Anksiyete (endise bozuklugu)

Kuzum yapma ne olur,bırak millet konuşsun dursun duymayacanalsanaalsanasmile
zaten bu hastalık hassas insanları seviyor.Kimseyi duymayacan alınmayacan sallamayacanlülülülülülü.Hayatı kedi gibi tırmalayacaksın başka yolu yok ecde oturup kendine yoğunlaştıkça içinden çıkamazsın.Bende okul bırakmıştım,kimse de rahatsızım diye fazla üstüme gelemedi sonra kendim okumak istedim okuluda dereceyle bitirdim.Psikolog amcam vardı bitane çok destek oldu bana sağolsun o dönemlerimde çocukluğumda yaşadığım obje eksikliği sebebi ile herşeyi herkesi kendimleştirdiğim benliğime aldığım için böyle olmuş.Sen izmirde misin istte misin şimdi?Üni okumadan da istediğin sevdiğin bir iş yapabilirsin unutma bunu kendi iç sesini dinle ve ne yapmak istiyosan onu yap,kimseyide dinleme tamam mı fıstığımopuyorumnanaktan

bu durum bende de var yeni başladı sanırım arada olurdu ama bir şekilde geçerdi ama şu aralar arada geçsede yoğun yaşıyorum

bende kızımda bu dertten muzdarıbız cok kotu sureklı kalp carpıntısı boyun omuz agrısı kasmaktan tabı sureklı kotu seneryolar kotu goruntuler goz onune gelır hele cocugun varsa yandın onla ılıgılı endıseler dahada sıddetlı su an hıc bırsey yapmıyorum bır ara ılac kullandım kızımın sorunlu bır donemıde daha 6 yasında ama ondada var anksıyete bozuklugu

anksiyete kaygı endişe halini zaman zaman hepimiz yaşıyoruz aşırı olduğunda bir psikologdan yardım almak gerekir.

sorunda bu ya her ınsan dogası gereyı yasama ıc gudusuyle anksıyete yasar ama anksıyete gunluk yasamını olumsuz etklıyosa ve basedemıyorsan kotu dusuncelerle hatta fızyolojık yansımalar oluyosa vucud agrısı carpıntı nefes darlıgı gıbı bu anksıyete bozuklugu oluyor anksıyete farklı bozuklugu farklı soyle ozetleyım her ınsanda olması gereken bır hormon gıbı varsayalım anksıyeteyı endıseyı bu hastalarda olması gerekn mıktarlar dengeler şaşıyor:1no2:

Kızlar sarı kantaron,st john's wort diye bi bitki var kapsülleri satılıyor.Ondan kuolanmayı düşünüyorum.depresanlar mahvediyo beni çünkü.Off satışçı oldum bi de o kadar insanla nasıl iletişim kurcam diyorum bazen şu telefon konuşması hemen bitse hissiyle ne ederim ki

Gideceğim tatlım üniversiteye erkek arkadaşımda destek veriyor, herşey daha güzel olacak a.s.
İstanbul'dayım ben canım, öptüm seni opuyorumnanaktan

Sarı kantaron kullandım bir kaç defa daha önce. Strese, sinirliliğe iyi geliyormuş. Fakat tadı çok çirkin içebilir misiniz naniknanik

Selam arkadaşlar,
çok şükür benide anlaya bilecek arkadaşlarım var diye bilirim artık.
öncelikle bu konuyu açan cici arkadaşımıza teşekkür ediyorum.anneciğine çok geçmiş olsun.inşaAllah bir daha rahatsızlığı tekrarlamaz.
sonra diğer tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
Benim rahatsızlığım tam olarak ne zaman başladı bilemiyorum.sanki doğalmış gibi gördüğüm için halimi anlayamamışım.taaki bir sabah şiddetli bir baş dönmesiyle uyanana kadar ve 3 yıldırda çekiyorum.gitmediğim dr kalmadı diye miycem ne yazıkkı,
k,b,b,dr gittim nöroloji ve vertigo bölümüne gittim hiç bir şey çıkmadı.pskyatriye yönlerdirdi,anksıyete bozukluğu teşisi koydular.
6 yıl önce peş peşe Anneciğimi ve Babacığımı kaybettim.ardından dalgınlığımdan dolayı elimi yaktım.1 hafta hastanede yattım.peşinden evimize hırsız girdi derken sıkıntı üstüne sıkıntı yaşadım,sanki çocuklarımın başına ,sevdiklerimin başına birşeyler gelecek korkusu başladı.netice olarak 2 yıl direnmemin ardından pskyatrinin verdiği depresan ilaçlarını kullanmaya başladım.ve 7 aydır kullanıyorum .eğer gün içinde çok yorulmazsan üzülmezsen ve uykuma dikkat redesem iyiyim.
bende Ankarada iyi olduğunu duyduğum bir dr gitmeyi düşünüyorum.daha ayrıntı ve geniş bligi için sizlere yazarım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar hayat çok güzel yaşamak nefes almak çok güzel.
Buda Allahdan gelen birşey diyorum.lütfen hayatımızı zehir etmeyelim ve inş.sağlıklı yaşayalım derim..
tekrar tekrar çok geçmiş olsun.birlikte bu hastalığı yenmeye varmısınız...kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar,
bende hep panik,endişeli bi insanımdır.Bunun yapım itibari ile normal olduğunu düşünüyordum.Ancak kalp çarpıntıları,nefes darlığı,boyun baş ağrıları başladı peşi sıra.Aşırı endişeleniyorum oratda bişey yokken bile huzursuzum 2 gün önce panik atak korkusuyla psikiyatriste gittim bazı sorular sordu ve yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koydu.Bi tane antidepresan verdi,içmek istemiyorum aslında ama böyle de yaşanmıyo ki 21 yaşındayım daha ölcem bigün kafaya herşeyi takmaktan..hepimize acil şifalar diliyorum

22 yaşındayım tatlım ben de hissettiklerini biliyorum. Canım ilaçlarını kesinlikle kullan seni çok rahatlatacak inan buna. Ara sıra içeyim, yok bugün içmeyeyim yarın içerim 1-2 hafta içtin etkilemedi düzelemedim deme. 1 aydan sonra başlayacak onun etkisi. 4 ve 8 hafta arası en önemli hafta imiş antidepresan ilaçlarında. Yoksa hastalığın daha da ilerler. Bu sefer hiç hayattan zevk alamazsın, bıkarsın herşeyden, odandan dışarıya çıkmazsın. İlaçlar kesinlikle bu tür rahatsızlıklarda günü gününe kullanılmalı. Ben nereye gitsem yanımda taşıyorum ki aksatmayayım diye. Hem depresyon hemde anksiyete var ben de. Ben düzelemiyorum umarım sen düzelirsin canım. opuyorumnanaktan

Canım allah hepimize şifa versin inşallah fizyolojik olarak bi yerimiz rahatszlandı mı tedavi oluyo ama bozulan psikoloji kolay kolay düzelmiyo..benim gibi herşeyi kafanıza takmayn böyle yaşamak çok zor çünkü ilaçları alıyorum canım bakalım umarım işe yarar yerimseniben

küçük kızımın atagı basladı dr kan tektıklerı ıstedı enfeksıyonun tetıkledıgının usutnde deuruyor basından berrı penısılın ıgne vermıstı durum duzeldıgı ıcın o donem kullanmadık sımdı telefonla konustum dr la ıgnegı kullanmalıydınız dıyor bu ıgneden cok korkuyorum ve aylık yapılması gerekıyor dıyor napacam ya daha 6 yasında bır4 yanım dr u dınleme bekle duzelır dıyor bır yanım dr u dınlemelısın dıyor okadar arastırıyorum enfeksıyon ve anksıyete ılıskısıyle ılıgılı bır yazı gormedım sızler duydunuzmubilmiyorumkismile

ben duymadım canım öyle bişey psikolojik bi rahatsızlık bu, ama o doktordan başka bi doktora daha danış bence farklı şey söylerse ona göre hareket edersin

Allah şifalar versin. Dua etmek ve sevdiğin kişinin desteğini istemek en iyi yol bence. Benim erkek arkadaşım bu şekilde yendi en azından bu hastalığı. inşallah siz de atlatırsınız bir an önce. Kafanda büyütürsen dağ gibi oluyo ama ilgini dağıtabilirsen hiçbir sorun yok. erkek arkadaşımda durum böyle.boshayallersmile

Bu tip konularda içine sinmiyorsa kesinlikle başka doktor(lar)ada danışmalısın. Hem için rahat eder, hem de kesin bir teşhis konur. a.s

Bu tip konularda içine sinmiyorsa kesinlikle başka doktor(lar)ada danışmalısın. Hem için rahat eder, hem de kesin bir teşhis konur. a.s

zaten cocuk psıkıyatrıstlerının hepsı adanada cukurova bunyesınde hepsı hemen hemen aynı sekılde calısıyor bu bayan yard doç dıgerlerı altı ve bır usut var profosor olan ılaca dayalı tedavı bılıyosununuz psıkıyatrıstlerınkı pazartesı kan tahlılı yapılacak goturunce ayrıntılarıyla konusacam esımde baska dr a gıtmeyı ıstemıyor bu kadının tedavısını uyguladık bastan berrı dıyor kadın ılac konusunda acıklama yapıyor bol bol ama sonucta bıze anlatmak ıcın suze suze en basıt dılı kullanıyolar baska turludu anlıyamayız ee anlamıycınca ve benım gıbı kaygılı bır anne olunca kafam karısıp gıdıyor penısılın ıgne cok korkutuyor benı cok :1no2:

O zaman tatlım kan tahlilini yaptır dediğin gibi aklındaki acabaların hepsini gidermelerini iste. Ondan sonra ne uygulayacaklarını sor. Akışına bırakmalısın geri kalanları da. :1closedeyes:

gnc nin yeni çıkardığı natra sl diye bir ürün var içinde passiflora,kedi otu kökü,melisa ve papatya var hap şeklinde hem rahat uyumak için hemde anksiyete gibi durumları önlemek için 100 luk şişelerde satılıyor fiyatıda sanırım 50 civarı

arkadaşlar hepinise çok geçmiş olsun allah şifa versin.bana yıllarca panik atak dediler dalga geçenler bile oldu hep diyordum ben panik atak değilim diye doktorlar bile yanlış teşhis koydular tedavimi tam yapmadım hep nüksetti ben de farklı bişi var diyordum ve sonunda anksiyete bozukluğu olduğu bulundu ve hastalık hastası olmuşum....örnek verim mesela beyin filmim çekildi çok şükür temiz çıktı ama inanmıyorum çünkü nörolojiye gittim acaba diyorum beyin cerrahınamı gitseydim sürekli pipirikleniyorum çok zor bişi allah kimseye vermesin bize de şifa versin allah şuan stablon diye bi ilaç kullanıyorum

ebrucum aldım ben o kapsüllerden ama bişi anlamadım 2 kapsülü birden mi akşam yatmadan önce içecez??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…