- 13 Ağustos 2022
- 8.627
- 4.398
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Haftaya mahkeme var şimdi ;
Kendimi nasıl ifade edebilirim.
Özellikle anlaşmalı boşanma süreci geçirenlere sormak istiyorum.
Şikayetlerinizi kısaca mi ozetlediniz yoksa
Detaylıca anlattınız mi ?
O protokolde yazıyor.Hic mi sormuyor hakim neden anlaşamadıniz diye.Biz anlaşamadık boşanmak istiyoruz, diyebilirsin. Yeterli olur.
O protokolde yazıyor.Hic mi sormuyor hakim neden anlaşamadıniz diye.
Bu kadar kolay mı ya.CiddenHayır sormaz. Emin misiniz der o kadar. Sakın orada hakime baştan sona olan biteni anlatmaya kalkma. Hakim mesleği bırakır.
Daha ne olacagidi. Cayini cekirdeeni alip hakimle kaynana dedikodusuna oturmican heraldeBu kadar kolay mı ya.Cidden
Protokolü de ben doldurmadim.Sadece anlaşamıyoruz yazdık.
Yok okuyor hakim bu yazdıklarınızın dışında belirtmek istediğiniz var mı diyor yok diyorsun o kadar çok konuşmuyorsun dilekçede zaten her şey yazdığı için.. başta bir iki vaaz veriyor amaO protokolde yazıyor.Hic mi sormuyor hakim neden anlaşamadıniz diye.
Bu kadar kolay mı ya.Cidden
Tüh ya maalesef bu kadar kolay. Filmlerdeki gibi hakim sizi boşamıyorum mu diyecekti?Bu kadar kolay mı ya.Cidden
Araya kuzenlerini de eklerse tam olurHersey bir toz bulutuydu diye baslayip gelinligini, gelin arabani, kaynanani anlatmaya baslayabilecegin bi yer degil mahkeme. Anlasmali bosaniyorsan aramizda gecimsizlik var ortak kararla ayrilmak istiyoruz. Bu kadar.
Onu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?Yok okuyor hakim bu yazdıklarınızın dışında belirtmek istediğiniz var mı diyor yok diyorsun o kadar çok konuşmuyorsun dilekçede zaten her şey yazdığı için.. başta bir iki vaaz veriyor amaişte emin misiniz ilk yılda böyle şeyler olur vs gibi siz de evet eminiz diyorsunuz iyi peki diyip boşuyor
Hayır sebep sormuyor sebep dilekçede yazıyor çünkü neden demiyor sormuyor açıklamıyorsunuz sadece eklemek istedikleriniz var mı diyor ama bisey eklemeye gerek yok süreç uzar eklersenOnu soruyorum uzun uzun değilde genel olarak sebep nedir diye sormuyorlar mi ?
O kadar uğraşıyorsun.Yuva yıkılıp gidiyor işte.Zaten protokolde sebebi ne olursa olsun ki bu hakimi ilgilendirmiyor boşanmak istediğinizi ve nafaka mal paylaşımı vs konularda anlaştığınızı beyan etmiş oluyorsunuz. Hakim sadece usulen son kez emin misiniz diye soruyor bitti gitti 5 dakika bile sürmez