Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yok mu
ben aynıyım ve çok kötü haldeyimmm vücudumdaki ağrıları kansewr sanıyorumKızlar bugün kafayı kansere taktım çok korkuyorum kendimi dinliyorum acaba kansermiyim neden iştahsız ve halsizim diye benim gibi olan var mı yardımcı okurmusunuz
ben aynıyım ve çok kötü haldeyimmm vücudumdaki ağrıları kansewr sanıyorumKızlar bugün kafayı kansere taktım çok korkuyorum kendimi dinliyorum acaba kansermiyim neden iştahsız ve halsizim diye benim gibi olan var mı yardımcı okurmusunuz
Beynimizin oyunu olduğuna gerçekten kötü bişey olmadığına bir inanabilsem keşke
değilim ölcek gibi hissediyorym resmen şuannnnH HeraVenus buraya yazsan biraz rahatlarsın belki. Neler hissediyosun? İlaçların değiştiğinden hassasiyetin daha da artmış olmalı.
Deniz ve Kum geçmiş olsun arkadaşım. Malesef bende ağrı ve uyuşmalar yüzünden zamanı zehir ediyorum kendime. Sol kolum uyuşuyo ve ben koluma taktıkça daha da artıyo. Bu arada bende fibromiyalji ve boyun düzleşmesi var. Bu belirtilerden daha fazlasını yaşıyorum. Sürekli sersemlik hissi, halsizlik, kafamda bi doluluk vs hissediyorum. Üstüne anksiyete tavan yapınca kafamdan geçen senaryolar bitmek bilmiyor
Cevap yazamadım baya yoğun geçti bu hafta. Nasılsın ?Kafamda doluluk hissi war bi de beynim dolu gibi herşey yabancı gibi gelıyorr korkuyorum
Baska bi doktora gittim o doktor da paxili 40 a çıkar dedi paxera ile aynı ilaçmış... onu kullanıyorum 4-5 gün oldu... ama işteee dışarı çıkınca kötü oluyorumCevap yazamadım baya yoğun geçti bu hafta. Nasılsın ?
Sen yine evindesin .. ben ailemin yanına geldimBen varım, takıntılarım var, bozulmuş psikolojim, uyuşan yanağım, uykusuz gözlerim, yemeği zorla kabullenen midem ve napıcanı şaşırmış bir halim var.
niçin bu kadar telaş yaptığınızı anlatabilir misiniz? şu an ki korkunuzun veya endişenizin nedeni nedir?Kimse yok öu kafayı yicem