- 17 Ağustos 2011
- 22.033
- 137.562
- Konu Sahibi Ayseeeonerr
adamin karisinin savci oldugunu sanmiyorum. seni boyle ikna etmis.Bu yorumlarınızdan çok etkilendim aynı yorumu erkek kardeşimde yapmıştı bi an önce kurtulduğuna sevin diye ve bi günde boşandım hızlı şekilde. Sevgiliyken ben iş bakıyordum bulamıyordum filan bu bunu dolandıran kişi de baya eli kolu uzun birisiydi sağlık müdürlüğünde tanıdığı varmış filan bi gün bana bi mekandan para almamı istedi bi çanta dolusu para 200 bin lira filanmış kendi çalıştığı için bu parayı ona götürmemi istedi işte Ortaköy’de bi mekandan alıp ona götürdüm taksiyle taksi parasını filan o kişi sonra ofisine gittik işte eşimle konuşurken de bana ne dese beğenirsiniz arka koltuğa oturmuştum görüntülü mü arsdı fotoğraf mı attım hatırlamıyorum işte sen san saşak mısın kezban mısın arka koltuğa niye oturuyorsun o benim abim gibi öz abim gibi vs şeyler söyledi bende ezik hissedip sonra öne geçtim bana sonra o kişi maskeni çıkar bi göreyim seni falan dedi tövbe tövbe şu an anlatırken başka şeyler düşünüyorum sonra şey dedi işte ondan ne buldun neyini sevdin işte nasıl tanıştınız benim hakkımda ne anlatıyor sana ne söylüyor bu kişide evli ve eşi hakim bu arada o da dolandırıcnkn teki o parayı sonra bi eve bi yere götürdü birilerine yarım saat bi saat gelmedi . Bu olayı kardeşime anlattığımda sen bunun seni satmadıgına şükret nasıl bi kafa var sende dedi para diye karı satacak cinste adamlar dedi para diye bi tarafını bile yaptırır dedi. Ya ben hala inanamıyorum şaka gibi geliyor konuştukça o kadar şey çıkıyor ki
allah korusun belki de illegal ise bulastirmislardir seni. pandemide 200bin cok paraydi, 400e ev alinirdi allah korusun polis falan bassa belki de hapislerde çürürdün.
verilmis sadakan varmis