Panik atak , anksiyete , okb.

Kendimde değilim gibi hissediyorum kaç gündür sanki baskasını izliyomuş gibiyim korkuyorumm
Bende böyleyim 1 haftadır ya, herşey yabancı gibi geliyor , sanırım deliriyorum diyorum , herşey tuhaf zaman çok hızlı geçiyor gibi sanki bedenimle ruhum ayrı gibi , lustral kullanıyorum 25 mg etki etmiyor sanırım artık, dideral kullanıyordum onu bıraktım çok iyi gelmişti kaygılarıma ilaçlardan da bıktım artık bilmiyorum geçecek mi

Bende böyleyim 1 haftadır ya, herşey yabancı gibi geliyor , sanırım deliriyorum diyorum , herşey tuhaf zaman çok hızlı geçiyor gibi sanki bedenimle ruhum ayrı gibi , lustral kullanıyorum 25 mg etki etmiyor sanırım artık, dideral kullanıyordum onu bıraktım çok iyi gelmişti kaygılarıma ilaçlardan da bıktım artık bilmiyorum geçecek mi
bunu ben de yaşamıştım. Böyle sersemlik gibi birşey. sanki dışarıdan izliyorsun olup biteni. panik atak bittiğinde bunlar da bitiyor tecrübeyle sabit :) sakın umutsuz olmayın umutsuzlukla besleniyor bu hastalık

bunu ben de yaşamıştım. Böyle sersemlik gibi birşey. sanki dışarıdan izliyorsun olup biteni. panik atak bittiğinde bunlar da bitiyor tecrübeyle sabit :) sakın umutsuz olmayın umutsuzlukla besleniyor bu hastalık
Kesinlikle öyle umutsuz olduğun an daha çok artıyor ama çok şükür sebebini biliyor olmak bile iyileşmek için bir adım bana göre. Alıstık sanırım bu anksiyete belasına

Selam, anksiyetem hastalık korkusu üzerine. Özellikle mide bulantısı kusma ishal falan. Ve ben hamile kaldım napicam hiç bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşallah kötü geçmez 🙏🏻

Bende kusma mide bulantisi carpinti uykusuzluk kafada adet donemi yaklastinda mukemel bir basinc ve agirlil uyusma ve aklima gelmeyen birsuru sey mevcut ama bana hamilelik cok.iyo gelmisti insallah tekrar kalirim

X