin lira filanmış kendi çalıştığı için bu parayı ona götürmemi istedi işte Ortaköy’de bi mekandan alıp ona götürdüm taksiyle taksi parasını filan o kişi sonra ofisine gittik işte eşimle konuşurken de bana ne dese beğenirsiniz arka koltuğa oturmuştum görüntülü mü arsdı fotoğraf mı attım hatırlamıyorum işte sen san saşak mısın kezban mısın arka koltuğa niye oturuyorsun o benim abim gibi öz abim gibi vs şeyler söyledi bende ezik hissedip sonra öne geçtim bana sonra o kişi maskeni çıkar bi göreyim seni falan dedi tövbe tövbe şu an anlatırken başka şeyler düşünüyorum sonra şey dedi işte ondan ne buldun neyini sevdin işte nasıl tanıştınız benim hakkımda ne anlatıyor sana ne söylüyor bu kişide evli ve eşi hakim bu arada o da dolandırıcnkn teki o parayı sonra bi eve bi yere götürdü birilerine yarım saat bi saat gelmedi . Bu olayı kardeşime anlattığımda sen bunun seni satmadıgına şükret nasıl bi kafa var sende dedi para diye karı satacak cinste adamlar dedi para diye bi tarafını bile yaptırır dedi. Ya ben hala inanamıyorum şaka gibi geliyor konuştukça o kadar şey çıkıyor ki
adamin karisinin savci oldugunu sanmiyorum. seni boyle ikna etmis.
allah korusun belki de illegal ise bulastirmislardir seni. pandemide 200bin cok paraydi, 400e ev alinirdi 😳😳 allah korusun polis falan bassa belki de hapislerde çürürdün.
verilmis sadakan varmis

yoo sizin iyiliginiz icin soyluyorum aslinda. kendim de bununla ilgili konu acmistim. bastan sonra tum iliskilerim bir yerde birbirine benziyordu. ben bunu ilk sevgilimden son sevgilime gecen 10 senede asla farketmenistim. sonra bi anda okudugum seylerden bir aydinlanma geldi. ne zaman bunu farkettim, bunun temeline inmeye çalıştım. konu actim, yazilan yorumlardaki kitaplari aldim, konuyla ilgili videolar izledim (kendi psikologum var ama kader motifine falan inananlardan degil). ve sonra hayatıma ilk kez onceki 10 seneden farkli birisi geldi ki cok mutluyum (onceki on senekiler de iyi hos, sakin, romantik vslerdi ama her seyi benden bekleyen - asla plan yapmayan - bir konser bileti bile almayip bir tatil planlamamis insanlardı. her seyi istisnasiz benden bekler ben istiyorsam yaparlardi)
sonuc olarak ne zaman konu actim - sorunun aslinda bende oldugunu farkettim - kendimi degistirmek icin gayret gösterdim . ancak o zaman bir sonraki iliskimde sorumluluk almaktan zevk alan biriyle saglikli bir ilişkiye basladim.
kendim bu surecteyken - bu konuyu araştırırken cok fazla gozlem yaptim. cidden insanlarin cogu aynj iliskileri yaşayıp duruyor. hatta atasozu de var "yastik degisir yazi degismez" diye. aslinda bunun sebebi de kisinin kendini degistirmeden ayni tarz insanlqra meyledip durmasi. hatta o konuda ornek verdigim bir arkadasim vardi. babasi kahveden eve gelmez ailesine verdigi degeri cok gostermez ama otorite olarak hep vardir sözü sayilir. arkadasim benzer sekilde kendisini ikinci plana koyan erkeklere asik oliyordu. konu ustunden 4 sene gecti. o konudaki cocuktan ayrildi baskasiyla oldu ama yine ayni hikaye. yine adamin gozunde ikinci planda oldugu icin kavgalar ediyor. kendini duzeltmedigi surece yenisini bulsa da onunla da ayni seyleri yasayacak. cunku sorun aslinda kendimizde.
sizin de belli ki cok güçlü bir psikolojiniz yok. sizi uzen insanlardan bile kopamiyorsunuz. bunun neden oldugunu derinlemesine düşünüp yardim alip bu yanınızi kesfedip ona gore davransaniz sizce de daha mutlu olmaz misiniz ileriki iliskilerinizde?

Çok haklısınız gerçekten diğer sevgilimde bu da hep kendini acındırır benden bişeyler isterdi lisedeyken harçlarımdan artırıp ayakkabısı yok diye ayakkabı alırdım bişeyler alırdım . Evliliğimde öyle hep üzüldüğüm için verici taraf olmaya başladım boşanınca kendi paramla aldığım hiç bilei vermedim bi avuç kıyafeti vardı evden ne getirdiyse o adam kendine don bile almamış donuna çorabına varana kadar alıyordum. Ve defalarca altınlarımı yap yoksa helal etmiyorum dememe rağmen geçiştiriyordu. Annesgile köye prefabrik ev için temel attırmıslar sonra enişteme söylemiş belkide ailesine yardım ediyordu ailesi onu ortada bırakırken ben vardım

adamin karisinin savci oldugunu sanmiyorum. seni boyle ikna etmis.
allah korusun belki de illegal ise bulastirmislardir seni. pandemide 200bin cok paraydi, 400e ev alinirdi 😳😳 allah korusun polis falan bassa belki de hapislerde çürürdün.
verilmis sadakan varmis
Ya ben anlamıyorum neyin nesiydi yok ondan eminim kadın avukattı sonra beni götürdüğü o kadjn torpille hakim olmasını sağlamış iş ite hakimin dolandırıcılıkta ne işi var onu sa anlamıyorum seviyormuş güya

Hala o da dolandırıldı diyorsunuz. Buna inanmanıza şoktayım. Kendi yazdığınız konuyu tekrar okuyun . Dolandırıcının ta kendisi o . Dolandırılma kısmı da yalan. Ortalığı ayağa kaldırdı. Bir yalan söylüyor siz de inanıyorsunuz
Doğru ama o süre zarfında bide tanıdığınız kişinin söylediği her şeye inanma ihtiyacı duyuyorsunuz her ne olursa olsun çalıştığı yerden para almamalıydı işini kaybedecek konuma gelmemeliydi. Ben o kişiyle de mesajlarını okudum işte parayı ver işten kovuluyorum bilmem ne o da ispatlayanazlar kovuldun mu kobvukuyoe musun sakın kabul etmez ispatlayamazlar filan demiş sonra yüzüne vurduğumda gelmiş bana diyor ki ben öyle bişey yapar miyim ona blöf atıyordum aldığı parayı versin diye filan diye. Sonradan öğrendim en sonunda yakalanmış farkedilmiş işte rezillik ya ben neler yaşamışım böyle

Merhaba,

Ben soru isaretinin nerede kaldigini hic anlayamadim kusura bakmayin. Eski esiniz size hic saygi duymuyormus. Altinlarinizi is cevirmis altinlarinizi soyledigi sekilde degerlendirmemis. Esim bana yalan söyleyince 1 altini 2 altin bile yapmis olsa bu guvensizlik yaratir bende.

Terapi aliyor musunuz? Kac yasindasiniz?

Belli ki akilli kadinsiniz. Kendi ayaklariniz uzerinde durmak icin ugrasmissiniz. Yazdiklarinizdan ben mantiksiz bir hareketinizi gormedim.

Yanlis insanla evlenmissiniz. Aslinda cok sukur ki 3 yil gibi kisa bir zamanda bu yoldan ayrilmissiniz. Kimi kadin 15-20 hatta 30 yil sonra karsilasiyor bu sevgisizlikle. Onunuzde uzun, temiz bir hayat var. Elbette yasinizi tutun. Biten evliliginiz, askiniz, sevginiz, hayallariniz icin uzulun. Zamani gelince yenilerine acik olun. Kendinizi suclamayin.

Olmamis. Buradan gozuken olmamasi uzun vadede sizin icin iyi bile olmus. Ama eminim ki su an bu duygularla bastmekte zorlaniyorsunuz. Mutlaka terapi alin. Size cok faydasi olacaktir.
28 yaşındayım eskiden olsa çok kapatırdım kendime ama hayatımda birisi olsun istiyorum boşluk duygusundan mıdır bilmem ama. Ama olacaksa da çocuklarımın babası olacak kişi beni el üstünde tutacak birisi olsun istiyorum . Bu süre zarfında evlenip ayrıldığım için farklı amaçlarda yanaşacak biris olur mu diye endişeleniyorum çünkü evlenip ayrıldım diye birisiyle yatıp kalkacak biri değilim çok saf temiz düşünüyorum evlenmeden önce nasılsam şimdi de olacaksa helalim olacak insanla bişeyler yaşamak isterim. Yani evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemem mesela bu konuda biraz eski kafalıyım cinselliğe çok düşkün birisi değilim ve şeyden de korkuyorum evlendim ayrıldım karşındaki insanın bi başkasıyla beraber olduğunu bilmesi veya yine evlenmiş ayrılmış birisiyle olursa benim onun başkasıyla birlikte olduğunu bilmem benden önce birisiyle bi hayatı olduğunu bilmek evliliğimi de bitirmeme sebeplerimden biriydi

Banka takip elemani nedir?

Adam bankayi dolandırmış mı ben mi yanlis anladim?
Adliyelerde iş yapıyolar takip elemanı işte icra dosyalarıyla filan ilgileniyorlar bankada sa o pozisyonda çalışıyordu. En sonunda da bankadan para çalmış işte beyinsiz

Ayse bacim senin boyle pislik bir adamdan kurtuldugun icin kurban kesmen, davul zurna ekibi tutup gobek atman, 5 kilo kina alip her yerine kina yakman lazim. Cehennemden deccal zuhur etse bu adami gorup saygi duyar ooo üstadım der.
Hahahaha çok güldüm bu yoruma geçen arkadaşım aynı şeyi söylüyor kına yakalım diyor bana geçen kına atmış Eminönü’nden bi sadaka ver kurtuldun ne zamana kadar devam edecektin böyle diyor.

Soru işaretinin kaldığı noktayı göremedim. Nikahta mı tanıştın sen bu deccalle? Evlenme gerekçen neydi?
Soru işareti kalan şey o kişiye dair değil. Sadece yaşadığım süre zarfında yediği haltler en azından tecrübeyse tecrübe olurdu karıştırdığı haltları o paralar nereye gitti amacı neydi onu anlamıyorum

Ya ben anlamıyorum neyin nesiydi yok ondan eminim kadın avukattı sonra beni götürdüğü o kadjn torpille hakim olmasını sağlamış iş ite hakimin dolandırıcılıkta ne işi var onu sa anlamıyorum seviyormuş güya
ya konu sahibi cidden cok safsiniz. dunya sizin sandığınız gibi bir yer degil
Screenshot_20241023_141618_Instagram~2.jpg

(adana adliyesi gül a. yazarsaniz olayin tamamini okuyabilirsiniz)
neler neler oluyor ulkede. uyusturucu cetesine zarar verdigi için ödül alan komiserler uyusturucu cetesinin icinde oluyor, kimler kimler kimleri dolandiriyor... herkese ve her söylenene inanmayi lutfen
cidden ucuz kurtulmussunuz. sadaka dagitin

ya konu sahibi cidden cok safsiniz. dunya sizin sandığınız gibi bir yer degilEki Görüntüle 3493836
(adana adliyesi gül a. yazarsaniz olayin tamamini okuyabilirsiniz)
neler neler oluyor ulkede. uyusturucu cetesine zarar verdigi için ödül alan komiserler uyusturucu cetesinin icinde oluyor, kimler kimler kimleri dolandiriyor... herkese ve her söylenene inanmayi lutfen
cidden ucuz kurtulmussunuz. sadaka dagitin
Haklısınız

28 yaşındayım eskiden olsa çok kapatırdım kendime ama hayatımda birisi olsun istiyorum boşluk duygusundan mıdır bilmem ama. Ama olacaksa da çocuklarımın babası olacak kişi beni el üstünde tutacak birisi olsun istiyorum . Bu süre zarfında evlenip ayrıldığım için farklı amaçlarda yanaşacak biris olur mu diye endişeleniyorum çünkü evlenip ayrıldım diye birisiyle yatıp kalkacak biri değilim çok saf temiz düşünüyorum evlenmeden önce nasılsam şimdi de olacaksa helalim olacak insanla bişeyler yaşamak isterim. Yani evlenmeden önce cinsellik yaşamak istemem mesela bu konuda biraz eski kafalıyım cinselliğe çok düşkün birisi değilim ve şeyden de korkuyorum evlendim ayrıldım karşındaki insanın bi başkasıyla beraber olduğunu bilmesi veya yine evlenmiş ayrılmış birisiyle olursa benim onun başkasıyla birlikte olduğunu bilmem benden önce birisiyle bi hayatı olduğunu bilmek evliliğimi de bitirmeme sebeplerimden biriydi
Tum bunlar sizin tercihleriniz. Tabi ki nasil istiyorsani oyle yasayacaksiniz. Kimsenin sizi manipule etmesine izin vermeyeceksiniz. Iste tum bunlarla bas etmek icin kesinlikle terapi almanizi tavsiye ederim. Size uzun vadede cok faydasi olacaktir

yok işte her şey güzel olacak söz veriyorumlar şöyle böyle son zamanlarda al sat yapmaya başladı meğerse para biriktirmiş benden gizli kirayı bile bana ödetmiş al satla ömür mü geçer sürekli o işi yapacağını söylüyordu. Ne yapmaya çalışıyordu napıyordu hiç bilmiyorum iddia ayağı filan vardı. Amcasıyla beraber de önceden çok ciddi paralar kazandıklarını biliyorum. Acaba kumar filan mı oynuyordu ben bunları nasıl yaşadım nasıl kandırıldım bu kadar yalanın sahteliğin içinde nasıl güzellik aradım kafayı yemek üzeriyim. Hala hep bi soru işareti olarak kalacak aklımda bunlar çok şükür kurtuldum ama yine de bu kadar şeyi nasıl yaşadım niye yaşadım sorgulayıp duruyorum. Evlendim atandım tam huzura erdim dedim bir ay bile sevincimi yaşamayanlardan paramı harcamadan beni böyle bi duruma soktu. Bi sene hiç bişey görmedim maddi manevi doğru düzgün ne bi hediye ne bişey beni el üstünde tutacak yerde bi de şiiddet uyguladı. Sma taşıyıcısı olduğumuz için çocukta yapamadım doğal yoldan tüp bebek yapmamız gerekiyordu il olayı olunca bende askıya aldım. Durumumu düzelttim şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum seneye yaparız diyordu nasip olmadı işte Allah ın bi bi bildiği varmış diyorum yoksa normal şeyler yaşamadım. Şimdi her şeye karşı bi güvensizlik hep şüphe böyle işte anlatmak istedim gecenin bi yarısı nedense
Geçmişi düşünmek size hiç bir şey getirmeyecek alacağınız dersleri alıp önünüze bakın.

Doğru ama o süre zarfında bide tanıdığınız kişinin söylediği her şeye inanma ihtiyacı duyuyorsunuz her ne olursa olsun çalıştığı yerden para almamalıydı işini kaybedecek konuma gelmemeliydi. Ben o kişiyle de mesajlarını okudum işte parayı ver işten kovuluyorum bilmem ne o da ispatlayanazlar kovuldun mu kobvukuyoe musun sakın kabul etmez ispatlayamazlar filan demiş sonra yüzüne vurduğumda gelmiş bana diyor ki ben öyle bişey yapar miyim ona blöf atıyordum aldığı parayı versin diye filan diye. Sonradan öğrendim en sonunda yakalanmış farkedilmiş işte rezillik ya ben neler yaşamışım böyle
Kandırılmadı aslında işin içinde . Gerçekten neler yaşamışsınız . Bu kafanızı kurcalayan düşüncelerden çıkarın kendinizi geç bile kalmışsınız ayrılmakta. bu tarz bir insanla hayat geçmezdi . Karşınıza gerçekten bir sürü fırsat çıkacak inanamayacaksınız. Bu eskiyi anma enerjisini kafanızda bitirin görün açılan kapıları.

Kandırılmadı aslında işin içinde . Gerçekten neler yaşamışsınız . Bu kafanızı kurcalayan düşüncelerden çıkarın kendinizi geç bile kalmışsınız ayrılmakta. bu tarz bir insanla hayat geçmezdi . Karşınıza gerçekten bir sürü fırsat çıkacak inanamayacaksınız. Bu eskiyi anma enerjisini kafanızda bitirin görün açılan kapıları.
Çok teşekkür ederim gerçekten buna o kadar ihtiyacım var ki tarot baktırdım hiç inanmam boyle şeylere de ama geçmişe takılı kaldıkça nasibini konseyini kapatıyorsun dedi. bu düşüncelerden kurtulmam lazım hala haksız mısım gibi kendimi haklı çıkartacak sebepler arıyorum kötüyü eleyip iyiyi görmeye çalışmaktı benimkisi kangren gibiydi kestim kurtuldum yani

Sen bir rede bu adamı özlüyor musun? Kız bacım sen şaka mısın? Adam düpedüz dolandırıcı.
Hayır tabi k özlemek değil. İnsan pijamasına bile alışır sadece alışkanlıklar vardı. Tamamen çıkardım aklımdan ama siz de de okuyor mu 10 yıl oldu eski sevgilime bakıyorum hala bişey hissetmesem bile şimdi bu da profilini açmış instagramkna bakıyorum merak ediyorum hiç bakmayıp enerjimi düşürmemek lazım aslında

Hayır tabi k özlemek değil. İnsan pijamasına bile alışır sadece alışkanlıklar vardı. Tamamen çıkardım aklımdan ama siz de de okuyor mu 10 yıl oldu eski sevgilime bakıyorum hala bişey hissetmesem bile şimdi bu da profilini açmış instagramkna bakıyorum merak ediyorum hiç bakmayıp enerjimi düşürmemek lazım aslında
Ayy boşadım bir kere bile bakmadım profiline. Hiç bakamam. Alışıyorsun ama yeni hayatına da alışacaksın. Fazla dramatize ediyorsun kendine gel. Adam sana muhteşem bir hayat sunmuş olsa bu söylediklerinin bir anlamı olur. Dolandırıcı herifin teki. Eski sevgilinde dahil insanları takip etme. İyi biri olsa eskide kalmazdı. Arkana bakarsan önünü göremezsin.

X