hanımefendi bu bir öğüt mü.. ortadaki cümleyi cımbızlayıp beğeni almak için yorum yazmak gerçekten çok manasız..Bu nasıl saçma bi öğüt ya , kadın zaten boşanacak , herkesin gözü üstünde , birde yabancı bi erkekle , kızıyla aynı evde mi yaşayacak Allah aşkına
bu maddenın reddine diye başlayan bir cümleyle hakım boşanmayı sonuçlandırır ,Anlaşmalı Boşanmada Velayet Evlilik Şartına Bağlanabilir Mi?
Bu soru çok fazla sorulmaktadır. Çocuğun velayet hakkını ancak başkasıyla evlenmemesi halinde olması ve protokol maddesinde de ayrıca belirtilmesi gerektiği düzenlenmektedir. Kişilerin boşanma sonrasında başka birisiyle hayat kurma hakkı ve özgürlüğü bulunmaktadır. Bu nedenle velayet hakkının ancak bu şarta bağlanması, kişinin özgürlüğünü sınırlayacaktır. Böyle bir şarta bağlanamaz, bağlanılması halinde hakim tarafından madde reddedilecektir.
Bi kere böyle bir maddeyi kabul ederek ‘çocuğumu istiyorsam evlenmemeliyim’ fikrini göstermelik de olsa kabul etmiş oluyorsunuz. Hukuki açıdan bi bağlayıcılığı olmaz ama İleride bunu kullanarak çocuğunuzu dolduruşa getirir hayatınıza müdahil olur. Bak annen kabul etmişti ama şimdi evlenmeye karar verdi seni kaybetmesi gerekiyor vb gibi.. bu adami hayatinizdan cikariyorsaniz kabul etmwyin b
Teşekürler ama imzalamış siniz ve buAynısını ımzalamıstım cocuk uc yasındayken onıkı yasa kadar, anlasma protokolune ımza attım. Bana dedıler kı bu hukmun gecerlılıgı yokmus. Sonra nısanlandım anlasma protokulunde oldugu ıcın arkadas cevrem dedıler kı bunu yapabılır dava acabılır ama bır suru hakımle konustuk eger karara gecse bıle sen dava acıp ıptal ettırebılırsın cunku hukmu yok o da kendı avukatlarına danısıp durdu sonuc bı halt yapamayacagını anlayınca vazgectı
İnsallahbu maddenın reddine diye başlayan bir cümleyle hakım boşanmayı sonuçlandırır ,
odaöyle baka kalır
Evet ama bir de tazminat eklemiş evlenirsem ....Euro tazminat odicekmisim hem de velayeti vercekmisimÇocuğunuz eğer kız çocuğuysa, evlendiğiniz takdirde velayeti kendine almak için böyle bir madde koymuş gibi görünüyor.
Tazminat odicekmisim bir de evlenirsem onu da yeni eklemiş protokoleBenle boşanınca bu kadın sürüm sürüm sürünsün diye de madde ekletsin de içi iyice rahatlasın öküzün
10 yılım manipülasyonlarla geçti zaten en son beynimi kemiriyordum öyle ayıldımDoğru bravo. Aslında konu sahibinin korkmasına gerek yok. Kanunlar tek taraflı değil herkese mahkeme yolu açık. Adam sağlam manipülatörmüş.
Tazminat odicekmisim bir de evlenirsem onu da yeni eklemiş protokole
Aynisini söyledim bugün konuscakmisBen avukata danıştım böyle birşey olmazmış sen de bi danış diyin
Bir bilsemAnlaşmalı protokolü ne zannediyor acaba istediği gibi at koşturabileceği bi alan filan heralde
Aslında hiç danışmasın avukata falan hakim görsün bu saçma istekleri ve orda söyleyin nelere maruz kaldığınızı..Aynisini söyledim bugün konuscakmis
Psikolojik şiddet?!Tam anlamamisim sorunuzuonun evleneceği kişi kadın olurmuş ne yapicakmis.!!!! Zihniyet işte!!!!
O yüzden tartismadim bile
Buradan bunu mu çıkardınız cidden?Adam evlenme dememiş ki çocuğu alırım demiş. Çocuk kız ise küçük yaşta tanımadığı bir adamla yasamasini istemeyebilir. Bence amaç blokaj koyma olsaydı anlaşmalı boşanmazdi.
Günümüzde öz babası abisi amcası dayısı hiç tanımadığı birisi tarafından taciz edilen kız erkek farketmeksizin yavrular var maalesef. Gerçekten şu sebep size mantıklı mı geldi?Adam evlenme dememiş ki çocuğu alırım demiş. Çocuk kız ise küçük yaşta tanımadığı bir adamla yasamasini istemeyebilir. Bence amaç blokaj koyma olsaydı anlaşmalı boşanmazdi.
Kimseden beğeni almak gibi derdim yok, beğeniye göre para almıyorum, düşüncemi belirttim. Evet öğüt oluyor, kendinizce şunu yaparsın , bunu yaparsın demek. Cımbız da yapmadım diğer cümlelerin , sizin tabirinizle cımbız yaptığınız yerle alakası yok , orda aynı şeylerden bahsetseydiniz evet cımbız olurdu .hanımefendi bu bir öğüt mü.. ortadaki cümleyi cımbızlayıp beğeni almak için yorum yazmak gerçekten çok manasız..
neyse herkesin fikri kendine.. gerçekten anlatmakla uğraşamayacağım..
Çok saçma kabul etmeyin. Boşanan insan hala ne diye sizin hayatınıza hükmetmeye çalışıyor. Bırakın madem çekişmeliye dönsün.Merhaba eşimle anlasmali olarak boşanmaya karar verdik velayet nafaka ev esyalari borçlar mallar konusunda anlaştık herşeyi hallettik derken son bir şartım var dedi.
Eğer çocuğumuz 18 yaşına gelene kadar evlenirsen velayet bana gecicek bu maddeyi ekletmezsek anlaşmali boşanmam dedi.
İlk etapta sacmalama hakim kabul etmez desem de diretti.Uzasin istemiyorum cekismeliye dönsün istemiyorum.
Cuma günü avukatla randevum var ancak ozmna kadar bu konuyla ilgili bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi?
Ben kabul ettim aslında hemen bitsin diye ama hakim kabul etmezse ve iş uzarsa diye korkuyorum.
Evet bana mantıklı geldi. Babaya guveniyorsa anne çok güzelde teslim edebilir.Günümüzde öz babası abisi amcası dayısı hiç tanımadığı birisi tarafından taciz edilen kız erkek farketmeksizin yavrular var maalesef. Gerçekten şu sebep size mantıklı mı geldi?
Kız çocuğu ve kadın // öte yandan kız çocuğu yabancı erkek. Günümüzde tanımadan yapilan evliliklerin sonuclari düşünülünce ....evet bunu çıkardımBuradan bunu mu çıkardınız cidden?
Kendisi evlenince o çocuk yabancı kadının yanında yaşamayacak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?