Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyete bozukluğu, aşırı endişe ve korku ile karakterizedir. Başa çıkma yolları arasında nefes teknikleri, topraklanma ve profesyonel yardım bulunur.
Merhaba geçmiş olsun bende anksiyete ve panik atak hastasıyım ne kötüdür bilirim ben evliyim çocuğum var istesemde istemesemde bu hayatı yaşamak zorundayım inan senin gibi bekar ve çalışıyor olsaydım bu hastalıktan daha rahat kurtulurdum çünkü farklı insanlar ve ortamlar beni rahatlatıyor sana tavsiyem farklı insan ve ortamlarda bulunmaya çalış mesela yeni bir aşk yeni bir uğraş korku ve endişelerini azaltacaktır yol yakınken bunu yenmeye çalış yoksa zamanla hastalık dahada ilerleyebiliyor
Evet bende iki yıldır panik atak anksiyete var farklı ortamlar benide rahatlatıyor fakat bu aralar ortalık hastalığı tutum ve ilaç kullanmadım midem kötü oldu ve en kötüsünü düşünmeye başladım Bir yerim ağrıdıgi zaman hemen kötü hastalık mı tutum diye düşünüyorum ve panik atak anksiyete azıyor sizde böyle olan var mı lütfen cvp yazar mısınız
çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaripim terapi inşallah iyi gelir bendede bu sıra ankseyite dorukta inanırmısınız demin eşim 5 dk sokağa çıktı bende 6. dakka kaygı ve panik başladı yaşayanada onla olanada çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun aslında benimde artık ilaç ve terapiye başlamam gerek ama devletteki psikiyatrlarada gitmedim hep özele gittim oda parasal açıdan insanı baya zorluyor siz devletteki psikiyatra gittinizmi ?
Evet ben gidiyorum ilaçlar kullanıyorum pek etkisini görmedim ne yapicam bilmiyorum yine gidicem ilaçlarımı yüksek doz olması lazım kendi düşüncelerimi bile hakim olamıyorum