- 18 Ekim 2017
- 5.987
- 36.479
- 33
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
6 ay evli kaldım anlaşmalı için 1 yılı evleri ayırarak kendi hayatlarımıza bakarak bekledik 1. Yıl dolduğu gün koşa koşa adliyeye gidip dilekçe verdik bitti hemen o aralar anlaşmalı çok basitti ama biz zaten evleri ayırdığımız gün her şey bitti protokol imzaladık bekledik gün versinler diye o kadar
Çekişmeli tarihi yine anlaşmalıyla aynı döneme geliyordu kalabalık büyük şehir olduğu için avukata gittim hiç gerek yok aynı süreç olacak dediNe bekledin ayol benim gibi iki şahitle hemen halletseydin bende 6 ay evli kaldım adli tatile gelmese o an boşardımAma 9.ayda mahkeme görüldü.
Onda bile şahitleri dinledi bana emin misin ona emin misin sordu eminiz dedik boşanmalarına dedi hepi topu 10 dk sürdü,bitti.
Kör ölmüs badem gözlü olmusSana yeni bir gelinlik bile almaya tenezzul etmeyen adam ne methiyeler be methiyeler eski konulari bilmesek inancaz.
Hangi yuva siz evli bile degildiniz, tazminat almak icin apar topar nikah kiydinO kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.
Hakime 3 paket cekirdek alip gitse dayanamayip dinler mi sence? Profesyonel fikrini soruyorumHangi yuva siz evli bile degildiniz, tazminat almak icin apar topar nikah kiydin
Tuzluysa neden olmasinHakime 3 paket cekirdek alip gitse dayanamayip dinler mi sence? Profesyonel fikrini soruyorumbxbxbx
İlgi gördüm sevgi gördüm.Deger gördüm abartılı biçimde
Çekişmeli tarihi yine anlaşmalıyla aynı döneme geliyordu kalabalık büyük şehir olduğu için avukata gittim hiç gerek yok aynı süreç olacak dedi
Valla 1 günde şak diye bitiyor insan özenmiyor değilNeyse geç olsun güç olmasınBir ünlü değiliz ki beykoza açalım dava
Bu kadar kolay mı ya.Cidden
Protokolü de ben doldurmadim.Sadece anlaşamıyoruz yazdık.
Bosanmak istemiyoZor mu olsun dertlerini mi anlat istiyorsun ki ?5 dakika da boşuyor adamların işleri güçleri var.
Bosanmak istemiyo
Mantikli.O halde boşanmak istemiyorum desin çekişmeliye çevirseymiş
Tek sevinme kaynağım bir çocuğu mağdur etmemek zaten.Ama ondan bir çocuğum olmadigi içinde çok üzülüyorum.
Hasta olsam ilgilenirdi.Devamli arardı yazardı merak ederdi.İlgi gördüm sevgi gördüm.Deger gördüm abartılı biçimde burada herkes bana kızıyor ama ben bunlari unutamıyorum.
Onun yabancı olacak olmasına hayatına baska birisini alacak olmasına düşüncesine bile tahammül edemiyorum.Onun hakkında birşey görmedim diye takip etmiyorum.Etrafimi susturuyorum.Ondan konuşma diyorum.Kendim de başkasına istemiyorum.Uzaktan olsa sevmek istiyorum.