Nedensiz iç sıkıntısı.. başımın uyuşması. Herşeyın değişik gelmesi yabancı gıbı... ve 1 buçuk aydan beri iyileşememniçin bu kadar telaş yaptığınızı anlatabilir misiniz? şu an ki korkunuzun veya endişenizin nedeni nedir?
anlaşılan boşluğa düştükçe gelen sıkıntılar bunlar..Nedensiz iç sıkıntısı.. başımın uyuşması. Herşeyın değişik gelmesi yabancı gıbı... ve 1 buçuk aydan beri iyileşemem
Hayır yapamıyorum yapmak çok isterim.. ama sürekli halsizim efor sarfettiğim de de başım dönuo hep kaygılıyım.... geçen hafta iyiydim düzelmiştim.. dün regli oldum ondan mı acaba ? Sizde de mi anksiyete war ?anlaşılan boşluğa düştükçe gelen sıkıntılar bunlar..
kendinizi yormak adına herhangi bir spor yapıyor musunuz?
burda bir çok arkadaşa aynı öneriyi verdim; mutlaka doktora gidip kan değerlerinizi ölçtürün belki vitamin eksikliğiniz var ve sağlıklı bir beslenme ve spor programına ihtiyacınız var kim bilir?Hayır yapamıyorum yapmak çok isterim.. ama sürekli halsizim efor sarfettiğim de de başım dönuo hep kaygılıyım.... geçen hafta iyiydim düzelmiştim.. dün regli oldum ondan mı acaba ? Sizde de mi anksiyete war ?
Ben 5 sene birlikte oturdum kv ile. Hiç kendime ait bir düzenim olmadı ve boşluğa çok düştüm, şuanda yağtıgım hatalar beynimi kemiriyo. O zamanlar hata olarak görmediğim şeyler bile pişmanlık duygusuna itiyor. Şuan merkeze taşındık, 1 senedir işsizlik yüzünden bocalamıştık zaten. Tamamen psikolojim bozuldu. Dısardan göründüğü gibi değil malesef.Sen yine evindesin .. ben ailemin yanına geldim
burda bir çok arkadaşa aynı öneriyi verdim; mutlaka doktora gidip kan değerlerinizi ölçtürün belki vitamin eksikliğiniz var ve sağlıklı bir beslenme ve spor programına ihtiyacınız var kim bilir?
ben eğer huzurlu olmadığım bir ortamda huzurumu kaçıran insanlar ile yaşamak zorunda kalırsam ve bu mecburi hayatta, kafamı dağıtacak bir işim olmazsa delirecek gibi oluyorum. adı anksiyete ise bu koşullar sağlanırsa evet var.
regl olduğunuzda neden kaygılanıyorsunuz karnınız çok mu ağrıyor?
peki şuanda durumunuz nasıl? aynı baskı devam ediyor mu?Ben 5 sene birlikte oturdum kv ile. Hiç kendime ait bir düzenim olmadı ve boşluğa çok düştüm, şuanda yağtıgım hatalar beynimi kemiriyo. O zamanlar hata olarak görmediğim şeyler bile pişmanlık duygusuna itiyor. Şuan merkeze taşındık, 1 senedir işsizlik yüzünden bocalamıştık zaten. Tamamen psikolojim bozuldu. Dısardan göründüğü gibi değil malesef.
Kv yönüyle şanslı azınlıktayım. Onunla problem yaşamadık şükür. Ama sadece kv ile olup biten bişey değil malesef. Çocukluk yaşamadım gençlik desen içimde hep sızı.. Her karar vermek istediğimde yargılandım hemde ağır bir dille. Robottan farkım yoktu. Evlenince toparlanmaya çalıştım ama ilk zamanlar kavga tartışma çok oluyo bilirsiniz. Bu yönden çok bocaladım, hayattan geçtiğim zamanlar oldu kendi içimde.. şuan çalışmıyorum, 3,5 yaşında bir oğlum var onunla ilgileniyorum. Düzgün bir iş bulurdam rotamı ona göre belirlicem inşallahpeki şuanda durumunuz nasıl? aynı baskı devam ediyor mu?
iş bulabildiniz mi?
en büyük hatayı geçen zamana üzülerek yapıyoruz malesefKv yönüyle şanslı azınlıktayım. Onunla problem yaşamadık şükür. Ama sadece kv ile olup biten bişey değil malesef. Çocukluk yaşamadım gençlik desen içimde hep sızı.. Her karar vermek istediğimde yargılandım hemde ağır bir dille. Robottan farkım yoktu. Evlenince toparlanmaya çalıştım ama ilk zamanlar kavga tartışma çok oluyo bilirsiniz. Bu yönden çok bocaladım, hayattan geçtiğim zamanlar oldu kendi içimde.. şuan çalışmıyorum, 3,5 yaşında bir oğlum var onunla ilgileniyorum. Düzgün bir iş bulurdam rotamı ona göre belirlicem inşallah
Kesinlikle öyle. Yaşanması gerekiyorsa yaşanacaktır bazı şeyler ama yine de beynimize söz geçiremiyoruz ve sürekli tam mutlu olacağımız sırada başka bir kuruntu üretiyoruz. Ama karşımızdaki insanlar malesef genellikle yaşamadığı şeyleri anlayamıyor. Bundan sonrasında herşey iyi olur inşallahen büyük hatayı geçen zamana üzülerek yapıyoruz malesef
iş bulduğunuz gibi içsel sıkıntılarınızın yerini huzur alacak bence. iş bulma sürecinde de çocuğunuzu alın dışarı parklara gidin mutlaka hergün dışarı çıkın havanız değişsin eminim çok iyi gelecektir
siz yeterki iyi olmasını isteyin ve bunun için mücadele edinKesinlikle öyle. Yaşanması gerekiyorsa yaşanacaktır bazı şeyler ama yine de beynimize söz geçiremiyoruz ve sürekli tam mutlu olacağımız sırada başka bir kuruntu üretiyoruz. Ama karşımızdaki insanlar malesef genellikle yaşamadığı şeyleri anlayamıyor. Bundan sonrasında herşey iyi olur inşallah
Ölüyorummmm acayip sıkıntı bastıı
Kimse yok mu nabzım 120 ye çıktı resmen yabancı geliyor herşeyyyy allah ım sen aklo mı koru
Bende o yüzden uyumak istemiyorum sıçramayla uyanıyorum yeni Doğum yaptım çok kötüyüm dipteyim tamamenMerhaba kizlar sizde kalp carpintiyla sicrayarak uyamiyormusunuz ? Cok zor bianda aayaga kalkiyorum elimi kalbime koyuyorum oyle hızlı atıyorki sonra elim ayagim uyusuyor atak geçiriyorum artik uyumaya korkar oldumanksiyee bozuklugu agir derecede atlatiyorum bazen aglama krizi aglarken bianda gülme krizi cok yoruldum herseyi kafaya takmaktan
Bende o yüzden uyumak istemiyorum sıçramayla uyanıyorum yeni Doğum yaptım çok kötüyüm dipteyim tamamenMerhaba kizlar sizde kalp carpintiyla sicrayarak uyamiyormusunuz ? Cok zor bianda aayaga kalkiyorum elimi kalbime koyuyorum oyle hızlı atıyorki sonra elim ayagim uyusuyor atak geçiriyorum artik uyumaya korkar oldumanksiyee bozuklugu agir derecede atlatiyorum bazen aglama krizi aglarken bianda gülme krizi cok yoruldum herseyi kafaya takmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?