Bu hastalıkla 12 yaşından beri mücadele ediyorum şu anda 36 yaşındayım, yazdığınız her şeyi bire bir deneyimledim. Düşündüğüm hastalığın tüm semptomlarını yaşıyordum, bana inanmıyorlar, hastalığımı bulamayacaklar, öleceğim diye ödüm patliyordu, sayısız mr, bt, kan tahlili , idrar tahlili yaptırdım. Yaşadıklarınızı ancak bu hastalığı yaşayan biri anlar o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. İki üniversite bitirdim, formasyonumu aldım, çok güzel işlere girdim ama bu hastalık yüzünden hiçbirinde devamlılık gösteremedim. Şu anda elimde hiçbir şey yok. Evlenemedim, kariyerim olmadı. Kısacası demek o ki evet acı çekiyorsunuz, evet korkuyorsunuz, evet çok sıkıntınız var ama yol yakınken kendinizi iyi olduğunuza, bunun psikolojik bir rahatsızlık olduğuna ve eger yol yakınken doğru bir tedavi ile önlem alınmazsa tüm hayatınızın bu hastalık sayesinde idare edileceğine inanın. 19 yaş o kadar güzel ki ... Ne yazık ki ben en güzel yaşlarımı bu saçma hastalığa kurban ettim. Umarım siz yolun başındayken bu konuda uzman kişilerle karşılaşır ve yardım alabilirsiniz.