Anksiyete.Sadece ben mi böyle hissediyorum?

Bugün elhamdülillah iyi gibiyim ben ama şu var bünyem hastalıklara okadar alışmışki şimdide iyi olmak tuhafıma gidiyor ya yine hastalanirsam diye düşününce yine hasta ediyorm kendimi ne tuhaf bir his sizdede böyle oluyor mu galiba ben en sonunda deliriyorum 😂

Bugün elhamdülillah iyi gibiyim ben ama şu var bünyem hastalıklara okadar alışmışki şimdide iyi olmak tuhafıma gidiyor ya yine hastalanirsam diye düşününce yine hasta ediyorm kendimi ne tuhaf bir his sizdede böyle oluyor mu galiba ben en sonunda deliriyorum 😂
Ben de delırmekten korkuyorum acıkcası

Beklenti anksiyetesi bunun adı ya bir gün yine gelirse bilmem mi durduk yerde içine gelen o korku 🥹

Ben de korkuyorum anksiyete belirtileri arasında
Evet benimki küçük Allah bağışlasın çocuklarımızı bizlere ve yavrularımız için Rabbim bu sıkıntıları kaldırsın hepimiz den inşallah ama şunu söylemek isterm ki yasadiklarimiz kolay değil ama delirmek de kolay değil arkadaslar bunu bana pisikologum demişti bir insan kolay kolay deliremez diye

Back