- 16 Kasım 2023
- 943
- 143
- 23
- 33
Bugün nasılsın niloyaZanax atak gelince alıyordum tranko içiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün nasılsın niloyaZanax atak gelince alıyordum tranko içiyorum
Ben de delırmekten korkuyorum acıkcasıBugün elhamdülillah iyi gibiyim ben ama şu var bünyem hastalıklara okadar alışmışki şimdide iyi olmak tuhafıma gidiyor ya yine hastalanirsam diye düşününce yine hasta ediyorm kendimi ne tuhaf bir his sizdede böyle oluyor mu galiba ben en sonunda deliriyorum![]()
Sizin kaç yaşında çocuğunuz?Ne yalan soylim ikinciye bende edemiyorum
Sabahları kötü oluyorum gündüz iyiydim çok şükürBugün nasılsın niloya
Beklenti anksiyetesi bunun adı ya bir gün yine gelirse bilmem mi durduk yerde içine gelen o korkuBugün elhamdülillah iyi gibiyim ben ama şu var bünyem hastalıklara okadar alışmışki şimdide iyi olmak tuhafıma gidiyor ya yine hastalanirsam diye düşününce yine hasta ediyorm kendimi ne tuhaf bir his sizdede böyle oluyor mu galiba ben en sonunda deliriyorum![]()
Yaşamayan asla bilmez düşmanima bile beddua olarak etmem bunuYa saçma hissettiriyor bu hastalık insana kendini gerçekden de
İlaç içtiğim ikinci hafta bunu aşırı hissetmistm delircem diye sonra geçti şimdi hissetmiyorum çok şükür yani normal bence zamanla geçerBen delirmekten korkuyorum normal mi bu
Hangi ilacı kullanıyordunuzİlaç içtiğim ikinci hafta bunu aşırı hissetmistm delircem diye sonra geçti şimdi hissetmiyorum çok şükür yani normal bence zamanla geçer
Bir buçuk yaşındaSizin kaç yaşında çocuğunuz?
Citoles 15Hangi ilacı kullanıyordunuz
Daha küçükmüş bizimki 7.5 yaşında ben de 35 oldumBir buçuk yaşında
Ben de korkuyorum anksiyete belirtileri arasındaBen delirmekten korkuyorum normal mi bu
Evet benimki küçük Allah bağışlasın çocuklarımızı bizlere ve yavrularımız için Rabbim bu sıkıntıları kaldırsın hepimiz den inşallah ama şunu söylemek isterm ki yasadiklarimiz kolay değil ama delirmek de kolay değil arkadaslar bunu bana pisikologum demişti bir insan kolay kolay deliremez diyeBen de korkuyorum anksiyete belirtileri arasında
Niloya nasılsın doktora gıttın miSabahları kötü oluyorum gündüz iyiydim çok şükür
Evet göğüs doktoruna gittim ciğer filmi ve solunum testi yaptı oksijenimi ölçtü temiz çıktı çok şükür hepsi psikolojik dediNiloya nasılsın doktora gıttın mi
Peki psikolojik olarak nasılsınEvet göğüs doktoruna gittim ciğer filmi ve solunum testi yaptı oksijenimi ölçtü temiz çıktı çok şükür hepsi psikolojik dedi