- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 41
Tatlım yok ya o kadar kolay olmuyor kendimle mücadele ediyorum ilaç kullandığım halde gene de çok zorlanıyorum. Bir kere güvenin olmuyor kendine, dikkat dağınıklığı oluyor, kafanı veremiyorsun bir şeye. Zor anlıyorsun. Bu sene gireceğim ÖSS'ye, bilmiyorum ne olacak. Okumak çok istiyorum. Fakat yapabileceğim bir şeye bir kaç zaman sonra yapamam, başaramam diyorum. Çok kötü bir durum. İnsan arasına da pek girmek istemiyorum bu durumdan dolayı, tutanamıyorsun çünkü. Mutlu da değilim. Hepsi üst üste geliyor yaa. Sevgilim buluşmaya çağırdığı zaman kimi zaman onun yanına bile gitmek istemiyorum yaa var mı böyle bir şey. mafoldumben Bu sene üniversite de onun yanını yazacağım, başaramayacağım galiba gene çıkıp geleceğim. Öyle olacak diye çok korkuyorum. mafoldumben Zaten herkes eleştiriyor beni, komşular desen ayrı, akrabalar desen ayrı ağzı olan konuşuyor. Senden bir şey olmaz, bir adım ilerleyemedin, bak okulunu bıraktın geldin... falan filan bir ton şey. Böyle dediklerinde azda olsa kendime güvenim varsa oda gidiyor. Bir daha okulu bırakıp gelmek istemiyorum, aynı duruma düşmek istemiyorum. mafoldumben
anksiyete kaygı endişe halini zaman zaman hepimiz yaşıyoruz aşırı olduğunda bir psikologdan yardım almak gerekir.
Kuzum yapma ne olur,bırak millet konuşsun dursun duymayacanalsanaalsanasmile
zaten bu hastalık hassas insanları seviyor.Kimseyi duymayacan alınmayacan sallamayacanlülülülülülü.Hayatı kedi gibi tırmalayacaksın başka yolu yok ecde oturup kendine yoğunlaştıkça içinden çıkamazsın.Bende okul bırakmıştım,kimse de rahatsızım diye fazla üstüme gelemedi sonra kendim okumak istedim okuluda dereceyle bitirdim.Psikolog amcam vardı bitane çok destek oldu bana sağolsun o dönemlerimde çocukluğumda yaşadığım obje eksikliği sebebi ile herşeyi herkesi kendimleştirdiğim benliğime aldığım için böyle olmuş.Sen izmirde misin istte misin şimdi?Üni okumadan da istediğin sevdiğin bir iş yapabilirsin unutma bunu kendi iç sesini dinle ve ne yapmak istiyosan onu yap,kimseyide dinleme tamam mı fıstığımopuyorumnanaktan
Kızlar sarı kantaron,st john's wort diye bi bitki var kapsülleri satılıyor.Ondan kuolanmayı düşünüyorum.depresanlar mahvediyo beni çünkü.Off satışçı oldum bi de o kadar insanla nasıl iletişim kurcam diyorum bazen şu telefon konuşması hemen bitse hissiyle ne ederim ki
merhaba arkadaşlar,
bende hep panik,endişeli bi insanımdır.Bunun yapım itibari ile normal olduğunu düşünüyordum.Ancak kalp çarpıntıları,nefes darlığı,boyun baş ağrıları başladı peşi sıra.Aşırı endişeleniyorum oratda bişey yokken bile huzursuzum2 gün önce panik atak korkusuyla psikiyatriste gittim bazı sorular sordu ve yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi koydu.Bi tane antidepresan verdi,içmek istemiyorum aslında ama böyle de yaşanmıyo ki 21 yaşındayım daha ölcem bigün kafaya herşeyi takmaktan..hepimize acil şifalar diliyorum
22 yaşındayım tatlım ben de hissettiklerini biliyorum. Canım ilaçlarını kesinlikle kullan seni çok rahatlatacak inan buna. Ara sıra içeyim, yok bugün içmeyeyim yarın içerim 1-2 hafta içtin etkilemedi düzelemedim deme. 1 aydan sonra başlayacak onun etkisi. 4 ve 8 hafta arası en önemli hafta imiş antidepresan ilaçlarında. Yoksa hastalığın daha da ilerler. Bu sefer hiç hayattan zevk alamazsın, bıkarsın herşeyden, odandan dışarıya çıkmazsın. İlaçlar kesinlikle bu tür rahatsızlıklarda günü gününe kullanılmalı. Ben nereye gitsem yanımda taşıyorum ki aksatmayayım diye. Hem depresyon hemde anksiyete var ben de. Ben düzelemiyorum umarım sen düzelirsin canım. opuyorumnanaktan
küçük kızımın atagı basladı dr kan tektıklerı ıstedı enfeksıyonun tetıkledıgının usutnde deuruyor basından berrı penısılın ıgne vermıstı durum duzeldıgı ıcın o donem kullanmadık sımdı telefonla konustum dr la ıgnegı kullanmalıydınız dıyor bu ıgneden cok korkuyorum ve aylık yapılması gerekıyor dıyor napacam ya daha 6 yasında bır4 yanım dr u dınleme bekle duzelır dıyor bır yanım dr u dınlemelısın dıyor okadar arastırıyorum enfeksıyon ve anksıyete ılıskısıyle ılıgılı bır yazı gormedım sızler duydunuzmubilmiyorumkismile
Bu tip konularda içine sinmiyorsa kesinlikle başka doktor(lar)ada danışmalısın. Hem için rahat eder, hem de kesin bir teşhis konur. a.s
zaten cocuk psıkıyatrıstlerının hepsı adanada cukurova bunyesınde hepsı hemen hemen aynı sekılde calısıyor bu bayan yard doç dıgerlerı altı ve bır usut var profosor olan ılaca dayalı tedavı bılıyosununuz psıkıyatrıstlerınkı pazartesı kan tahlılı yapılacak goturunce ayrıntılarıyla konusacam esımde baska dr a gıtmeyı ıstemıyor bu kadının tedavısını uyguladık bastan berrı dıyor kadın ılac konusunda acıklama yapıyor bol bol ama sonucta bıze anlatmak ıcın suze suze en basıt dılı kullanıyolar baska turludu anlıyamayız ee anlamıycınca ve benım gıbı kaygılı bır anne olunca kafam karısıp gıdıyor penısılın ıgne cok korkutuyor benı cok :1no2:
Kızlar sarı kantaron,st john's wort diye bi bitki var kapsülleri satılıyor.Ondan kuolanmayı düşünüyorum.depresanlar mahvediyo beni çünkü.Off satışçı oldum bi de o kadar insanla nasıl iletişim kurcam diyorum bazen şu telefon konuşması hemen bitse hissiyle ne ederim ki
gnc nin yeni çıkardığı natra sl diye bir ürün var içinde passiflora,kedi otu kökü,melisa ve papatya var hap şeklinde hem rahat uyumak için hemde anksiyete gibi durumları önlemek için 100 luk şişelerde satılıyor fiyatıda sanırım 50 civarı