Anlaşmalı Boşanma

Ne bekledin ayol benim gibi iki şahitle hemen halletseydin bende 6 ay evli kaldım adli tatile gelmese o an boşardım Ama 9.ayda mahkeme görüldü.

Onda bile şahitleri dinledi bana emin misin ona emin misin sordu eminiz dedik boşanmalarına dedi hepi topu 10 dk sürdü,bitti.

Çekişmeli tarihi yine anlaşmalıyla aynı döneme geliyordu kalabalık büyük şehir olduğu için avukata gittim hiç gerek yok aynı süreç olacak dedi

Nur abdest al git adliyeye. İnşallah biter haftaya

İlgi gördüm sevgi gördüm.Deger gördüm abartılı biçimde

Pardon? sen demiyor muydun Belçika'dan gelen komşumuzun kızına bile her şey adetlere uygun yapıldı bana bir düğün arabası bile hazırlanmadı falan diye? Abartılı bir değer bunun neresinde? Kel ölmüş lepiska saçlı olmuş

Son düzenleme:
Nur Hanım, boşanma günü yaklaştıkça güzel anılarınız canlanıyor sanırım. Bu çok normal. Bunu çok kişi yaşıyor. Bence oturun ve yaşadıklarınızı hatırlayarak tek tek yazın. Olayların tamamını yazmaya çalışın, üşenmeyin. Kaç sayfa sürerse sürsün. Daha sonra okuyun tekrar tekrar. Sebepsiz yere ayrılmıyorsunuz. Sizi boşanmak zorunda bıraktı eşiniz. Onu başkasıyla hayal edemiyorum diyorsunuz, haklısınız, şu an böyle bir şeyi asla düşünmeyin, çok üzer bu düşünce sizi. Ancak kaç aydır bir arada değilsiniz. Muhtemelen onun hayatına birileri girmiştir. Belki tek gecelik belki de uzun soluklu. Onun içini yakmıyor sizin başkalarıyla olma ihtimaliniz, farkında mısınız, sizi sevmiyor çünkü. Öyle olsaydı ayrılmazdı zaten sizden. Bunlar acı gerçekler. Bu kapıyı kapatın artık, yeni bir başlangıç yapmanız gerekiyor.

O halde seni önceliği yapar ailesiyle yüz göz etmezdi sanırım.Bence abartıyormuşsun gibi geldi şuan anlaşamıyoruz demezdin niye mahkemeyi kandırıyorsunuz bu kadar aranız iyiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…