- 16 Nisan 2019
- 109
- 40
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun ben de bunu yaşamıştım 3-4 yıl önce. inşallah en kısa zamanda iyi olursunuzKendimde değilim gibi hissediyorum kaç gündür sanki baskasını izliyomuş gibiyim korkuyorumm
Sağ olun,teşekkür ederim şimdilik geçti bakalim Allaha şükür ,çok korkunç kötü bisey yaageçmiş olsun ben de bunu yaşamıştım 3-4 yıl önce. inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz
evet hiç sormayın çeken biliyor inşallah tamamen geçer iyi olursunuzSağ olun,teşekkür ederim şimdilik geçti bakalim Allaha şükür ,çok korkunç kötü bisey yaa
Insallah, çok sağ olun
Bende böyleyim 1 haftadır ya, herşey yabancı gibi geliyor , sanırım deliriyorum diyorum , herşey tuhaf zaman çok hızlı geçiyor gibi sanki bedenimle ruhum ayrı gibi , lustral kullanıyorum 25 mg etki etmiyor sanırım artık, dideral kullanıyordum onu bıraktım çok iyi gelmişti kaygılarıma ilaçlardan da bıktım artık bilmiyorum geçecek miKendimde değilim gibi hissediyorum kaç gündür sanki baskasını izliyomuş gibiyim korkuyorumm
bunu ben de yaşamıştım. Böyle sersemlik gibi birşey. sanki dışarıdan izliyorsun olup biteni. panik atak bittiğinde bunlar da bitiyor tecrübeyle sabit :) sakın umutsuz olmayın umutsuzlukla besleniyor bu hastalıkBende böyleyim 1 haftadır ya, herşey yabancı gibi geliyor , sanırım deliriyorum diyorum , herşey tuhaf zaman çok hızlı geçiyor gibi sanki bedenimle ruhum ayrı gibi , lustral kullanıyorum 25 mg etki etmiyor sanırım artık, dideral kullanıyordum onu bıraktım çok iyi gelmişti kaygılarıma ilaçlardan da bıktım artık bilmiyorum geçecek mi
Kesinlikle öyle umutsuz olduğun an daha çok artıyor ama çok şükür sebebini biliyor olmak bile iyileşmek için bir adım bana göre. Alıstık sanırım bu anksiyete belasınabunu ben de yaşamıştım. Böyle sersemlik gibi birşey. sanki dışarıdan izliyorsun olup biteni. panik atak bittiğinde bunlar da bitiyor tecrübeyle sabit :) sakın umutsuz olmayın umutsuzlukla besleniyor bu hastalık
Çok geçmiş olsun insallah hamileliğiniz rahat geçer şimdiden Allah kucaginiza almayı nasip etsinSelam, anksiyetem hastalık korkusu üzerine. Özellikle mide bulantısı kusma ishal falan. Ve ben hamile kaldım napicam hiç bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşallah kötü geçmez
Aminnn inşallah canımÇok geçmiş olsun insallah hamileliğiniz rahat geçer şimdiden Allah kucaginiza almayı nasip etsin
AYnilarini yasiyan birisi ve artisi olan biriyim hamilelik bana cok iyi gelmisti korkmayin bebeyi dusununSelam, anksiyetem hastalık korkusu üzerine. Özellikle mide bulantısı kusma ishal falan. Ve ben hamile kaldım napicam hiç bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşallah kötü geçmez
Insallah güzel geçerSelam, anksiyetem hastalık korkusu üzerine. Özellikle mide bulantısı kusma ishal falan. Ve ben hamile kaldım napicam hiç bilmiyorum Allah yardımcım olsun inşallah kötü geçmez
evet çok önemli sebebini bilmek. çok alışmayın yakında inşallah veda edersiniz anksiyeteyeKesinlikle öyle umutsuz olduğun an daha çok artıyor ama çok şükür sebebini biliyor olmak bile iyileşmek için bir adım bana göre. Alıstık sanırım bu anksiyete belasına