Acaba bu anksiyete değil panik atak krizi olabilir mi?
Aynılarını yaşadığım için internetten ne olabilir diye araştırdım, karşıma panik atak çıkmıştı.
Benimde hayat kalitemi çok düşürüyor, acil terapi falan almalıyım ama seans fiyatlarıda uçmuş gitmiş. Bir doktorla görüştüm, başta senle haftalık görüşmemiz gerekebilir 1 ay sonra 2 haftaya düşürürüz falan dedi. Seans ücreti de 400tl miş. Höööh ayda 1600 nasıl vereyim. Sürdürülebilir değil.
O yüzden konuyu takipte kalacağım, şimdilik kendi kendime çözebileceğim yöntemler arıyorum.
Benimde bu arada ailemin ölümüne karşı ve işimi kaybetme ihtimaline karşı aşırı derecede korkum var. Aniden ya olursa diye aklıma geliyor (ve uzun saatler çıkmıyor), ardından şiddetli kalp çarpıntısı üşüme titreme terleme, baş dönmesi, kekeleme falan geliyor. Uzun sürerse, anca kendimi şöyle sakinleştirebiliyorum ' sakin sakin, bunlar olursa intihar edersin, acı çekmeyeceksin, kurtuluşu var, sakin' .. Kendimin öleceğini ve ölebileceğini düşünmek beni rahatlatıyor. :/
Ama genel olarak, geldiğinde aniden geliyor ve o anlık neyin tetiklediğini bilmiyorum. Ve cidden çok kötü birşey. Fiziksel etkilerindense, mental olarakta sanki vücudumu kara siyah bir bulut kaplamış hiç bişey güzel olmayacakmış gibi, karanlık bir çukura düşmüşüm gibi...Çok fena gerçekten