- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Merhaba kizlar sizde kalp carpintiyla sicrayarak uyamiyormusunuz ? Cok zor bianda aayaga kalkiyorum elimi kalbime koyuyorum oyle hızlı atıyorki sonra elim ayagim uyusuyor atak geçiriyorum artik uyumaya korkar oldumanksiyee bozuklugu agir derecede atlatiyorum bazen aglama krizi aglarken bianda gülme krizi cok yoruldum herseyi kafaya takmaktan
Canım senin Yen'i doğum yaptığın için olması çok normalBende o yüzden uyumak istemiyorum sıçramayla uyanıyorum yeni Doğum yaptım çok kötüyüm dipteyim tamamen
Benim de yüzümün sağ tarafında uyuşma oluyordu son iki üç gündür de kafamın sol tarafı karıncalanma oluyor kendimi sıkıyorum karanlığa boguyorum diye böyle oluyor farkındayım. .Ne güzel yazmışsın.. Ben son 1 senenin artarak gelen stresi yüzünden çok kötü bir duruma geldim. Sanırım anksiyete ve paniğe depresyonda eklendi. Bendeki fark şu, kendime takıntı haline getirecek yanlışlar buluyorum. Düşünmek istemedikçe daha da fazla düşünüyorum. Çok fazla şeyi üst üste yaşadım ve bedensel etkilerini daha belirgin hissetmeye başladım. Yüzümün sağında karıncalanma oldu geçen hafta ve özellikle akşamları daha cok oluyodu. Dün dr.a gittim tahlil vs derken ilaçlı beyin filmi de istedi. Perşembe randevum var. Off psikolojimi anlatmama gerek yoktur heralde dahada
Aynen o şekilde devam ediyor benimde, fena halde taktığım düşünceler var ve bu derece detay düşündüğüm için artık ömrümce unutamıcakmışım gibi hissediyorum. Bu saplantılardan kurtulamıyorum ve sürekli farklı bedensel sorunlar yaşıyorum.Benim de yüzümün sağ tarafında uyuşma oluyordu son iki üç gündür de kafamın sol tarafı karıncalanma oluyor kendimi sıkıyorum karanlığa boguyorum diye böyle oluyor farkındayım. .
Aynen o şekilde devam ediyor benimde, fena halde taktığım düşünceler var ve bu derece detay düşündüğüm için artık ömrümce unutamıcakmışım gibi hissediyorum. Bu saplantılardan kurtulamıyorum ve sürekli farklı bedensel sorunlar yaşıyorum.
Bedensel sorun neler yaşıyorsun bu ara bendede tavan yaptı yürüyemiyorum bileAynen o şekilde devam ediyor benimde, fena halde taktığım düşünceler var ve bu derece detay düşündüğüm için artık ömrümce unutamıcakmışım gibi hissediyorum. Bu saplantılardan kurtulamıyorum ve sürekli farklı bedensel sorunlar yaşıyorum.
Bu ara en çok karıncalanma, içimde sürekli bir sıkıntı, mutluyken bile bu düşüncelerim yüzünden keyfimin kaçması, zorla geçiştirdiğim çarpıntı, nefes alamama, kas ağrısı, mide bulantısı.. sen ne durumdasın ?Bedensel sorun neler yaşıyorsun bu ara bendede tavan yaptı yürüyemiyorum bile
Stresinin herhangi bir nedeni var mı ?Selam , benimkisi panik atak mi bilmiyorum ama yedi yirmidört stres icindeyim, migdeme agrilar giriyor
Stresinin herhangi bir nedeni var mı ?
söylediğin yeni başlayan bir kaygı bozukluğuda olabilir. Bu konudaki en doğru bilgi dr.dadır öncelikle belirteyim ki sonradan yanlış anlaşılmak istemem :) Bir de panik bozuklukta birçok belirti var, sen tam olarak neler yaşıyosun?
Rica ederim ne demek :) geçmiş olsun inşallah tekrar yaşamazsın onlarıda. Bu anlattıkların bana daha çok anksiyete gibi geldi. Bende o şikayetler dahil olmak üzere daha fazlasıyla gitmiştim dr.a, bir süre sonra panikte başladı :) daha başlarındaysan dr.a gitmen en doğrusu tabi ama kendini telkin etmek de çok önemli. Beyine söz geçirmek çok zor oluyor, yılmadan devam etmek ve uzun zaman alsada moral bozmadan devam etmek gerekiyor :)Tesekkur ederim cevap icin:) stresimin altinda ki neden basarisiz olma , hayati kacirmak, ani yasayamamak yapacagim seyleri yapicam diye strese giriyorum cogu kez sonra da hatalar yapiyorum hem teorik hep pratik olarak.. (bu arada eskiden ptsd, okb, depresyon vardi bende)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?