Merhabalar, 32 yasinda, 24 haftalik hamileyim. Yaklaşık 10 15 gundur inanilmaz anksiyete ve panik ataklar yaşıyorum. Ne iştahım kaldı ne bir şey. Yaklaşık 17 yaşımdan beri yaşıyorum bu illetti. Her atak beni benden alıyor. Onceleri Cipralex 20mg ile yaşıyordum ve durumu kabullenmistim gayet de iyiydim. Ancak hamile kalmadan 1 ay önce bıraktım. Bu zamana kadar ilaçsız geldim ancak 14. Haftamda ufak bir kanama geçirdim çok şükür atlattık ancak sonrasında ufak ufak ataklar gelmeye başladı ve atak kuvveti buyudu. Sürekli kafamı takacak bir şey buluyorum. Istahsizlik başladı, resmen zorla birseyler yiyebiliyorum her yemek zamanı bir işkenceye döndü benim için. Psikiyatriste gittim ama ilaç vermedi, passiflora verdi o da uyku vermesi dışında pek bir etki etmedi. Kalan 15 hafta nasi geçecek gerçekten bilmiyorum, iştahım kesildiği için ya bebegin gelişimine zarar verirsem diye çok korkuyorum. Kilo almak bi yana aldığım 5 kilo vardı onları da vericem diye korkuyorum. Huzurlu hissetmek nasildi gercekten unuttum. Bu sıkıntılardan hamileligimi yaşayamamak beni çok yoruyor. Çarpıntı kaygı hali mide bulantısı ile günlerim geçiyor
sanırım dayanamayıp cipralex için doktoruma baskı yapicam bu şekilde idare edemiyorum çünkü