- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.553
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Şaka gibisin yine.Bir celse daha mı olur yani.
yoo dondurmadı. Bu üyelik ile çok aktif şekilde aramızdaNuran geri mi döndün üyeliğini dondurmuştun sanki.
Nurankayı heveslendirmek istemem ama evet bunu diyen hakim var. Hatta çekişmeli davadaTüh ya maalesef bu kadar kolay. Filmlerdeki gibi hakim sizi boşamıyorum mu diyecekti?
Nuranka dua et öyle desin kızNurankayı heveslendirmek istemem ama evet bunu diyen hakim var. Hatta çekişmeli davada
Hakim sey diyormus “butun gece uyumadim davani inceledim nuranka yoksa gercek ismini mi soylesem ummu gulsum ”Nuranka dua et öyle desin kız
Nil Anka da mı Ankaralı acaba sjsjjsjHakim sey diyormus “butun gece uyumadim davani inceledim nuranka yoksa gercek ismini mi soylesem ummu gulsum ”
Ay çok eminim 2 gün önce falan dondurmuştu ben de sevinmiştim hattayoo dondurmadı. Bu üyelik ile çok aktif şekilde aramızda
O yüzden methiyeler düzüyor kocasına. Bir de nickini Ken'in Barbie'si yapmış. Sanki Ken var ortadaNur enişte hala okuyor mu burayı ? Okuyorsa bu kız seni seviyor gel barışın
Amacı o zaten ya adama burdan ilanı aşk edip duruyor başka bir şey değilNur enişte hala okuyor mu burayı ? Okuyorsa bu kız seni seviyor gel barışın
Ya gerçekten gülmiyim diyorum üzülüyorum da haline ama şeyini çıkardı yani öf bi de millete tavsiye veriyor boşandıktan sonra en az 1 sene yas tutulmalıymışO yüzden methiyeler düzüyor kocasına. Bir de nickini Ken'in Barbie'si yapmış. Sanki Ken var ortada
Bdv yaptığı yorumları görünce çok aklı başında duruyor da konu kendine gelince 180 derece dönüyorYa gerçekten gülmiyim diyorum üzülüyorum da haline ama şeyini çıkardı yani öf bi de millete tavsiye veriyor boşandıktan sonra en az 1 sene yas tutulmalıymış
Cekismeli davada der, bosanma yerine ayriliga da karar verebilir amma anlasmalida malesef.Nurankayı heveslendirmek istemem ama evet bunu diyen hakim var. Hatta çekişmeli davada
O adamın buraları okuduğuna dair bi inancı var adamı yönlendirmek için yazıyordur.Kör ölmüs badem gözlü olmus
Her konu hakkında fikri olmasıyoo dondurmadı. Bu üyelik ile çok aktif şekilde aramızda
Hepsi de aklı başında değil ki.Bdv yaptığı yorumları görünce çok aklı başında duruyor da konu kendine gelince 180 derece dönüyor
Ona göre aklı başında ya. Nuran düşüncelerinin tersi olduğu için aklı başında yorumlarHepsi de aklı başında değil ki.