- 13 Ağustos 2022
- 8.627
- 4.398
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Tekrardan ise başlayacağım İnşallah tabikide.Aynı eve bile girmediniz, sadece kağıt üstünde evli göründünüz. Bu evliliği yaşadığınız ortamdan çıkış olarak gördünüz, hayatım değişir akrabadan sülaleden kurtulurum dediniz. Kısmet değilmiş Nur, aslında sırtınızdan büyük bir yük kalktı ama şimdi farkında değilsiniz. Belirsizlik en kötüsü. Sıcağı sıcağına daha üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Kendinizi eve kapatırsanız büyük hata yaparsınız. Sakın ama sakın akraba tayfasının içine dönmeyin. Koşulları iyi değil, servis kapının önünden almıyor vs bahaneleri bırakın işe girin. çevre ortam yapın, bir kaç ay sonra daha iyi iş bulursunuz. Gençsiniz yeni birileriyle tanışmaya görüşmeye kapatmayın kendinizi. Babanızın etrafında dolaşmayın bırakın kendi işini kendi görsün. Maddi olarak gücünüz varsa kurslara yazılın yoksa da belediyelerin ücretsiz kurslarını takip edin.
Ne yaparsanız yapın ama eve kapatmayın kendinizi iyice körelirsiniz.
Akraba ortamına 2 3 ayda görürüm o bile yeter bazen sinir olmama.
Benim hatam su geçen sene çok özelimi anlattim.
Cebimde param yoktu.Olsa hani babama vermek zorundayım sebebi su babam sen lüzumsuz harcarsın deyip elimden alır biriktirir.
Kv şunu siz alın dediğinde köşeye sıkışmış gibi anlatıyordum.Akrabamda ters tavır aldı.
İki taraftan bunaldim.Hakaret yedim kv den
Eski eşimde buraya dertlerimi yazıp sonra sen mi yazdın dediğinde yazmadım diye yalan söylememe kizmis.
Ama biz yinede güzellikle ayrıldık.Kavga dövüş ayrılmadık onunla.