Anksiyete yaşayanlar hadi gelin dertleşelim...

malesef bizde sizin gibiyiz bu hastalik basli basina evham bisey olacak endisesi yasiyoruz surekli bunu tedaviyi deneyin umarim olumlu olur bizimle paylasirsiniz bende dr verdiği ilaclari icerken korkuyodum kalbime bisey olur diye gayet normal sizinde olmasi Allahim sifamizi versin insallahhhhhhhhhhhh

Teşekkür ederim, kötü olay yaşayınca tetikliyor ben uzun zamandır iyiydim aslında ailemizde bikaç kişi rahatsızlanınca nüksetti,

gecmis olsun arkadasim
Teşekkür ederim, bugün de kendimi kötü hissediyorum drumla konustum doğum yaptığım doktorla hala görüşüyorum, safra kese tasım var onu gel alalım dedi şimdi korku sardı beni yine ya ameliyatta birşey olursa diye Benım ilaç alerjim de var hangi ilaca bilinmiyor aşırı korkak bir inaanım bu ne biçim birşey ya ağlıycam neredeyse

ÇOK GÜZEL öncelikle teşekkürü bir borc bilirim. Çok doğru herşey benim beynimde ama bitürlü pozitif düşünemiyorum. Bir saat iyi olsam yalnız kaldığımda bana birşey olacakmiş gibi yada çocuklara birşey olacakmiş gibi kafamda sürekli böyle süşünceler çocuklarım bu arada biri 16,digeri 12,yaşinda oğlumun okulun dan uzaklaşamıyorum bile beni ararlarsa hemen gelemem diye ama bu düşünceler beynımi yiyip bitiriyo
banada dr. citoles vermişti ama daha kötü düşünceler olur diye onu da kullanamadım. Şimdi dişçiye gittim. İmplant önerdi ama ben cesaret edemedim. Bıktım artık bu halimden ne olur bana bi yardım. Ne önerirsiniz. Saygılar.

Bende de panik atak ve anksiyete var. Dogum sonrası yeniden basladi kabusum... Tansiyon fobim var çünkü tansiyonum genellikle yüksek ben yükseltiyorum düşüne düşüne... 2 ayda 3 kardiyologa gittim. Hepsi genel olarak tansiyon hastasi olmadigimi söylediler ama buna ragmen bana sanki tam emin olamadilar gibi geliyor. Ki birisi kesin konuştu sende tansiyon yok die.. Ama yok ikna olamiyorum. Telkindeyim devamli... Berbat günler geçiriyorum.

Sanırım bişiler ters gidince tetikliyor iyice. Ben devamlı göğsümde baskı ve daralma hissediyorum ama çok stresli günler yaşıyorum.. 10 gün kadar önce zorunlu kürtaj oldum o günden beri eşimle görüşmüyoruz.. İş stresi felan derken ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama bazen gece uyumak imkansız hale geliyor devamlı kabuslar bir tedirginlik ve öfke hali...

Allah yardimciniz olsun hastaliktan kaynaklimi gorusmuyonuz esinizle

Yok bebeğimin 7 haftalıkken kalbi durmuştu içten içe beni sorumlu tuttu ve saçma sapan bir sebepten kavga çıkardı.
Allahtan gelen birsey bunda sizin sucunux ne esiniz size bu durumda destek olacağina daha cok sizi strese sokmus siz kalbinizi ferah tutun Allahim verir mukafatini

Bebeğim 35 haftalık doğdu.Şu an 20 aylık olacağız.Çoklu gıda alerjimiz vardı.3 hafta öncesine kadar uyumuyorduk.Sabahlara kadar 5 _6 kere kalkıyodum.cocugun ağlamalarına çaresiz kalıyordum.Ne yedirsek dokunuyordu bide cevreden habile olumsu yorumlar.zaman buldukca ancak uyuyordum.Allah kötü hastalık vermesin çok şükür atlattık.eşimin yanına yurtdışına geldik.fakat yılbasına bır hafta kala bende patlak vermeye başladı.
Haberlerden etkilenme ,mutsuz olma,yemek yiyememe vs.hiç böyle olmamıştım ağlama krizleri derken türkiyeye gittik.deliriyormuyum noluyor bana mutsuzum elim kolum kalkmıyor cocuguma bakacak halim yok.çocuguma kendime cevreme zararım olurmu diye düşünerek daha cok panikledim.doktor anksiyete ve depresyon dedi.ve cipralex 10 ve zestat başladık.zestat uykudan kalkmamı zorlastırdığından rexapin 2.5 la değiştirdik.bu ay rexapinide kestik.İzzet güllünün videolarını izledim.medıtasyon yapıyorum.sabahları bir tedirginlik oluyor yine.bebeğimi gezdiriyorum,yemeğimi yapıyorum ama arada basan sıkıntı beni strese sokuyor.Allah en kısa zamanda atlatmamızı nasip etsin

Kizlar merhaba.anksiyetem cogalmaya basladi.mevsim degisikliklerinde daha cok artiyor ve bir ton uzucu olay yasadim. Siz nasilsiniz ((

Merhaba ben sabah anksiyeteyle birlikte uyanıyorum karnım kasılıyor.yurtdısında olduğum için doktor sülpir önerdi.

Bu aylarda daha cok artiyor ben normalde bile basa cikamiyorumm. Doktora da gitmek istemiyorum. Korkuyorum hap icmeyi sevmiyorum. ALLAHIM SABIR VER

Belirtileriniz neler ? Yoğun kaygı durumu benimki.
Canim disari cikarsam bayilma hissi geliyor kendimi sadece evde guvende hissediyorum. En ufak bir olayda cok kotu bisi olcakmis gibi kaygilaniyorum feci sekilde. Midemde bosluk hissi oluyor gun icinde bazen nefesim az geliyor ortamda oksijen kalmamis gibi havasiz kaliyorum. Hic arkadasim kalmadi. Sevgilim cok sorunlu. Issizim daha bir ton sey su aralar daha kotuyum ((

Pskoloğa gitsen aşarsın bence.

Dışarı çıkınca bana da öyle oluyor hele awmler falan kafayı yicem artık

Offf offfff nasıl geçecek bu endişeler bilmiyorymmm.. doktor bende ilaç değişikliği yapıyor şuan.. ondan bile korkuyorum.. kullandığım hap artık yetersiz gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…