- 23 Ocak 2016
- 33.308
- 49.561
- 598
Sabahları kötü kalkıyorum nabzım yükselecek diye çok korkuyorumPeki psikolojik olarak nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahları kötü kalkıyorum nabzım yükselecek diye çok korkuyorumPeki psikolojik olarak nasılsın
Gün boyu ıyısın ama dimiSabahları kötü kalkıyorum nabzım yükselecek diye çok korkuyorum
Merhabalar bu sersemlik ayakta kalmada zorlanma yan yatarken arkadaya düşecek hissi beynimin içi dönüyor hissi bendede 6 aydır var zaten anksiyete olduğu için baş dönmem olayına kafamda kötü bir şey var diye yorumlayıp daha kötü oldum MR MR çektirdim tomografi çektirdim her şeyi yaptırdım ama bu dönmem hala geçmedi tahlillerim temiz çıktı siz bu baş dönmesine bir çözüm bulabildiniz mi artık bu şekilde yaşamaktan çok yoruldum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyorBende böyleyim 2019 dan beri çekiyorum. İlk başlarda şuan ki kadar şiddetli değildi pandemi zamanında çok arttı çalışmadığım zaman psikiyatriye gittim geçtiğini zannettim hemde kaç kere ilaç dr bırakınca hadi dön başa hemde daha şiddetli. İşe girdim bir ara sonra yine toparladım ufacık bir stres hayal kırıklığı üzüntü öfke kat ve kat sana geri dönüyor hemde daha beter sorunlarıyla. Şuan çalışıyorum ve bu aralar yaklaşık 3 aydır sıkıntı yaşamaya başladım hergün her dakika yatakta uyurken bile özellikle son ay içimde bir ürperme bir yerden düşecekmişim gibi yürürken başım dönüyor denge sorunları ayakta durmakta güçlük çekiyorum beynim uyuşuyor sanki hayal aleminde yaşıyor gibiyim. Kurtulmak istiyorum artık ilaç kullanmaya başladım bugun 2 günüm efexor Xr verdi doktorum tekrar yeniden gitmeye başlamıştım maddi manevi beni çok yordu ailem maddi olarak yanımda ama manevi olarak inanmıyorlar gibi sıkıldılar artık bende sıkıldım sokakta oturup ağladım daha geçen hafta. Böyle yaşamak istemiyorum ondan sizi sizleri çok iyi anlıyorum okadar eziyet ki bana ayakta durup dengeni sağlayamam düşme bi boşluktaymış gibi hissetme hayal dünyasında yaşıyor gibi kafanda susmayan ses allahtan ilaç içtim fiziksel etkiler devam ediyor ama kafamdaki ses sustu. Sonra el ayak titrwm
Ekim ayından bu yana bu anksiyete anamı ağlattı herşey yaptı sırt ağrısı baş ağrısı dönmesi çarpıntı şimdide mide ve bağırsak larıma vurdu bulantı ishalMerhabalar bu sersemlik ayakta kalmada zorlanma yan yatarken arkadaya düşecek hissi beynimin içi dönüyor hissi bendede 6 aydır var zaten anksiyete olduğu için baş dönmem olayına kafamda kötü bir şey var diye yorumlayıp daha kötü oldum MR MR çektirdim tomografi çektirdim her şeyi yaptırdım ama bu dönmem hala geçmedi tahlillerim temiz çıktı siz bu baş dönmesine bir çözüm bulabildiniz mi artık bu şekilde yaşamaktan çok yoruldum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Rabb'im şifa versin bu mübarek günde inşallah hepimize arkadaşlar zor zamanlar geçiriyoruz bende hiç duzelemiyorum gecermi bu günler unuturmuyum diye çok düşünüyorum gerçekten bıktım böyle yaşamaktan kaç gündür basım ağıriyo vücuduma değişik bir sogukluk dağılıyor sersem gibi oluyorum Rabbim beterinden korusunMerhabalar bu sersemlik ayakta kalmada zorlanma yan yatarken arkadaya düşecek hissi beynimin içi dönüyor hissi bendede 6 aydır var zaten anksiyete olduğu için baş dönmem olayına kafamda kötü bir şey var diye yorumlayıp daha kötü oldum MR MR çektirdim tomografi çektirdim her şeyi yaptırdım ama bu dönmem hala geçmedi tahlillerim temiz çıktı siz bu baş dönmesine bir çözüm bulabildiniz mi artık bu şekilde yaşamaktan çok yoruldum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Amin kardeşim cümlemize ilaca ilk başladığınızda baş ağrısı yanma oldu muRabb'im şifa versin bu mübarek günde inşallah hepimize arkadaşlar zor zamanlar geçiriyoruz bende hiç duzelemiyorum gecermi bu günler unuturmuyum diye çok düşünüyorum gerçekten bıktım böyle yaşamaktan kaç gündür basım ağıriyo vücuduma değişik bir sogukluk dağılıyor sersem gibi oluyorum Rabbim beterinden korusun
Evet oldu sonra geçti bir ara iki aydır kullanıyorum yine başladı ağırlık va başımda ve karıncalanma var korkuyorum yineAmin kardeşim cümlemize ilaca ilk başladığınızda baş ağrısı yanma oldu mu
Rabb'im şifa versin bu mübarek günde inşallah hepimize arkadaşlar zor zamanlar geçiriyoruz bende hiç duzelemiyorum gecermi bu günler unuturmuyum diye çok düşünüyorum gerçekten bıktım böyle yaşamaktan kaç gündür basım ağıriyo vücuduma değişik bir sogukluk dağılıyor sersem gibi oluyorum Rabbim beterinden korusun
Teşekkür ederim sizden uzak olsun. Doktor doktor geziyorum psikiyatriye gittim oda bu süreci yaşaman lazım dedi tranko buskas verdi başka bir ilaç onermiyoruz diyor kendin asmalisin diyor. Bazı zamanlarda çok zorlaniyorumBaşınız sağolsun inşallah en kısa zamanda yine bebeğiniz olur yaşadıklarıniz pisikolojik ne yazıkki hangi doktora giderseniz gidin birşey cikmayacak çünkü bende çok gittim ve anlattiklarinizi bende yaşıyorum pisikiyatriste gitseniz daha iyi olur sanki rabbim şifalar versin
Tranko buskas iyi mi peki ben sitoleksederim sizden uzak olsun. Doktor doktor geziyorum psikiyatriye gittim oda bu süreci yaşaman lazım dedi tranko buskas verdi başka bir ilaç onermiyoruz diyor kendin asmalisin diyor. Bazı zamanlarda çok zorlaniyorum
Tranko buskas iyimi nasıl peki ben citoles 15 kullanıyorum sanki daha kötüye gidiyorum birgün tamamen iyi olursam yazarım buralaraTeşekkür ederim sizden uzak olsun. Doktor doktor geziyorum psikiyatriye gittim oda bu süreci yaşaman lazım dedi tranko buskas verdi başka bir ilaç onermiyoruz diyor kendin asmalisin diyor. Bazı zamanlarda çok zorlaniyorum
Daha kötüye gidiyorum derken neler yaşıyorsunuzTranko buskas iyi mi peki ben sitoleks
Tranko buskas iyimi nasıl peki ben citoles 15 kullanıyorum sanki daha kötüye gidiyorum birgün tamamen iyi olursam yazarım buralara
Kullanmadım onu kullanmaktan bile korktum zaten carpinti vardı yan etkilerinden de aile olunca korkudan kullanamadimTranko buskas iyi mi peki ben sitoleks
Tranko buskas iyimi nasıl peki ben citoles 15 kullanıyorum sanki daha kötüye gidiyorum birgün tamamen iyi olursam yazarım buralara
İki hafta ilaca alışma suresi diyor herkes sonradan duzeliyormusDaha kötüye gidiyorum derken neler yaşıyorsunuz
Ben iki aydır kullanıyorum ilaç artık diyorm bı rahat etsem de kurtulsamİki hafta ilaca alışma suresi diyor herkes sonradan duzeliyormus
İnsallahKötüye derken hep kafamda ki ölüm korkusunu yenemedigim için bedenim de tepki veriyor buna baş ağrısı yaşıyorum ya ona kafam takıldı şimdide ah bir beynimde bitirsem herşey güzel olacak aslında beynim bana kötü oyun oynuyor bakalm nolur sonum inşallah hepimiz iyi oluruz
Bnde tekrar gitmeye korkuyorum gerçekten de biktm çünküİnsallahonu bende çok yaşıyorum
Bas ağrısından mr çektirmem gerekiyordu akşam gittim cektiremedim carpinti korku geri ciktim
İnşallah şifa buluruz bir an önceBnde tekrar gitmeye korkuyorum gerçekten de biktm çünkü